Awesomeness, LLC Ödeme Yaptı 17-01-2013

24-25'i gibi ödeme formunu gönderirsin, yada zaten onlar sana form yollayabilir onu doldurur gönderirsin.
Normal şartlarda 28 ile takip eden ayın 3üne kadar paranı alırsın.
Para 1 ay sonra hesaplara düşmüyor, sen bir önceki ayın parasını alıyorsun.

Diyelim Kasım'da limiti geçtin, ödeme formunu gönderdin, Aralık 28 - Ocak 3 tarihleri aralığında ödemeni alıyorsun.Aynı şekilde aralık içinde Ocak 28 - Şubat 03 Tarihleri arasında alırsın.

Tabi bunlar geçen aya kadar böyleymiş, bu ay ödemeleri feci aksattılar, ben dahil bir kaç kişi daha ödeme alamadı henüz, ödeme alanlar çoğunlukta fakat nerdeyse 3 hafta gecikmeli yaptılar bir sonraki ayın ödeme tarihine geldik neredeyse.

O yüzden aweye girmeden önce 10 kez düşün.

---------- Mesaj saat 04:04:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:03:46 civarında gönderildi. ----------

Benide çıkarsalar razıyım hocam.

çok net açıklama. çok teşekkürler hocam. aweye girdik bir kere :( yaklaşık 2k para var. geçen ayın parasını bu ayın 28inde talep edeceğim değil mi

çok net açıklama. çok teşekkürler hocam. aweye girdik bir kere :( yaklaşık 2k para var. geçen ayın parasını bu ayın 28inde talep edeceğim değil mi

Aynen kardeşim Aralık ödemeleri başlar muhtemelen 28inde falan, tabi awe geciktirirse belli olmaz, tarih olarak çok umut bağlama er geç yatar diyorlar ya görücez bakalım.

Bu ayın 24-25i gibi form doldur gönder.

Aynen kardeşim Aralık ödemeleri başlar muhtemelen 28inde falan, tabi awe geciktirirse belli olmaz, tarih olarak çok umut bağlama er geç yatar diyorlar ya görücez bakalım.

Bu ayın 24-25i gibi form doldur gönder.

şimdi baktım da 2k geçen ay için değilmiş bu ay içinmiş. neyse gecen aydan 143$ geçtiğime göre ayın 24-25 i gibi ödeme isteği gönderebilirim.

şimdi baktım da 2k geçen ay için değilmiş bu ay içinmiş. neyse gecen aydan 143$ geçtiğime göre ayın 24-25 i gibi ödeme isteği gönderebilirim.

Aynen, en azından o parayı istemiş olursun.Aman iste awenin zaten vermeye niyeti yok biliyosun.

ben yeni partner oldum bu partnere ama kanalımda yeşil dolar işareti olan bazı videoların yeşil ışıkları söndü neden bilen varmı ben onları tekrardan yeşil yapabiliyorum ama zararı olurmu.

form geldiğinde burdan paylasırım arkadaslar.. Sizde o gün doldurur gönderirsiniz :D tabbi banada gönderirler inşallah :)

Verem olmak üzereyim, hala paramı alamadım :D

siz hala aweden paranızınımı alacağınızı zannediyorsunuz 17 sinde inceler ödeyeceklerini öder ödemeyeceklerini bir daha ödemez ne bu bekleyiş

Yazıklar olsun 2 çalışanıda telifsiz kanalıma içerik size ait değil diyor.Ve ödemeyeceklerini söylüyorlar.
Durup dururken böyle derlerse hiç şaşırmayın.Bu partnere hiç güven olmaz.

Awesomeness dan mail var gecende böyle mail geldikten1hafta sonra felan ödeme yapmışlardı umarım aralık ödemeleride yakın zamanda gelir

AwesomenessTV Payments- PayPal request‏

Congratulations from AwesomenessTV!

Based on the information we have been given from Youtube, you've crossed the payment threshold and made some money in the month of November or December! Woo hoo!

We just need just a little more info from you for legal reasons before we can pay you:) PLEASE fill out your account details on your AwesomenessTV profile (http://www.awesomenesstvnetwork.com/account/edit) as soon as possible with accurate information so we can process your payments! It has to be filled out completely to process your payment.

http://www.awesomenesstvnetwork.com/account/edit

Please DO NOT respond to this email. Just fill out your information in your Account Details and it'll be taken care of:)

Thanks!

Awesomeness TV Network Accounting

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri