Awesomeness paramizi vermeyecek((((

[MENTION=3272]fth[/MENTION] haklı, eğer bu ay da sorun çözülmezse, YT yada Adsense yetkililerine e-posta gönderelim. Her ne kadar spam çalışan arkadaşlar olsa dahi hakkımızı aramaktan asla vazgeçmeyelim, çünkü ortada bir suistimal varsa bunun içinde AWE'de vardır. Bile bile kanalları kabul edip, google'dan parayı alıp bize vermiyorlarsa, bu olay çok feci patlak verir.

Turan taktigi yapip basalim networklerini falakaya cekeriz hepsini adam toplayalim forumdan :D Valla aweye yeni kanal bagladim bende ilk defa böyle demeyin korkuyorum valla ya :l

[MENTION=3272]fth[/MENTION] haklı, eğer bu ay da sorun çözülmezse, YT yada Adsense yetkililerine e-posta gönderelim. Her ne kadar spam çalışan arkadaşlar olsa dahi hakkımızı aramaktan asla vazgeçmeyelim, çünkü ortada bir suistimal varsa bunun içinde AWE'de vardır. Bile bile kanalları kabul edip, google'dan parayı alıp bize vermiyorlarsa, bu olay çok feci patlak verir.
Kardesim benimde soyledigim budur! Aynen seninle raziyim! Kesinlikle birlik olmasa AWE BİZLERİ KAZİKLAMAGA çalışacak

---------- Mesaj saat 16:43:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:35:57 civarında gönderildi. ----------

Ben her zaman siz Türklerle kürur duydum! O zamanki siz Türkler formlarda birleşerek adsense hesabında para çekmeyi banka hesabına keçirdiz. ve daha neler yapdız. Ben de bu birliye aşik olubda buraya geldim ve sizlerden bir olalım ve yenede AWE gibilerine kendimizin kim olduğunu gösterelim dedim! Kardeşler benim hepinizi seslememi küsur bildizse, o zaman bekleyin ne yaparlarsa yapsinlar! - Birlik olunca basılmaz VATAN! kelimesini UNUTMAYIN!

merhaba arkadaşlar,

awesomenestv forumunda getting paid bölümünde uzun süredir "jackie" sorulara cevap vermiyordu. mailer atık cevap alamadık. bende tehditli mesaj atım bugün forumda şu cevapları vermiş.

Hi all,

The reason we do not respond to everyone is because most of you have the same questions and you don't read the forum where we more than likely have answered the question.

For payment, if you believe you should be paid, please note that you must earn $143 or more to get paid. Every time you earn $143 or more, you will get paid the month after. So if you cross that threshold in December, you will be paid in January!!!!!

Let me be clear: we are not taking your money. If you have copyright strikes, this is illegal and your payment is on hold pending further investigation. In the contract you signed, you were told that if you violate the rules, you may not get paid. Put up your own content or there may be consequences.

Best,

ATV

@Elanges- That was their choice but we play by GOOGLE/YOUTUBE's new rules and if you steal other people's content, you don't get paid. It's not your work anyway so you are the one cheating!!!!!

ilk bölümünde bildiğimiz 143 usd yi gectinizmi ödemenizi alırsın diyor vsvs.

bizimle alaklı bölümde ondan sonraki bölüm:
kanalınızda telif hakkı sorunları var ise siz illegal içerik yüklediniz bizde o parayı (further investigation) yani daha kapsamlı soruşturma/araştırma içinde bulunana kadar bizde kalıyor diyor. (yani burada bi oyun var net cevap vermiyor ne alamasınız diyor nede alırsınız. unutun gitsin belli bi süre sonra bunlar sormaz hesabı, benim görüşüm böyle)

devamı...sözleşmede kural ihlalleri yaparsınız ödemeyi de alamasınız diye belirtik yazıyor.

ondan sonra bi yabancı uyruklu arkadaşa cevap vermiş:
@Elanges- That was their choice but we play by GOOGLE/YOUTUBE's new rules and if you steal other people's content, you don't get paid. It's not your work anyway so you are the one cheating!!!!!

Google / youtube un yeni kurallarını uyguluyoruz . başka kişilerin içeriğini çalarsan paranı alamasın! senin içeriğin olmadığı için hile yapan sensin !!!!!!

peki benim diğer network kanalımda 10-15 eşleşen var ihtar var . varda var ama adamlar form doldurmadan bile 1 usd olsa bile parayı takır takır gönderiyorlar. (zoomin).

paramı alamadığım kanalda ise (awesomenes) tertemiz ışıkların hepsi yeşil videolar silinmiş boş bi kanal.
bizim forumdan diğer bir arkadaş ise konu açmış ve ona istinadan dolayı parasını verceklermiş (kanalıda kapalı)

çelişki üzerine çelişki. kanalı kapatılan arkadaşa parasını veriyorsun bizim tertemiz kanala vermiyorsun :) kendi bacağına sıktı bu kendisi suç işliyor konuştukça batıyor.
belki bişey çıkmaz ama en azından denemiş oluruz.
muslera avukat tutacakdı acaba o avukata vekalet versek bu işli ele alabilirmi.
hic olmazsa farklı yollardan (yasal) saldırmaya hazırlanıyorum.

Az daha bekleyelim bakalım, olmadı forum yöneticisinin bir açıklaması ile herkez çıkar gerekirse bu partnerden, Muslera06 üstaddan da bir bilgi bekliyoruz mümkünse.Bu konuya sen el at üstad yoksa işimiz zor.

---------- Mesaj saat 02:19:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:16:10 civarında gönderildi. ----------

Az daha bekleyelim bakalım, olmadı forum yöneticisinin bir açıklaması ile herkez çıkar gerekirse bu partnerden, Muslera06 üstaddan da bir bilgi bekliyoruz mümkünse.Bu konuya sen el at üstad yoksa işimiz zor.

Harbiden rahatsız etti son mesaj beni, bu nasıl sorumsuz bir cevaptır.

Hiç mi yok ödeme alan yoksa sadece telif alanlar mı alamıyor ödeme?

belkide google onlara vermediki parayı o size versin bence bazı kanalların parasını google ödemedei 90 bin kanalı olan bi ağ ne demek ya ödemedi hadi ödemesin günde 1 m dolar kazanıyordur o şirket batar paraları ödemezse

Hocam emin ol ki bu partner firması google'dan parayı aldı. Açtığım konulardan birinde anlatmıştım. Bana gelen mailde adam önce kanalın sistemimizde yok diyor bana. Sonra da yok ihtar almış, şu olmuş dolayısıyla paranıza el koyma hakkımız var.

az kalsın 10 gün önce tüm kanallarımı aweye gecirecektim. allahın sevdiği kuluymusumun

Ya bi kere mantıklı düşünün 143 $ ödeme limiti olan partnere girilir mi ya?
Hemde bir kanaldan kanalları ortak bi havuzda biriktirme de yok partnerde.
Anca telifli kategorilerde çalışırım partneri mesela MEDCEZİR dizisi partnerde eşleşen veriyor,partnerde eşleşen vermiyor.Ya da beyaz show,ellen show gibi gibi.

Valla yazmayayım dedim ama duramadım. İlk olarak kesinlikle ama kesinlikle Türkçe'mizi doğru kullanma hakkında bir yardım al.

Zaten kimse seni ipleyipte (ipleyip de) şuraya yazdıklarınla hareket etmez bunuda (bunu da) unutma.

Ne deniyordu böylelerine? "Dinime küfreden müslüman olsa" mı?

İnsanları tanımadan etmeden önyargılı davranmayın gençler...

Hocam ben de yazmayayım dedim; ama dayanamadım. Türkçe'miz değil Türkçemiz olacak. Saygılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri