Awesomeness Ödemeleri Hakkında

Hocam selamlar. Kasım 21 de bir kanal açtım awe başvurusunda bulundum. Kabul edildikten sonra 1 Aralık'a kadar kazandığım ücret :8 $ civarı
1-14 Aralık arası awesomeness kazançaları güncellenen son bakiye 535$. Kanalda telif falan hiçbir şey yok. Şimdi ortalama 80 $ civarı geliyor kanaldan günlük.
Benim merak ettiğim nokta yada size danışmak istediğim nokta,
Ben ödeme talep formunu ne zaman doldurmam gerekiyor. Bunun için en son tarih nedir.
Aralık ayı kazancı ocak 11-12 arası kesinleşiyor diye biliyorum. Awesomeness normal şartlarda ödeme yaptığı düşünülürse ödemeyi ne zaman yapıyor? Bu konuda bana yardımcı olursanız memnum olurum. Teşekkürler

Dediğiniz gibiyse eğer bu ay ödeme alazsınız. Ödeme formunu ocakta göndermeniz lazım. Ama siz yinede bu ay 20-25 tarihleri arasında ödeme formunu gönderin.

Konuda dediğim gibi aralık ayı kazancı ocakta ödenir. Yetkililer kendi yazıyo bunu.

bu ay iki kanalımı awesomeness kayıt ettim ama çok pişman oldum neden?
çünkü gördüğüm kadarı ile ödemeler bir zülüm olacak.
çünkü daha önce zoomin partnerle çalışıyordum, adamlar 2 telif ihtarı ve 3 topluluk ihtarı yüzünden kapanan kanalım ödemelerini halen yapıyorlar üstelik 1 dolar kesmeden ve gününde.
son olarakta benim şahsi düşüncem bu google her türlü kapanan kanalların ödemesini yapıyor, ayrıca 1 teliften yada 2 telifden para ödenmediğini hiç görmedim duymadım taki bu partnere girene kadar... Şimdi çıkmak için müracaat yapmayı düşünüyorum.

bu ay iki kanalımı awesomeness kayıt ettim ama çok pişman oldum neden?
çünkü gördüğüm kadarı ile ödemeler bir zülüm olacak.
çünkü daha önce zoomin partnerle çalışıyordum, adamlar 2 telif ihtarı ve 3 topluluk ihtarı yüzünden kapanan kanalım ödemelerini halen yapıyorlar üstelik 1 dolar kesmeden ve gününde.
son olarakta benim şahsi düşüncem bu google her türlü kapanan kanalların ödemesini yapıyor, ayrıca 1 teliften yada 2 telifden para ödenmediğini hiç görmedim duymadım taki bu partnere girene kadar... Şimdi çıkmak için müracaat yapmayı düşünüyorum.

zaten bu firmada heray herkes düzenli parasını alıyordu. geçen ayda aldılar. fakat geçen aydan youtubenin güncellemeleri başladı. tam güncelleme ocak ayında. bu güncellemer yüzünden youtube bir çok telifli içerikli kanala ödeme yapmıyor.

bir kaç gün önce güncellemenin ilk gününde 1 telifli ve içerisinde 100 ve 120 dolar olan kanalım direk kapandı.

Hocam bu durumda bendede olmuştu. Adsense kazançları yansımıyordu. Yani bu firma veya youtube ile ilgili olabilir. Her durumda son noktayı ve son onayı youtube veriyor. herşeyi firmaya yıkmayalım. Bence youtube ilede kaynkalı sorun olabilir. Destek bölümüne yazın düzelir para kazanma. Mesela 1 hafta önce alt kanalıma şifre ekleyemediğim için güzel kanalı sildim. youtubeye yazdım destekden cevap geldiki kanalda hata var düzeltemiyoruz diye

tam olarak nereye yaz dediginizi anlamadım hocam.awesomeness ın destek bölümünden bahsediyorsanız en az 20 mesajım var,haricinde açtıgım ticket lar ve attıgım maillar var.üstelik sorun kendilerinde olmasa,sorunun sizle alakası yok bizle ilgili bi sorun var ve biraz zaman verin halledicez derler mi?açık açık derler sorunun bizle alakası yok,senin kanalında yada youtube da sorun var kardeşim git onlara sor yada kanalındaki sorunu çöz derler.

tam olarak nereye yaz dediginizi anlamadım hocam.awesomeness ın destek bölümünden bahsediyorsanız en az 20 mesajım var,haricinde açtıgım ticket lar ve attıgım maillar var.üstelik sorun kendilerinde olmasa,sorunun sizle alakası yok bizle ilgili bi sorun var ve biraz zaman verin halledicez derler mi?açık açık derler sorunun bizle alakası yok,senin kanalında yada youtube da sorun var kardeşim git onlara sor yada kanalındaki sorunu çöz derler.

O zaman sorun partner firma ağındandır. Bekle düzelir. Belkide sonunda 100000 dolar görünecek? :)

Dediğiniz gibiyse eğer bu ay ödeme alazsınız. Ödeme formunu ocakta göndermeniz lazım. Ama siz yinede bu ay 20-25 tarihleri arasında ödeme formunu gönderin.

Konuda dediğim gibi aralık ayı kazancı ocakta ödenir. Yetkililer kendi yazıyo bunu.

Hocam Aralık ayı Ocak'ta kesinleştiği için zaten bunda hemfikiriz ancak extreme bir durum olmazsa Ocak sonu yatırıyorlar mı parayı yani?

- - -

Hi all,

The reason we do not respond to everyone is because most of you have the same questions and you don't read the forum where we more than likely have answered the question.

For payment, if you believe you should be paid, please note that you must earn $143 or more to get paid. Every time you earn $143 or more, you will get paid the month after. So if you cross that threshold in December, you will be paid in January!!!!!

Let me be clear: we are not taking your money. If you have copyright strikes, this is illegal and your payment is on hold pending further investigation. In the contract you signed, you were told that if you violate the rules, you may not get paid. Put up your own content or there may be consequences.

Best,

ATV

Diyorki; Çoğunuz bu durumla ilgili bize yazıyorsunuz sizi anlayışla karşılıyoruz ama sizde bizi anlayın, herkese yetişemiyoruz.

Eğer size ödeme yapılmasını düşünüyorsanız lütfen unutmayınki ödeme eşiği 143 $ veya daha fazlasıdır. Kazandığınız paralar her sonaki ay ödenir. Mesela Aralık ayında bu ödeme eşiğini geçtiyseniz Ocak ayında paranız ödenir.

Biraz açık konuşalım... Biz sizin paranızı henüz almadık. Eğer kanalınızda telif veya yasadışı içerik varsa youtube bize ödeme yapmaz bu durumda ödemeler bekletilir...

İmzaladığınız sözleşmede yazıyor eğer siz kuralları ihlal ederseniz size ödeme yapılmaz diye. Kendi içeriğinizi oluşturmanız lazım. (yani özgün)

Emeginize saglik hocam ama yanlis ceviri yuzunden eksik bilgiler paylasmissiniz arada. Ustte kirmiziya boyadigim yerde, sizin odemelerinizi almadik ya da YT bize gondermedi diye bir sey yok. Hesabinizda inceleme icin bekletiliyor ve kurallari cignedi iseniz odeme alamayabilirsiniz diyor.

Jackie mi ne karin agrisinin son iki yazisindan net bir sekilde belli ki; ''odemelerinizi yapmayacagiz, baskasinin videosunu kullanarak haksiz kazanc yapmissiniz. Zaten size ait olmayan bir odemeyi istiyorsunuz'' demeye getiriyor. Bir hak talebinde bulunamayacagimiz icinde paralarin ustune konuyorlar!!!

Yapilacak tek bir sey var, herkes kanalini silecek ve al bu ay benden %70 fazla kazandin... onumuzdeki aylar kazanacagin %30 lari unut diyecek. Etkisi olmaz buyuk ihtimal ama yapilabilecek tek sey bu...

boş konulardan birisi daha. defalarca kez forumda yazdım adamlarla bızzat konuuyorum zor değil arayın sızde konuşun. adamların dediği ödemen geldı kardesım ancak telıflı vıdeon varmıs senın o yuzden ödemen ıcın sıkıntılar var yarın gel diğer gün gel dıye dıye 15 gundur bekletılıyorum sonuç dedıklerı parayı aldık ama ödersek parayı olmaz polıtıkamıza uygun değil düşüneceğiz vs vs saçmalayıp duruyorlar. daha sonradan ödeyeceğiz bekletip ödeyeceğiz diye bir durum söz konusu değil. adamlar açık açık dıyor bunu. sağdan soldan yorum yapmak yerıne kesın bılgılere bakın ya da arayın konuşun mılletın kafasını bulandırmaya gerek yok. beş para etmez bir network ve canlarının istediğinin parasına çatır çutur çöküyorlar açık ve net.....

boş konulardan birisi daha. defalarca kez forumda yazdım adamlarla bızzat konuuyorum zor değil arayın sızde konuşun. adamların dediği ödemen geldı kardesım ancak telıflı vıdeon varmıs senın o yuzden ödemen ıcın sıkıntılar var yarın gel diğer gün gel dıye dıye 15 gundur bekletılıyorum sonuç dedıklerı parayı aldık ama ödersek parayı olmaz polıtıkamıza uygun değil düşüneceğiz vs vs saçmalayıp duruyorlar. daha sonradan ödeyeceğiz bekletip ödeyeceğiz diye bir durum söz konusu değil. adamlar açık açık dıyor bunu. sağdan soldan yorum yapmak yerıne kesın bılgılere bakın ya da arayın konuşun mılletın kafasını bulandırmaya gerek yok. beş para etmez bir network ve canlarının istediğinin parasına çatır çutur çöküyorlar açık ve net.....

Hocam ne yapmam lazım partnerlikten çıkmak için çıkartırlar mı acaba ?

günlerdir anlatmaya çalıştığım bu. Adamlar parayı çoktan aldı. Ayak yapıyorlar ödememek için. Para elimizde ama ödesek mi ödemesek mi düşüneceğiz nedir ya?

Konunun özeti; adamlar telifli telifsiz herkesi kabul ediyor. Bu kanalların ödemeleri gelincede kanalınızda telif var deyip, Google'dan aldıkları parayı alamadık deyip üstüne yatıyorlar. Telifsiz ve spam yapmayan kanalların ödemelerini de yapıyorlar ki göze batmasınlar.

Diğer partner firmalarında telif yediği halde ödeme alan var mı? Özellikle geçen ay ödeme yapıldı mı sizlere?

ben de bu ayın 4 de bagladım ve 1400$ geçkin para var, bir telif hakkı yedim özele aldım kanalı bunlar şımdı bir telif hakkı yuzunden ödeme yapmıyorlar mı?? yapmazlarsa kanalı networkten ayırsam adsenseye baglasam şimdiye kadar kazandıgım ve kazanaçagım kazanç yansırmı ??

ben de bu ayın 4 de bagladım ve 1400$ geçkin para var, bir telif hakkı yedim özele aldım kanalı bunlar şımdı bir telif hakkı yuzunden ödeme yapmıyorlar mı?? yapmazlarsa kanalı networkten ayırsam adsenseye baglasam şimdiye kadar kazandıgım ve kazanaçagım kazanç yansırmı ??

geçmiş olsun o paranın ustune soğuk su iç. hea belki Allah yuzune güler öderler o başka onun dışında imkanı yok

---------- Mesaj saat 10:49:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:25 civarında gönderildi. ----------

günlerdir anlatmaya çalıştığım bu. Adamlar parayı çoktan aldı. Ayak yapıyorlar ödememek için. Para elimizde ama ödesek mi ödemesek mi düşüneceğiz nedir ya?

tespit doğru genel mana da kanaatleri ödememe yönünde şansın olan 3 5 adam alıyorsa da buyuk bır kesım alamaz kontore harcadığım paranın haddı hesabı yok alamadım mesela

2 kanalımı 3 ay oldu bu netwoke bağlayalı. 2 aydır her iki kanalın parasını ödüyorlar ama şansa reklam amaçlı ödeme yapılanlar arasında olmuş olabilirim. Güvenim sıfır bu netwoke. Yapılacak tek şey biran önce çıkmak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri