awesomeness network İnceleme

conrand

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,
Herkes bu networke geçip ben kazanamadım pişmanım vs gibi konular açıyordu ben de bir ay sabredip kendi incelememi yazmak istedim.

Kanalım geçen ayın 15inde bu networke geçti bu 15ine kadar olan süreçte adsenseden 200 dolar kazandırmıştı ayın 15inden sonra partnerlık 240 dolar kazandırdı arada 40 dolar bir fark oldu. Adsensenin %20lik kesintisini hesap edersek hemen hemen aynı miktarda kazandırdı fakat 15 gün bile daha erken

Screenshot by Lightshot buradan bbg oranına bakabılırsınız.
Screenshot by Lightshot burada toplam kazanç

Mobil izlenim değeri neredeyse %50 eğer bu network mobil gösterime ücret ödeseydi adsens e göre 2 kat fazla kazancım olabılırdi.yinede ışık probleminden kurtulduğum için pişman değilim ayrıca kazançda günlük olarak hep sabıt bir gün 5 bir gün 20 değil adsense de tbm gibi olaylar yüzünden bukadar stabil kazancım olmuyordu

Networke geçeceklere önerim mobil izlenim %40 ı geçmekte ise iki kere düşünsün.

Son olarak mail atmama rağmen ödeme hala alamadım onda da sıkıntı cıkacagını sanmıyorum

13.702 görüntülmeye bana $4.10 vermiş. İçerik türkçe ve %29 mobil izlenim almış videoum. Valla bana ödenen miktar pek iyi gelmedi.

13.702 görüntülmeye bana $4.10 vermiş. İçerik türkçe ve %29 mobil izlenim almış videoum. Valla bana ödenen miktar pek iyi gelmedi.

valla şöyle söyleyeyım bana 13 k göruntulemeye 16 17 verıyor yabancı içerik adsensede 13 14 veriyordu genel olarak 10 k görüntüleme varsa 13 14 dolar veriyor hep 3 4 dolar fazla göruntülemeden

bi arkadaş daha temmuz da ödeme istemiş ağustos sonunda yatması gerekirken eylül 4 te hala yatmamıştı, ben de ağustosta ödeme istedim korkuyorum gelmiycek diye, siz bakiyeniz nekadar iken ödeme istediniz ve hangi ayda?

Awessonomess'de Agustos ayi kazancinizi Eylul'un 23-25 inde Networke oder Adsense,Sonrada siz 25'inden sonra Networkunuze Odeme talep edersiniz 29-30-31-01 arasi yani odeme talebinizden 3-4 gun sonra oderler.

Yani ayni adsense mantigi,adsense bize ayin 25 inde oduyorsa partner oldugumuz icin networke oder,Networkde kesintisini yapar size oder 2-3 gun icinde.Ayrica awessonomess'de odeme sorunu yasamazsiniz,belki istekler,cevaplar gec gelebilir ama odenir.

Sahsen ben sasirmistim.Cunki kanalim sakat bi kanaldi icinde 3 uyari vardi kapandi kapanacakdi yani.Odeme talep ettim 29'uydu sanirim,1-2 saat sonra form doldurmami istediler doldurup yolladim 1 saat sonra beni partnerlikden attilar ve kanal direk kapandi icerikden dolayi,dedim parayi afiyetle yedi bunlar odeme yapmak icin baktiklarinda kanali gorduler attilar partnerlikden, paraninda ustune yattilar dedim birde kufur ettim :) yattim.Sabah kalktim oglendi sanirim bir odeme icin paypalima girdigimde Sabah 09 civari awessonomesin odeme gonderdigini gordum Kufrumu geri aldim :)

Serkan 1000 gösterime 1 dolar dahi ödemiyor bunlar.

Awessonomess'de Agustos ayi kazancinizi Eylul'un 23-25 inde Networke oder Adsense,Sonrada siz 25'inden sonra Networkunuze Odeme talep edersiniz 29-30-31-01 arasi yani odeme talebinizden 3-4 gun sonra oderler.

Yani ayni adsense mantigi,adsense bize ayin 25 inde oduyorsa partner oldugumuz icin networke oder,Networkde kesintisini yapar size oder 2-3 gun icinde.Ayrica awessonomess'de odeme sorunu yasamazsiniz,belki istekler,cevaplar gec gelebilir ama odenir.

Sahsen ben sasirmistim.Cunki kanalim sakat bi kanaldi icinde 3 uyari vardi kapandi kapanacakdi yani.Odeme talep ettim 29'uydu sanirim,1-2 saat sonra form doldurmami istediler doldurup yolladim 1 saat sonra beni partnerlikden attilar ve kanal direk kapandi icerikden dolayi,dedim parayi afiyetle yedi bunlar odeme yapmak icin baktiklarinda kanali gorduler attilar partnerlikden, paraninda ustune yattilar dedim birde kufur ettim :) yattim.Sabah kalktim oglendi sanirim bir odeme icin paypalima girdigimde Sabah 09 civari awessonomesin odeme gonderdigini gordum Kufrumu geri aldim :)
teşekkürler abi içim rahatladı, ödemeyi nerden talep ediyoruz? ben burdan talep ettim doğrumu yanlış mı bilmiyorum https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0
bu partnerliği öğrettiğn için allah senden razı olsun abi, sayende 3-5 öğrenci harçlığı çıktı bana :)

Serkan 1000 gösterime 1 dolar dahi ödemiyor bunlar.
Valal ustad ben acik ve net bir sekilde sunu soyluyeyim size.Bugune kadarki butun awessonomes ile ilgili calisma yaptigim kanallarimda en dusuk 1k ya aldigim miktar 2.5 dolar,daha altini gormedim.

Ortalama kanalalrda oran 3.50-4 dolar arasi 1k'ya.1 kanalim var 1k gosterime 10-14 dolar veriyor.Cok cok da menunum.Fullscreen,Rpm vs alayini denedim bu adamlar gibi vereni yok bence.

Buda yaptiginiz calismadan yuklediginiz videodan,izlenim yerlerinden,vs herseyden farkediyor ama,herkesde ayn isey olacakda demiyorum ama hem ben hemde cevremdeki kisilerdede oranlar benim gibi herkes memnun.

---------- Mesaj saat 18:33:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:31:00 civarında gönderildi. ----------

teşekkürler abi içim rahatladı, ödemeyi nerden talep ediyoruz? ben burdan talep ettim doğrumu yanlış mı bilmiyorum https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0
bu partnerliği öğrettiğn için allah senden razı olsun abi, sayende 3-5 öğrenci harçlığı çıktı bana :)

Yaptigin yer dogru.

Valal ustad ben acik ve net bir sekilde sunu soyluyeyim size.Bugune kadarki butun awessonomes ile ilgili calisma yaptigim kanallarimda en dusuk 1k ya aldigim miktar 2.5 dolar,daha altini gormedim.

Ortalama kanalalrda oran 3.50-4 dolar arasi 1k'ya.1 kanalim var 1k gosterime 10-14 dolar veriyor.Cok cok da menunum.Fullscreen,Rpm vs alayini denedim bu adamlar gibi vereni yok bence.

Buda yaptiginiz calismadan yuklediginiz videodan,izlenim yerlerinden,vs herseyden farkediyor ama,herkesde ayn isey olacakda demiyorum ama hem ben hemde cevremdeki kisilerdede oranlar benim gibi herkes memnun.

---------- Mesaj saat 18:33:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:31:00 civarında gönderildi. ----------

Yaptigin yer dogru.

Ödemiyor değil 1k ya 1 üstü dolar gayet öduyor benım resımlerde görebilirsin bunu zaten, ben beklentimi düşük tuttum adsense den az da olsa fazla geliyor buna eminim tek sorun mobil gösterimin %50 olması oda olmasa kazan 2 ye cıkardı awesomeness gayet iyi yanı sorun yok

serkan hocam benıde senı attıkları gibi atabilirler sanırım benım 1 ihtar varken kanalı networke kabul ettiler =) suan hala bir ihtar. atarlarsada canları sağolsun :D

awesomeness: 26171 gösterim $7,43

RPM: 21191 gösterim $27,34

Her iki kanalimda da icerik türkce. Neyse umarim awesomeness benide atar.:D

Yaptigin yer dogru.

abi benim awesomness tv kanalımdaki videoların hepsi 3. taraf içeriği ama kanalda hiç uyarı telif vs bişey yok ben ödeme istedikten sonra kanalıma bakılma ihtimaline karşı videoları silmelimiyim ? özel olarak kanalın linkini göndercektim ama sizin pm kapalı :(

Bende çok izlenim almayan bir kanalımı geçirdim deneme amaçlı resimdede görceğiniz gibi bgbm 2.5 civarında günlük 300-400 izlenim alıyor kanal onada 0.50-1 dolar araası kazanç geliyor.

abi benim awesomness tv kanalımdaki videoların hepsi 3. taraf içeriği ama kanalda hiç uyarı telif vs bişey yok ben ödeme istedikten sonra kanalıma bakılma ihtimaline karşı videoları silmelimiyim ? özel olarak kanalın linkini göndercektim ama sizin pm kapalı :(

bu sorunun cevabı banada lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri