Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen ben de ondan bahsediyorum. her attığım videoyu monetize etmezsem ışığı yanmıyor.
Ben Awe de her attığım videodan sonra kendim monetize yapıyorum. Sizde de böylemidir durum?
arkadaslar awesoness e 2gün önce partner oldum.ama partner olduktan sonra adsense izlenimleri saymamaya basladı.youttube dende kanalın adsense baglantısına bakıcaktım ama oda gitmis gözükmüyo.ben bu kazanclarma falan nereden bakıcam.birde ödemeyi adsensedenmi alıcam yine.Adsense baglantısını degistirmek istesem nereden yapabilirim![]()
bu awe de bazı videolarda yükleyince para kazanma bölümü çıkmıyor...az önce yüklediğimde çıkmadı sildim tekrar yükleyince çıktı.şimdi başka videolar tıyorum bazılarında çıkıyor bazılarında yok,para kazanma kısmı...
soru : partner olduk , bi süre sonra 3 telif birden yedik ve atıyorum o zamana kadar kazandığımız 70 dolar..
bu 70 doların akibeti ne olur ?
+1 benimde 121$ dolar vardı bugun spamdan kapandı. son 2 3 günün istatistikerinide göremiyorum ama sınırı aşmıştır kanaatindeyim 145$ ı, ödeme isteğinde bulunsam mı ?
pay-pal açıp alırsın,hiç bir şey yapamazsan(sorunun asıl cevabını bilmiyorum)soru : partner olduk , bi süre sonra 3 telif birden yedik ve atıyorum o zamana kadar kazandığımız 70 dolar..
bu 70 doların akibeti ne olur ?
pay-pal açıp alırsın,hiç bir şey yapamazsan(sorunun asıl cevabını bilmiyorum)
tamam ,paypal da 1 doları bile vermiyor mu?paypal açıp derken ? zaten partner olurken paypal veriyoruz da olmuyor muyuz..
tamam ,paypal da 1 doları bile vermiyor mu?
paran nasıl içerde kalacak.kanal kapansa bile alıyorsun sonuçta
pardon, bilmeden atladım bende konuyadiğer networklarda 1 dolar olayı var biliyorum da Awesomeness da 145 dolar şartı yok muydu hangi ödeme biçimi olursa olsun ?
Beyler benim bir kanalım 7 gün sonra kapatılacak. Bu süre içerisinde kazanılan parayı ödeme limiti geçmesede alabilecekmiyiz?
işte önceki ilgili yorumları okudum deniyor ki spamdan kapatılmışsa ödenir çünkü adsense onlara öder , eğer para kazanmaya kapatılmışsa sıkıntılı..
ama bunun ödeme limitiyle ilgili kısmını bulamadım , yani atıyorum adsense adamlara ödedi 70 doları..bize sen eşiği geçemedin kardeşim kusura bak ya da bakma paranı alamazsınder mi demez mi..
işte önceki ilgili yorumları okudum deniyor ki spamdan kapatılmışsa ödenir çünkü adsense onlara öder , eğer para kazanmaya kapatılmışsa sıkıntılı..
ama bunun ödeme limitiyle ilgili kısmını bulamadım , yani atıyorum adsense adamlara ödedi 70 doları..bize sen eşiği geçemedin kardeşim kusura bak ya da bakma paranı alamazsınder mi demez mi..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.