AWESOMENESS Networkte YAŞADAĞIM SAÇMA/İLGİNÇ OLAY

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar.. screen shot'larda göreceğiniz gibi video yöneticisine tıkladığımda videolarımda para kazanılıyor olarak gözüküyor fakat para kazanmanın göründüğü yeşil şeye tıklanmıyor ve reklam çıkıyor videolarda fakat analtycse tıkladıgımda göründüğü üzere ne kadar kazandıgım yazmıyor!! kanal özelliklerine tıkladıgımda para kazanma devre dışı bırakıldıda yazmıyor?? para kazanmayle ilgil her şey kayıp ne oldu anlamadım 150 dolarıda geçti nasıl alacağımı bilmiyorum kazandıgım parayı lütfen deneyimli olanlar yardımcı olabilirler mi bana? kötü bir durum ne oldugunu bile anlamadım :S

Bunu ilk yazan benim :) ve bunu yazdigimda awesomenessi kotuledigim kendi networkumu one cikarmak icin uydurdugumu idda eden arkadaslar oldu.

ayni kisiler suanda size ne diyecekler cok merak ediyorum.!

Problemine gelince bana verdikleri cevap suydu:

ilk defa ortak olduysaniz birkac gun bekleyin kazanclariniz gorunecektir.
zaten ortagimzi iken gitmis ise bizle ilgili degildir youtube kazanclarinizi kapatmistir dediler.

yaklaşık 2-3 aydır bu networkteyim ve yeni değilim hocam, ayrıca 1 aydır kadar bu böyle gözüküyor bir kaç günü geçti gelmesi gerekmiyor muydu? ne yapmalıyım yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.

yaklaşık 2-3 aydır bu networkteyim ve yeni değilim hocam, ayrıca 1 aydır kadar bu böyle gözüküyor bir kaç günü geçti gelmesi gerekmiyor muydu? ne yapmalıyım yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.

ticket at derdini anlat..normalde ödüyorlar 150 usd getcinmi . ödemeleride normal. öderler bence

---------- Mesaj saat 21:52:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:50:39 civarında gönderildi. ----------

Bunu ilk yazan benim :) ve bunu yazdigimda awesomenessi kotuledigim kendi networkumu one cikarmak icin uydurdugumu idda eden arkadaslar oldu.

zaten ortagimzi iken gitmis ise bizle ilgili degildir youtube kazanclarinizi kapatmistir dediler.

ama awesomenes 1 günde ve HER kanalı kabul ediyor network ağına. ödemede şimdiye kadar soru yaşamadım (tabi 145 usd gecen kanallarda)

Zendeske yaz, analytics kısmını açıyor. Forumda analytics açtırmak için şablon yazı mevcut

Benim kanala da dün 7 video için 2 telik ihtarı gözüküyor.Toplam kazanç 440 dolar küsür.Para kazanma duruyor.Benimde gitmez inş :(

Benim kanala da dün 7 video için 2 telik ihtarı gözüküyor.Toplam kazanç 440 dolar küsür.Para kazanma duruyor.Benimde gitmez inş :(
inşalalh ödemenizi alabilirsiniz benimde uzun süredir öyle kazanca bakamıyorum tek hatırladıgım 150 doları geçmiş olması. kanalda 2 uyarı var 1 tanesi telif 1 taneside topluluk ihtarı, telif tamamda diğeri aşırı saçma bir videoya geldi nasıl geldi anlamadım ya dalga mı geçiyor youtube benle :@

Zendeske yaz, analytics kısmını açıyor. Forumda analytics açtırmak için şablon yazı mevcut
peki bu söylediğinizi deniyeceğim ilk üye oldugumda yapmıştım açmışlardı sonradan neden kapanır ki yahu :s

ticket at derdini anlat..normalde ödüyorlar 150 usd getcinmi . ödemeleride normal. öderler bence

---------- Mesaj saat 21:52:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:50:39 civarında gönderildi. ----------

ama awesomenes 1 günde ve HER kanalı kabul ediyor network ağına. ödemede şimdiye kadar soru yaşamadım (tabi 145 usd gecen kanallarda)

Konumuz size kabul edip etmemesimi ?

ben herzaman diyorum ki odemeyle is bitmiyor. Sorun yasandiginda kac gun icinde cozume ulastirmasi onemlidir.

Awesomeness icin demiyorum.

Bir firmada Hizmet onemlidir. Hizmet varsa kalite vardir. Kalite varsa kazancda vardir.

Bakalim arkadasimizin sorunu kac gun surecek.

---------- Mesaj saat 23:06:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:04:05 civarında gönderildi. ----------

partner iken giderse yani daha once var iken kaybolursa aciyorlarmi ?

Bende acmadilar eger yanlis bendeyse tekrar denerim.

Ben o kanali onlari test etmek icin acmistim bu sorun yasaninca videolari ozel yaptim :) onlarda kazanmasin diye.

gunde 25-30 dolar kazaniyordu. Kim vurduya gitti bendeki kanal

Konumuz size kabul edip etmemesimi ?

ben herzaman diyorum ki odemeyle is bitmiyor. Sorun yasandiginda kac gun icinde cozume ulastirmasi onemlidir.

Awesomeness icin demiyorum.

Bir firmada Hizmet onemlidir. Hizmet varsa kalite vardir. Kalite varsa kazancda vardir.

Bakalim arkadasimizin sorunu kac gun surecek.

---------- Mesaj saat 23:06:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:04:05 civarında gönderildi. ----------

partner iken giderse yani daha once var iken kaybolursa aciyorlarmi ?

Bende acmadilar eger yanlis bendeyse tekrar denerim.

Ben o kanali onlari test etmek icin acmistim bu sorun yasaninca videolari ozel yaptim :) onlarda kazanmasin diye.

gunde 25-30 dolar kazaniyordu. Kim vurduya gitti bendeki kanal

yaklaşık 1 aydır böyle üstesinde durmadım gelir diye fakat sıkıntı vermeye başladı 150 usdyide geçtim ödemeyi nasıl alcağımıda bilmiyorum daha

bence Awesomeness kullananların ilgilendiği şey hizmetten çok alacakları para, diğer networkler abonelik için bazı şartlar soruyor ama Bu networka hemen üye olunup denemeler yapılabiliyor. başka bi networka girip kendime ait olmayan içerikle para kazanmaya çalıştığımda bana verdikleri hızlı hizmet yüzünden hooop sen napıyorsun dur bakalım diyorlar. Kendi adıma konuşmam gerekirse

yok biz ona değil sizin awesomness ödemiyor ödemeyeck scam demenize karşıydık sorunlar yaşandığını zaten kabul ediyor söylüyorduk, ışıklar kırmızı yandığına göre muhtemelen para kazanma devre dışı kalmıştır. youtubda ışıklar kırımızı yanınca para kazanmanın gitmesi zaten doğal bişey herhangi bi partnerle ilişkilendirmek de saçma olur

bence Awesomeness kullananların ilgilendiği şey hizmetten çok alacakları para, diğer networkler abonelik için bazı şartlar soruyor ama Bu networka hemen üye olunup denemeler yapılabiliyor. başka bi networka girip kendime ait olmayan içerikle para kazanmaya çalıştığımda bana verdikleri hızlı hizmet yüzünden hooop sen napıyorsun dur bakalım diyorlar. Kendi adıma konuşmam gerekirse

Bizde de sartlar var ben bir ara bunu yok saydim :) pisman oldum yani o durumu yasayinca sartlar bence gerekliymis.

Zoomin.TV belirli sartlari var ancak bazi yetkilerimiz var bu sartlari goz ardi edebiliyorum ve yapalim dedik ama pisman olduk.

Sartlar duzenli hizmet icin gerekli ama su durum bizde yok.

Dur bakalim sen ne yapiyorsun ahmetle geldin mehmetle gidiyorsun yok oyle is.

bu durum bizde yok. Partnerlige gir sonra ne yaparsan yap.

3-5 ihtar aldin kanalin kapandi ama actirdin partnerlik bagin aynen devam ediyor. Var sayalim ki actiramadin kazancini alabiliyorsun.

---------- Mesaj saat 23:18:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:49 civarında gönderildi. ----------

yok biz ona değil sizin awesomness ödemiyor ödemeyeck scam demenize karşıydık sorunlar yaşandığını zaten kabul ediyor söylüyorduk, ışıklar kırmızı yandığına göre muhtemelen para kazanma devre dışı kalmıştır. youtubda ışıklar kırımızı yanınca para kazanmanın gitmesi zaten doğal bişey herhangi bi partnerle ilişkilendirmek de saçma olur

Odeyecegi benzemiyor derken o kisim dusuncemdi ama odemiyorlar diye kesin cevap vermemistim ve her seferinde bekliyorum bakalim ama guvenmiyorum diyordum.

Cun ki mantikli olarak para kazanma gitti gerekli yada gereksiz sonuc olarak kapatildi ve para kazanmasi kapatilinca odemeler yapilmiyordu.

Buna istinaden dusuncemdi o
ama aldim ve aldigimida aldigim gun yazdim.

soylene laflar degil sanirim siz soylemistiniz :)

su kisim sadece;

awesomenessi yok etmek gommek icin bahane uyduruyorsunuz

Bu kelime asli olmayan birseyi soyleyene soylenir oysa ki ben basima geleni anlatiyordum :) analamdiginiz kisim burasiydi.

yani suan bu arkadasin yasadigi sorunu yasadigimi anlatmistim.
ama size gore bahane uydurdugum soylenmisti.

umarim beni simdi anlamissinizdir. Yoksa ne awesomeness ile yarisacak gucum ne vaktim nede aklim var.

adamlarin yuzbinlerce abonesi var ben ise bir ust kisinin insafina kalmis bir yetkiliyim :) yani boyle bir dusunceye girmek beni cok salakca duruma dusurur.

Kaybedecegimi bildigim savasa girmem.

birde şöyle bir olay var kanal kategorisi vine, compilation tarzı çok önceden açmıştım 2500 abone 700k izlenmesi var hadi diyelim para kazanma devre dışı bırakıldı neden kanal özelliklerine girdiğimde öyle gözükmüyor? veya video yönecisine girdiğimde para kazanma yeşil kutucuklar açık? ateistler konuya bekleniyor!

şaka bi yana serkan hocam sizin bir bilginiz var mı acaba böyle bir durumla ilgili? [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Aynı sorun bende de vardı.Hocam o para kazanma geri gelmez artık.Ben partnerden çıkış formu doldurup yolladim.Kanalin suan para kazanmasi açık ve adsenseye bağlı.

birde şöyle bir olay var kanal kategorisi vine, compilation tarzı çok önceden açmıştım 2500 abone 700k izlenmesi var hadi diyelim para kazanma devre dışı bırakıldı neden kanal özelliklerine girdiğimde öyle gözükmüyor? veya video yönecisine girdiğimde para kazanma yeşil kutucuklar açık? ateistler konuya bekleniyor!

şaka bi yana serkan hocam sizin bir bilginiz var mı acaba böyle bir durumla ilgili? @Muslera06

Kanalinda Kanal ayarlarinda Awessonomes is ortagi yaziyormu, yaziyorsa,videolarinda para kazanmalar aciksa sorun yok henuz seni atmamislar ve para kazanman vs kapatilmamistir.(Resimleri sonra gordum atilmissin partnerden.)

Odeme limiti 140 dolari yada 130 dolari bu ayin kazanci ile degil,bundan onceki ayin kazanclari ile doldurmussan odeme talep et alirsin.

Ayrica halen awessonomes is ortagi yazipda analysticde para kazanma bilgilerin kaybolmussa,awessonomese yaz tekrar acsinlar diycem ama zaten senin kanaldaki telifden vs kapatmislar para kazanmani acmazlar aktif etmezler.

Ya onumuzdeki ayin sonuna kadar bekleyip,bu ayki kazancin ile birlikde hepsinin odemesini talep edeceksin,yada bugun odeme talep edip gecmis alacaklarini alacaksin.

Kolay gelsin

Kanalinda Kanal ayarlarinda Awessonomes is ortagi yaziyormu, yaziyorsa,videolarinda para kazanmalar aciksa sorun yok henuz seni atmamislar ve para kazanman vs kapatilmamistir.(Resimleri sonra gordum atilmissin partnerden.)

Odeme limiti 140 dolari yada 130 dolari bu ayin kazanci ile degil,bundan onceki ayin kazanclari ile doldurmussan odeme talep et alirsin.

Ayrica halen awessonomes is ortagi yazipda analysticde para kazanma bilgilerin kaybolmussa,awessonomese yaz tekrar acsinlar diycem ama zaten senin kanaldaki telifden vs kapatmislar para kazanmani acmazlar aktif etmezler.

Ya onumuzdeki ayin sonuna kadar bekleyip,bu ayki kazancin ile birlikde hepsinin odemesini talep edeceksin,yada bugun odeme talep edip gecmis alacaklarini alacaksin.

Kolay gelsin

Evet abi yazıyor iş ortağı diye, ödeme talebin, nerden yapacağımı araştırayım şimdi 150doları geçmiştir umarım yapabilirim teşekkür ettim.. bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri