Awesomeness Panel Bilgileri

Srhttsdmr

Yasaklanmış
Arkadaşlar bilgilerimizi girecegimiz formu hala göndermediler 4 hafta oldu nerdeyse ya ... varmı bi bilgisi olan veya awesome ile çalışan bilgi sahibi ?

Arkadaşlar bilgilerimizi girecegimiz formu hala göndermediler 4 hafta oldu nerdeyse ya ... varmı bi bilgisi olan veya awesome ile çalışan bilgi sahibi ?
Youtubeden kaynaklanan genel bir sorun varmış sanırım geçen bende sordum bu soruyu rpm üzerinden forumdaki arkadaşlar bu cevabı verdi bana yakında mail gelirmiş dediklerine göre ama ne kadar sürer bilmiyor kimse.

Sorry for the wait :( Youtube's got a bug

Thanks so much for signing up to be part of the AwesomenessTV Network! We wanted to reach out to you because we just found out there's a bug in YouTube that is holding up the process and keeping your Network invite from being sent.

But don't worry! As soon as the problem gets resolved (they told us it should only take until Thursday) you'll be getting a message with the final steps you must take to join! Thanks so much for your patience.

We can't wait to have you in the Awesomeness family!

-Your Pals at The AwesomenessTV Network

Bana gelen mail bu şekilde bu perşembeyi işaret ediyor bakalım ne olacak.

yeni konu acmak istemedim bilgisi olan varmı hala bir sonuc yok gelişme veya herhangi bir mail alan varmı panel bilgileri hakkında ?

Banada hala gelmedi mail

az önce bir kanalıma daha davet geldi awesomeden ama kabul ettiğim için iimi ettim kötümü bilmiorum :S destek 0 sonucta

off desene yandık cok kötü ya gerci iki yıla kalmaz patlar kanallar ama :D

:D daha adamların 3 aydır paneline girebilmiş değiliz :D nekadar kestiğini bilen biri olcaqını sanmıyorum aklı olan awesomeden uzak durur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri