Awesomeness Partnerden Çıkmak

midnight

Yasaklanmış
Arkadaşlar yolun henüz başındayım. 2 dolar kazanc var kanalda :D :D Awesomeness den çıkıp life networka geçmemi önerdiler. Nasıl çıkabilirim ? Kaç günde çıkabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Kanal ayarları - özellikler - awesomess yazan yerin sagında ok var ona tıkla - aşagıya dogru sekme açılacak oradan baglantıyı kaldır demenız gerekiyor.3-4 güne çıkarırlar heralde daha yeni girmişsiniz birde.

konu ile alakasız ma gereksiz konu açmak istmedim

bende 5 dolar oldu tahmini kazanç ne zaman yolların bu para yada ilk ödeme için limit ne kadar ?

awesome girerken 2 yıllık kontrat ımza atıyorsunuz arkadaslar yanı oyle normalde cıkarma gıbı seyleri yok mlsf :(

Tabi forumda vıdeoları gızleyıp cıkma ıstegı gonderın dıyorlar ve cıkartıyorlar dıyenler var denemeniz lazım

bende 5 dolar oldu tahmini kazanç ne zaman yolların bu para yada ilk ödeme için limit ne kadar ?

toplam kazancınız 145$ olması gerekiyor.. diyelim ki mayıs 30 da 145 dolar oldunuz tahmını olarak awe yatırırsa(!) hazıran 1-10 arası alırsınız... Ama diyelim ki hazıran 10da 145$ oldunuz bu zaman agustos 1-10 arası alırsınız

Partnerden anlamam ama awede limit 145$ diye biliyorum yanlış olabilir ama

awesome girerken 2 yıllık kontrat ımza atıyorsunuz arkadaslar yanı oyle normalde cıkarma gıbı seyleri yok mlsf :(

Tabi forumda vıdeoları gızleyıp cıkma ıstegı gonderın dıyorlar ve cıkartıyorlar dıyenler var denemeniz lazım

Valla abi benim tek şüphem ödeme. Yani ne zaman yaparsa yapsın süresi önemli değil 3-4 ayda beklerim kesin yaparmı ? Şuana kadar 2 videom dünya engeli yedi sildim onları. Telif hakkı iyi durumda.

Valla abi benim tek şüphem ödeme. Yani ne zaman yaparsa yapsın süresi önemli değil 3-4 ayda beklerim kesin yaparmı ? Şuana kadar 2 videom dünya engeli yedi sildim onları. Telif hakkı iyi durumda.

nisan ayında kapanan telifli 2 telifli oyle boyle kanalları ödediler :D ama ttelifsiz kanalları ödemediler... :D bu ay ise bizlere ödeme yaptılar baska kısılere yapmadılar.. Adamlar ödüyor ama neye göre ödüyor beli değil :D

Örnek verecek olursak bir hoca sınav yapar.. kağıtları alır masaya fırlatır yere dusenler kalır masada duranlar sınıfı geçer misali awe bizi fırlatıyor :D dua edelim masada kalırız hahah

nisan ayında kapanan telifli 2 telifli oyle boyle kanalları ödediler :D ama ttelifsiz kanalları ödemediler... :D bu ay ise bizlere ödeme yaptılar baska kısılere yapmadılar.. Adamlar ödüyor ama neye göre ödüyor beli değil :D

Örnek verecek olursak bir hoca sınav yapar.. kağıtları alır masaya fırlatır yere dusenler kalır masada duranlar sınıfı geçer misali awe bizi fırlatıyor :D dua edelim masada kalırız hahah

Peki abi son bi soru sorucam o hoca(awe) eninde sonunda sınıfa girip o kağıdıda yanına alır değilmi ? :D :D

Peki abi son bi soru sorucam o hoca(awe) eninde sonunda sınıfa girip o kağıdıda yanına alır değilmi ? :D :D

valla kardesim milletin en cok korktugu kapanan kanal ödemeleri oluyor. cünkü awe zaten baslı basına bir sorun partnerken, ama gel gör geçen ay ödediler cogu kısının parasını.. Paranı zaten kazanmıssan oduyorlar benım bıldıgım.. Bazı arkadaslar uzun suredır alamıyor onu cozemedım daha ama :( 2 ay bekletirler sonra öderler :D

Çıkmadan önce videoların para kazanmalarını kapat daha kolay çıkartırlar.
Ben kapatmamıştım yolladım 4-5 gün sonra kapattım 6. gün çıkardılar :)

valla kardesim milletin en cok korktugu kapanan kanal ödemeleri oluyor. cünkü awe zaten baslı basına bir sorun partnerken, ama gel gör geçen ay ödediler cogu kısının parasını.. Paranı zaten kazanmıssan oduyorlar benım bıldıgım.. Bazı arkadaslar uzun suredır alamıyor onu cozemedım daha ama :( 2 ay bekletirler sonra öderler :D

Hadi inşallah bi deniyelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri