awe den geçen gün bi kanalımı çıkar dım tekrar kabul eder mi bide içinde film olan kanalı patnerliğe kabul ediyor mu bilgisi olan varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2-3 güne cıkıyor hocam reklamlar. korkmayın coklu reklam yapınca bi süre hiç reklam görünmüyor ama sonrasında iyi kazanc getiriyor.Arkadaşlar bu partnerde 1.30 saatlik videolara çok reklam nasıl koyacaz? Ne yaptıysam olmadı reklam çıkmıyor.
arkadaslar eslesen 3. taraf içerik kabul etsek para kazanır mıyız awede ?
kabul etmezsen kazanırsın. Yarı yarıya değil ama az bi para veriyor.
kabul edersem ne oluyor ?
arkadaslar eslesen 3. taraf içerik kabul etsek para kazanır mıyız awede ?
para kazanma dolar kayboluyor. eşleşen sayısı da 7 mi 10 mu ne geçince bi videoda o videonun para kazanması gidiyor.
kazanıyorsunuz rahat olun bu konuda ödeme olan bir çok kişi var
partnerde suan kabul ettim ve dolar hala yesil yanıyor dostum ?
---------- Mesaj saat 23:19:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:19:01 civarında gönderildi. ----------
kabul etsemde alırım yani demi? cunku dolar yanıyor hala video yöneticisinde
panelde ne gözüküyorsa ödüyolar kardeşim. Eşleşenli kanalın parasını 3 aydır alıyomda temiz kanalları alamadım.
partnerde suan kabul ettim ve dolar hala yesil yanıyor dostum ?
---------- Mesaj saat 23:19:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:19:01 civarında gönderildi. ----------
kabul etsemde alırım yani demi? cunku dolar yanıyor hala video yöneticisinde
büyük ihtimal alırsınız galiba net olarak bilmıyorum o durumda ama videonuzu analytics -> tahmini kazançlara gelip ordan takip etmenizi öneririm eğer para yansıyorsa her türlü alırsınız
videolar daha yenı atıyorum kanalabakalım zamanla izlensinler göreceğiz ne olacagını yatırım yapıyoruz 2 3 ay sonrasına sımdıden tutarsa
)
inş kesin bilgi için [MENTION=3584]Woap[/MENTION] ı davet edelim o bilir![]()
inş kesin bilgi için [MENTION=3584]Woap[/MENTION] ı davet edelim o bilir![]()
Ben iki aydır eşleşen veren videoların paralarını alıyorum , kabul etsen bir sorun çıkarmaz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.