Awesomeness Network Rezilliği

K
  • Kullanıcı Kanalci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
K

Kanalci

Guest
Hkerkez bu networku öneriyor yok 1000 izlenime türk hitine 3$ veriyor 1000 izlenime 1$ dolar verseydi ona bile razı olacaktim rezillik diz boyu kimse neyin ne oldugunu bilmeden önermesin artık birşeyi 1 kere 3$ verdi diye bu network iyi demesin artık...

rezilliğe bakın

Hkerkez bu networku öneriyor yok 1000 izlenime türk hitine 3$ veriyor 1000 izlenime 1$ dolar verseydi ona bile razı olacaktim rezillik diz boyu kimse neyin ne oldugunu bilmeden önermesin artık birşeyi 1 kere 3$ verdi diye bu network iyi demesin artık...

rezilliğe bakın

bu ne yav :D

vallahi kardeşim kötü bir durum.

arkadaşlar partner nedir neye para veirir neye vermez gibi bilgielri bilmiyorsuznu ve böle diyorsunuz senin izlenimlerin demekki mobil izlenim - mobil izlenime para vermez ayrıca kazançlar 2-3 gün geç yansır

kanalı satarsanız alırız

Turkce ıcerık mı?

evt türkçe dizi haber falan serkan hoca türkçe hite 3$ küsür veriyor dedi bende geçtiydim direk sonuc bu

---------- Mesaj saat 16:44:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:35 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar partner nedir neye para veirir neye vermez gibi bilgielri bilmiyorsuznu ve böle diyorsunuz senin izlenimlerin demekki mobil izlenim - mobil izlenime para vermez ayrıca kazançlar 2-3 gün geç yansır

kanalı satarsanız alırız

kanal satilmaz artık 4-5 gün içince kapanacak telifden

hocam valla bende geçtim ona adsensede telif vermeyen videolar partnerlikte telif verdi hesap kapandı :)

edit:günlük 50k izlenim alan hesaptı bkmayın güldüğüme

tamda bugün awesomeness partnerliğe geçtim bu konuyu görmem kötü oldu :P

evt türkçe dizi haber falan serkan hoca türkçe hite 3$ küsür veriyor dedi bende geçtiydim direk sonuc bu

---------- Mesaj saat 16:44:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:35 civarında gönderildi. ----------

kanal satilmaz artık 4-5 gün içince kapanacak telifden

Turkce ıcerıge verıyor dıye yanlıs cıkmıstır agzından. Yabancı ıcerıkten oyle verdıgını bılıyorum ama...
Yanı serkan abi öyle demıs olsa bıle Turkce ıcerıkten 3 dolar alabılecegıne ınanmak hata bana göre. adsensede tbm 0.4'un ustune cıkmazken 8 katı fazla parayı partner sırketınden alabılecegınızı mı dusundunuz?

Aynı hesapta yabancı ıcerık yaparsam.. Benım tbm degerım 0.30 0.24 gunluk.. Bana awesomeness'ın bın gosterım basına 24 dolar vermesı gerekıyor?
200 bın ızlenım alsam gunde, 4800 dolar para yapıyor?
Ama adsense bana 200 bın'e 200 dolar verıor ortalama?

Yani kısacası, türkce ıcerık yaparsan sonucun bu olması cok normal.

Turkce ıcerıge verıyor dıye yanlıs cıkmıstır agzından. Yabancı ıcerıkten oyle verdıgını bılıyorum ama...
Yanı serkan abi öyle demıs olsa bıle Turkce ıcerıkten 3 dolar alabılecegıne ınanmak hata bana göre. adsensede tbm 0.4'un ustune cıkmazken 8 katı fazla parayı partner sırketınden alabılecegınızı mı dusundunuz?

Aynı hesapta yabancı ıcerık yaparsam.. Benım tbm degerım 0.30 0.24 gunluk.. Bana awesomeness'ın bın gosterım basına 24 dolar vermesı gerekıyor?

haklı olabilirsin ama serkan ustad deyince 3$ veriyor türkçeye direk geçtim bende

Tbm $0.30 nasil yapiyorsunuz sorabilirmiyim?

Arkadaslar Awesomeness partnerli kanalim bir kac gune kapanacak. Su an tahmini kazanc 147 $ gorunuyor. Odeme almak icin hem ticket actim, hem forumun altina mesaj biraktim, hem de odeme formunu bulup doldurdum. Ama 2 gundur donus yok. Ne yapmam gerekiyor. En kotu, istatistiklerikin SS'sini mi alsam.

telıf yıyen kanalların parasını ödemıyor bu network dıye bılıyorum.

bu da benim bgbg istatistikleri, şahsen partnerden fazlasıyla memnunum tavsiye edenlerden Allah Razı olsun
ABD BGBG : 6.2$
Güney Afrika BGBG 7.5$
Avusturalya BGBG 4$
Kanada BGBG 3.1 $
Almanya BGBG 2.7$
Norveç BGBG 3.6$
İsveç BGBG 3.1$
İngiltere BGBG 1.7$
Rusya BGBG 0.7$
Türkiye BGBG 0.5$
ortalama bgbg 0,80$ falan geliyor kanal türkçe
başka bi kanalım da türkçe içerik bgbg 1.8-2.20$ arası geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri