Awesomeness paramizi vermeyecek((((

Kimseye haksızsınız falan demiyorum ama ben 3 ay önce katıldım bu partnere ve ödemelerimide sorunsuz aldım. Ama bu kadar kişi şikayet ediyorsa demekki ortada sorun var. Diğer konuda da belirttim. Bir tarih belirtin o tarihte herkes planlı bir şekilde youtube'a şikayet maili atsın...

Aklıma takılan sorular?
1-Bu adamlar sadece Türklere mi bunu yapıyor? Çünkü şikayet kısımlarına falan baktığımda en fazla şikayet edenler biziz.
2-Biliyorsunuz ki bizler ülke değiştirerek adsense koyabiliyoruz. Acaba adamlar bunun farkında olduğu için mi iplemiyorlar? Yada bunu kullanıyorlar mı?
3-Genelde spam veya kopyalama yapanlar şikayetçi acaba adamlar bunun ayrımını mı yapıyor? Özgün çalışıp parasını alamayanlar var mı?

Yanlız bi işi site yöneticilerinin organize etmesi lazım.
Zaman zaman bilgiler bekliyoruz yöneticilerden bu konu hakkında.

arkadaslar ingilizce bilen bırı sunu cevırebılırmı dun aweden gelmıs
Were you contacted by an ATV correspondent regarding payment that month?

USING THIS ON YOUTUBE
You will see a ContentID match when you use this on your YouTube channel. Please let us know which video you uploaded so we can clear it up!
bu nedemek awesomeness yazmış

[/COLOR]Valla yazmayayım dedim ama duramadım. İlk olarak kesinlikle ama kesinlikle Türkçemizi doğru kullanma hakkında bir yardım al.

Zaten kimse seni ipleyipte şuraya yazdıklarınla hareket etmez bunuda unutma.

Valla yazmayayım dedim ama duramadım. İlk olarak kesinlikle ama kesinlikle Türkçe'mizi doğru kullanma hakkında bir yardım al.

Zaten kimse seni ipleyipte (ipleyip de) şuraya yazdıklarınla hareket etmez bunuda (bunu da) unutma.

Ne deniyordu böylelerine? "Dinime küfreden müslüman olsa" mı?

İnsanları tanımadan etmeden önyargılı davranmayın gençler...

sizce bu atv den kastı ne ? Ödeme formundanmı bahsedıyor acaba

Awesomeness tv

USING THIS ON YOUTUBE
You will see a ContentID match when you use this on your YouTube channel. Please let us know which video you uploaded so we can clear it up!

Youtube kanalında yüklediğinde contentid görürsün diyo, lütfen temizlememiz için bizi bilgilendir diyo. Contentid ile ilgili

USING THIS ON YOUTUBE

Kanalınızı kullandığınızda bir content ID talebi göreceksin. Lütfen bize izin verin, bu videoyu bundan dolayı silmiş olabiliriz.

Gibi bir şey yazmış..

haa anladım telifsiz müzik yazmış 3. taraf çıkarsa bilgilendirin listeden silelim diyor ;)

Evet şimdi daha net anladım. O müzikden bahsediyorsa bunu demek istemiş. Bilgilendirmen lazım.

Birde eskiden hangi videoda kullanıyorsan o müzikleri veya hangi kanalda bilgilendirmen lazımdıki awe sana telif atmasın.

Evet şimdi daha net anladım. O müzikden bahsediyorsa bunu demek istemiş. Bilgilendirmen lazım.

Birde eskiden hangi videoda kullanıyorsan o müzikleri veya hangi kanalda bilgilendirmen lazımdıki awe sana telif atmasın.

Bütün Kanallarım awe'de ) hayırlısı bakalım :)

Yerli Azerbaycanda birlik olmadigi kimi burdada birlik yok! Ben buralari terk edirem. Koy paramizi yesinler. AZERILERE HORMET YOK BU YERDE!

Arkadaslar ne bekliyoruz? Adamlar paramizin ustune oturdular. Vaxt belirtelim ayni anda nereye lazimsa orayada sikayet edelim! Bir bu konuda bilgisi olan varmi? nereye sikayet yapalim ? Bilgisi olan varsa hadi arkadaslar Turkculuyumuzu gosterelim bi gorsunlerki Turklere para atmak ne demekdir. Hepimiz bir olalim birlikde hucuma kecelim HADI BUTUN TURK KARDESLERI SESIME SES VERIN!

Allahu ekber..!

Arkadaşın konu gidişatı sonlara doğru öyle bir hal almış ki istemsiz savaşa gidiyormuşuz gibi hissettim kendimi :)

youtube para kazanması kapanıp açılan tüm kanalların parasaını ödüyor ama bi şey var bazı durumlardaki kanalların paraları ödenmiyor bu para kazanması kapatılıpta parası verilmeyen kanallar incelemeye girip ödeme yapılmaması kararlaştırılan kanallar bu para kazanmaya kapanmayan kanalda olur kapananda spamdan gidende hiç bir sorunu olmayan özgün bi kanalda olabilir o praları awe vermedi değil google vermedi benimde bi adsensemdeki hiç bir kanalın parası kesinleçmedi bonnadada aynısı oldu yani paranın ödenmemesi para kazanması gitmesinden dolayı değil inceleme girip ödeme yapılmayacak kanallar karışk oldu ama dikkatli okuyun anlarsınız:D:D:D

---------- Mesaj saat 14:24:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:25 civarında gönderildi. ----------

ne alaka adını seveyim:D

Ne var adımda :D Esası payners burda boyle yazdım.

Diğer partnerler odemeyi otomatik yapiyor bunlar niye yapmiyor. Madem herkese odeme yapiyor otomatiğe niye geçmiyor diyorum. Bu arada bi kanalimin odemesini aldim biri duruyor

---------- Mesaj saat 15:25:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:22:34 civarında gönderildi. ----------

Yerli Azerbaycanda birlik olmadigi kimi burdada birlik yok! Ben buralari terk edirem. Koy paramizi yesinler. AZERILERE HORMET YOK BU YERDE!

Hepimizi bir kefeye koydunuz. Birinin hatasiyla tum forumu sildiniz. Arada çuruk yumurtalar olur kafana takma kardesim

Ne kanunidirse, - aydındır. Ve kanuni deyilse, o da aydındır; lakin bu ve ya başkaları arasında şübhe doğuranlar da var. Ne vaxt sana böyle şübheli şey rast gelse, özünü saxla və heç nə eləme. - MEHEMMED PEYĞEMBER!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri