Awesomeness PARAMIN ÜZERİNE YATTIĞINI RESMEN AÇIKLADI!!!

hocam özgün videolarındı sanırım haram ettiğine göre :D:D Gerçi bu kadar parayı spamdan bekliyorsundur. O kadar parayı bende olsam ödemem spamdan.

Hocam 10 dan fazla kanal aç ya da 3-5 herneyse tonlarca videoyu bas daha sonra ödeme bekle :D

Bizim millet çok zeki, harcanıyor... :D
benim yöntemlerim beni ilgilendirir. kimse karışamaz. adsense nasıl ödüyorsa awe de öder diye girdim 4-5 kanal yaptım sonuçta ödemedi. o parayı aldı ve bana ödemedi...

bende awe felan yok karar alırsanız sizler için para kazanma giden ama izlenen kanalalra birer tane atabilirim... maksat destek...

benim yöntemlerim beni ilgilendirir. kimse karışamaz. adsense nasıl ödüyorsa awe de öder diye girdim 4-5 kanal yaptım sonuçta ödemedi. o parayı aldı ve bana ödemedi...

hocam bahsettiğin rakamların farkında mısın sen ?

hocam aynı yöntemlerle aynı miktarları adsense ödüyor... bilsem awe böyle şerefsiz asla girmezdim emeğime yazık.

Ben iki ticket açmıştım. Uzun zaman sonra ikisine de farklı kişiler cevap vermiş. Aralık ayından beri ödeme alamıyorum. Ödemenin ne zaman yapılacağı, neden yapılmadığı gibi şeyler yazmıştım. Elemanın biri teliften dolayı şu anki videolardan para kazanmaya devam edeceksiniz. ancak bundan sonraki yüklemelerde para kazanma aktif olmayacak diyor. Yani ödemelerle ilgili tek kelime yok.

Diğeriyse kanalımda URL alınmadığı için ödemelerin yapılmayabileceğini yazmış. URL alırsanız haziran ayı listesine eklenirsiniz diyor. Oysa URL almadan da ödeme alanların olduğunu biliyorum. Amaç oyalamak sadece...

10 k alacak var 4. ayımıza girdik . fazla üzülme bence hocam .

Ya ne vurgun yapıyolar yemin ederim.
bence ilk mesajlardaki arkadaşın dediği gibi karalama videoları yazıları vs ne vrsa hazırlayın,
seo için bot satan bi arkadaş var onunla anlaşıp daha uygun bi fiyata indexletin. Yayılsın herkes anlasın ne oldugunu. Partner fln hiç düşünmüyorum ileride de üçkağıt fazla oluyo.

daha bir de awe savunuyorlar ya ah ahhh :) neyse herkese geçmiş olsun bende tavsiye parayı unutun kanallarınızı awe'den kurtarmaya bakın

bir arkadaş " kanalı silip youtube a mı şikayet etsek? " demiş. bu konu üzerine yoğunlaşsak mı beyler ne diyorsunuz bi şeyler çıkar mı?

bir arkadaş " kanalı silip youtube a mı şikayet etsek? " demiş. bu konu üzerine yoğunlaşsak mı beyler ne diyorsunuz bi şeyler çıkar mı?

hocam spam mı yazıyor kanala girdiğin zaman topluluk mu uyarıda kanal urlsine girdiğin zaman ?

spam, oyun, yanlış yönlendiren içerik gerekçesiyle. flagdan kapatıldı, yanlış yönlendiren içerik vardı kanalda.

ne gibi yanlış yönlendiren içerik ?

İyi de hocam bu uyarı topluluktan,flagdan kapandığını gösteren uyarı değil ki.

Flag olduğu zaman topluluk/telif ihtarı vs.. diye yazıyor uyarıda

ne gibi yanlış yönlendiren içerik ?

İyi de hocam bu uyarı topluluktan,flagdan kapandığını gösteren uyarı değil ki.

Flag olduğu zaman topluluk/telif ihtarı vs.. diye yazıyor uyarıda

dostum kanalda yazan yazı o. mailde dediğin yazıyı göndermişler sanırım ben kanala bakarak konuşmuştum. buyur bu da mail.

[TABLE="width: 578, align: center"]
[TR]
[TD="width: 498"]Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı Arkadaşım Hoşgeldin İzle YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

birisi bi avukat bulsun hep birlikde ödeyelim ücretini varsin parada gelmesin yeterki sunlarin bi itibarini sarsalim benimde 4-6 bin dolar arasi param var bunlarda ödemiyolar kardesim her yolu denedim
gecen yabanci arkadaslara arattim gene care yok onlarada ayni kesik atmislar ticket acsan bile hep ayni seneryo paypal eksik ödeme almadiniz mi bu ay su kadar ödeme alacaniz en sonunda partnerden atarlar.

genelde telifli falan kanalları partnerden atarlar(gayet normal bir durum tutmaları hata zaten)

ama 3 4 ay sonra parayı ödüyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri