Awesomeness Para kazanmaları devredışı bıraktı.

sacrifice959

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu durumda olan kaç kişi var 2 kanalımın para kazanmasını devredısı bıraktı Awesomeness. dediklerine gore youtube devre dısı bırakmıs para kaznamayı .partnerlıkte bu tur durumlar olmuyo dıye bılıyorum. Adamlar bızımı kandırıyo yoksa gercekmı? bi kanalımda ıcerde 3k dolar bı kanlımda 2 k dolar kalcak gıbı. düşük mevlalarda problem cıkarmıyolar gıbı.yuksek kazanınca boyle problem cıkarıyolar gıbı.

Partnerlikte bu durum olmaz diye bir durum yok hocam keşke öyle bir şey olsa youtube aynı youtube partnerin farklı ayrıcalıkları var

awesomeness le ilgili ilk konular acildiginda da dedim yine soyluyorum...

Bu networkun sonu yokkkkkk...

Bugun turkce agzima geleni yazacagim onalara :) benim kanalinda ayin 13 de tahmini para kazanma sekmesi gitmisti, mail attim ne geriye donen oldu nede para kazanmasi geri geldi :)

videolarda reklamlar acik, .... lari yapiyor birsey ama anlamadim :)

lan bunlarin altinda kesin Turkler vardi aha buraya yaziyorum yabancilar bu isi ceviremezler :)

yüreğime indi yw öyle okuyunca, sonra kanallarımı kontrol ettim sağlam, youtube normal ve partnerli kanlların para kazanmasını önceden de devre dışı bırakıyordu içerikle alakalı standart bi durum olmasın? diğer arkadaşlar da kanllarındaki durumu yazarsa iyi olur.
edit: 4 tane partnerli yüksek hitli kanal 1 tanesindeki tüm videolar dünya geneli engelli o bile duruyor

iki kanalım awesomeness'e bağlı, ilk bağladığım kanalda, partnerliğe geçtiğimden beri tahmini kazançlar görünmüyor hala açılmasını bekliyorum. daha sonra bağladığım kanalda ise çok kısa sürede tahmini kazançlar görünmeye başladı, gayet iyi gidiyordu. ancak 3/4 gündür tahmini kazançlar görünmüyor. bununla beraber bugün yüklediğim iki videoda para kazanma statüsü ayarı açılmıyor. para kazanma devre dışı bırakıldı diyeceğim ama eski videolarımda hala reklamlar çıkıyor ve para kazanma ışıkları yanıyor. Sanırım bu awesomenes'te ciddi sorunlar var.
bu iki kanal üzerindeki çalışmalarımı askıya alıp, adsense'ye devam mı etsem acaba? tavsiyelerinizi yazarmısınız?

Bugun turkce agzima geleni yazacagim onalara :) benim kanalinda ayin 13 de tahmini para kazanma sekmesi gitmisti, mail attim ne geriye donen oldu nede para kazanmasi geri geldi :)

videolarda reklamlar acik, O.C lari yapiyor birsey ama anlamadim :)

lan bunlarin altinda kesin Turkler vardi aha buraya yaziyorum yabancilar bu isi ceviremezler :)

aynen yaa adamların kafa dıger partnerlere gore farklı calısıyo))

---------- Mesaj saat 23:45:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:50 civarında gönderildi. ----------

iki kanalım awesomeness'e bağlı, ilk bağladığım kanalda, partnerliğe geçtiğimden beri tahmini kazançlar görünmüyor hala açılmasını bekliyorum. daha sonra bağladığım kanalda ise çok kısa sürede tahmini kazançlar görünmeye başladı, gayet iyi gidiyordu. ancak 3/4 gündür tahmini kazançlar görünmüyor. bununla beraber bugün yüklediğim iki videoda para kazanma statüsü ayarı açılmıyor. para kazanma devre dışı bırakıldı diyeceğim ama eski videolarımda hala reklamlar çıkıyor ve para kazanma ışıkları yanıyor. Sanırım bu awesomenes'te ciddi sorunlar var.
bu iki kanal üzerindeki çalışmalarımı askıya alıp, adsense'ye devam mı etsem acaba? tavsiyelerinizi yazarmısınız?

kardas acılıp kapanan kanallar aynı problem ıste.para kazanması gıtmıs.

---------- Mesaj saat 23:49:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:45:23 civarında gönderildi. ----------

Partnerlikte bu durum olmaz diye bir durum yok hocam keşke öyle bir şey olsa youtube aynı youtube partnerin farklı ayrıcalıkları var

ben ole bilmiyorum.suana kadar dıger partnerlıklerde parakazanması gıden kımse yoktur emınımkı.sadece 2 yada 3 ıhtar yersen sıkıntı olabılır onun dısında bılmıyorum bı problem varmı.

Arkadaslar iyi,saglam,guvenilir bir network yokmu? Bu Awesomeness cok kiside problemli galiba.Adsenseninde sonu geldi.Ortada kalicaz bu gidisle.

senin kanal ne üzerineydide gitti kardeş benim aylık 500k hit alan kanal duruyo sapa sağlam. 2 tane daha kanal var onlarda duruyo

videolarda reklamlar acik, .... lari yapiyor birsey ama anlamadim :)

hocam partner bayisi olduğunuz için size sorayım.
bende awesomeness mağduruyum ve kanalımın analytics de para kısmı gitmiş.
kanalım para kazanma kapandı diyeceğim fakat bu para kısmı gitmeden önceki yüklediğim videolarıda reklam çıkıyor para kazanma yeşil.
yeni yüklediğim videolarda ise para kazanma aktif edilemiyor. para kısmı gri.
yani kısacası
Para kazanma kapatılmış olsa eski videolarda reklam çıkmaz ve yeni yüklediğim videolarda da para kısmı hiç gözükmez.

hocam partner bayisi olduğunuz için size sorayım.
bende awesomeness mağduruyum ve kanalımın analytics de para kısmı gitmiş.
kanalım para kazanma kapandı diyeceğim fakat bu para kısmı gitmeden önceki yüklediğim videolarıda reklam çıkıyor para kazanma yeşil.
yeni yüklediğim videolarda ise para kazanma aktif edilemiyor. para kısmı gri.
yani kısacası
Para kazanma kapatılmış olsa eski videolarda reklam çıkmaz ve yeni yüklediğim videolarda da para kısmı hiç gözükmez.

evet ayni durum bende de var, awesomeness in su sekilde bir aciklamasi var:
ilk basvurdugunuzda para kazanma aktif degilse bir kac gun bekleyin, gelecektir.
Ama zaten ortagimiz iken gitmis ise bu illegal videolar yuklediginiz icin youtube tarafindan kapatilmistir.

Ben kendim kanaldaki videolari ozel yaptim, oyle duruyor. Onlarda kazanmasin

Benimde içinde 180$ olan kanalımın kazanç kısmı gitti.300$ olan kanalım açık.

aynı durum bende 1 aydır var şaka gibi kalıp cevapları copy paste ediyorlar hafta sonuna kadar düzelmesse bu ticket uzerınden tekrar dönun dıye 4 tane cevap aldım 1 hafta arayla !! dalga geçiyorlar

aynı durum bende 1 aydır var şaka gibi kalıp cevapları copy paste ediyorlar hafta sonuna kadar düzelmesse bu ticket uzerınden tekrar dönun dıye 4 tane cevap aldım 1 hafta arayla !! dalga geçiyorlar

arkadaş forumda awe'yi ballandıra ballandıra anlatan arkadaşlar var. insan haliyle imreniyor, izlenimi yüksek kanalını bağlıyor ama ne anlatılanlar gibi oluyor ne de umduğu gibi oluyor. yemin olsun sorunsuz bir şekilde çıkacağımı bilsem, awe'deki kazancım ne olursa olsun bırakıp tekrar adsenseye geçeceğim.

arkadaş forumda awe'yi ballandıra ballandıra anlatan arkadaşlar var. insan haliyle imreniyor, izlenimi yüksek kanalını bağlıyor ama ne anlatılanlar gibi oluyor ne de umduğu gibi oluyor. yemin olsun sorunsuz bir şekilde çıkacağımı bilsem, awe'deki kazancım ne olursa olsun bırakıp tekrar adsenseye geçeceğim.

adsense ye geçerim diyordum bende gel görki onlarda tüm kanalları kapatma gibi birşey yaptılar dilim yandı partnerlık sorunları ayrı dert o ayrı dert hakkımızda hayırlısı :)

Arkadaşlar awesomeness partnerli kanalımda bir videoya dünya engellemesi gelmiş.Videodan kazandığım parayı analytics de gördükten sonra silersem parayı alır mıyım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri