- Web sitesi
- www.fatihsever.org
Kanal Potansiyeli yüksek bi kanaldır.Kanal ayrıca dizi kanalıdır yüklediğim diziyi paylaşan 1 kişi var yani fazla yükleyini yok ayrıca dizi suan 4 sezonda..ilk 3 sezon henüz yükleyen yok bunları yükleyerek güzel kazanç elde edebilirsiniz.Dediğim diğer kanal 1.5 aydır açık ve telif yememiş ayrıca 20 bin abone kasmıştır.Alacak arkadaşa dokunacağını zannetmiyorum hem önceki bölümlerden ciddi izlenim elde edebilirsiniz.Ben videoları dün attım bugun isimlerini vs girebildim izlenimleri vs ekliyorum kanalda video olmadığı için günlük kazançı yok.Kanala gelelim.
12 Video Ekli
2087 Aboneli %100 Organik Dizi İzleyicisidir
1 Kasım 2013 de Açıldı (tam emin değilim kasım 1 de partnere bağlanmış)
Son ödemesini şubat 1 de alındı
Fiyat yazmadım mantıklı güzelbi fiyat önerene düşünmeden hemen vericem.
Telif uyarı topluluk herhangi hiç birşey yememiştir kanal.
Bi türlü izlenim alamıyorum kazanamıyorum diyenler için kaçırılmayacak fırssat
izlenimler videolar yeni atıldığı için o şekildedir arkadaşlar
RESİMLER
ilk istatistik
Kanal Hergün Daha da Çok İzlenim Alıyor Videolar Yeni Yeni index aldığı için.KANAL AÇILALI 1 HAFTA OLMADI 3.GÜN 5$ KAZANDI Ki Düşük İzlenimde Yeni yansıyacak İzlenimlerde Kazanç Daha Da çok Artacaktır.Alacak Arkadaşa Ay Sonuna Kadar Güzel bi Mebla Kazandıracağına Eminim.
ARKADAŞLAR KANAL SATISI DEVAM ETMEKTEDİR ZAMANINDA ÇOK UCUZDU ŞUAN FİYATI YÜKSELDİ TEKLİF USULU SATIŞ DEVAM EDİYOR 16-02-2014 GÜNCEL İSTATİSTİKLER
12 Video Ekli
2087 Aboneli %100 Organik Dizi İzleyicisidir
1 Kasım 2013 de Açıldı (tam emin değilim kasım 1 de partnere bağlanmış)
Son ödemesini şubat 1 de alındı
Fiyat yazmadım mantıklı güzelbi fiyat önerene düşünmeden hemen vericem.
Telif uyarı topluluk herhangi hiç birşey yememiştir kanal.
Bi türlü izlenim alamıyorum kazanamıyorum diyenler için kaçırılmayacak fırssat
izlenimler videolar yeni atıldığı için o şekildedir arkadaşlar
RESİMLER
ilk istatistik
Kanal Hergün Daha da Çok İzlenim Alıyor Videolar Yeni Yeni index aldığı için.KANAL AÇILALI 1 HAFTA OLMADI 3.GÜN 5$ KAZANDI Ki Düşük İzlenimde Yeni yansıyacak İzlenimlerde Kazanç Daha Da çok Artacaktır.Alacak Arkadaşa Ay Sonuna Kadar Güzel bi Mebla Kazandıracağına Eminim.
ARKADAŞLAR KANAL SATISI DEVAM ETMEKTEDİR ZAMANINDA ÇOK UCUZDU ŞUAN FİYATI YÜKSELDİ TEKLİF USULU SATIŞ DEVAM EDİYOR 16-02-2014 GÜNCEL İSTATİSTİKLER