bence Awesomeness kullananların ilgilendiği şey hizmetten çok alacakları para, diğer networkler abonelik için bazı şartlar soruyor ama Bu networka hemen üye olunup denemeler yapılabiliyor. başka bi networka girip kendime ait olmayan içerikle para kazanmaya çalıştığımda bana verdikleri hızlı hizmet yüzünden hooop sen napıyorsun dur bakalım diyorlar. Kendi adıma konuşmam gerekirse
Bizde de sartlar var ben bir ara bunu yok saydim

pisman oldum yani o durumu yasayinca sartlar bence gerekliymis.
Zoomin.TV belirli sartlari var ancak bazi yetkilerimiz var bu sartlari goz ardi edebiliyorum ve yapalim dedik ama pisman olduk.
Sartlar duzenli hizmet icin gerekli ama su durum bizde yok.
Dur bakalim sen ne yapiyorsun ahmetle geldin mehmetle gidiyorsun yok oyle is.
bu durum bizde yok. Partnerlige gir sonra ne yaparsan yap.
3-5 ihtar aldin kanalin kapandi ama actirdin partnerlik bagin aynen devam ediyor. Var sayalim ki actiramadin kazancini alabiliyorsun.
---------- Mesaj saat 23:18:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:49 civarında gönderildi. ----------
yok biz ona değil sizin awesomness ödemiyor ödemeyeck scam demenize karşıydık sorunlar yaşandığını zaten kabul ediyor söylüyorduk, ışıklar kırmızı yandığına göre muhtemelen para kazanma devre dışı kalmıştır. youtubda ışıklar kırımızı yanınca para kazanmanın gitmesi zaten doğal bişey herhangi bi partnerle ilişkilendirmek de saçma olur
Odeyecegi benzemiyor derken o kisim dusuncemdi ama odemiyorlar diye kesin cevap vermemistim ve her seferinde bekliyorum bakalim ama guvenmiyorum diyordum.
Cun ki mantikli olarak para kazanma gitti gerekli yada gereksiz sonuc olarak kapatildi ve para kazanmasi kapatilinca odemeler yapilmiyordu.
Buna istinaden dusuncemdi o
ama aldim ve aldigimida aldigim gun yazdim.
soylene laflar degil sanirim siz soylemistiniz
su kisim sadece;
awesomenessi yok etmek gommek icin bahane uyduruyorsunuz
Bu kelime asli olmayan birseyi soyleyene soylenir oysa ki ben basima geleni anlatiyordum

analamdiginiz kisim burasiydi.
yani suan bu arkadasin yasadigi sorunu yasadigimi anlatmistim.
ama size gore bahane uydurdugum soylenmisti.
umarim beni simdi anlamissinizdir. Yoksa ne awesomeness ile yarisacak gucum ne vaktim nede aklim var.
adamlarin yuzbinlerce abonesi var ben ise bir ust kisinin insafina kalmis bir yetkiliyim

yani boyle bir dusunceye girmek beni cok salakca duruma dusurur.
Kaybedecegimi bildigim savasa girmem.