Awesomeness Partnerli 2087 Aboneli Acil Satılık Kanal

• Kullanıcı fsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

fsever

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.fatihsever.org
Kanal Potansiyeli yüksek bi kanaldır.Kanal ayrıca dizi kanalıdır yüklediğim diziyi paylaşan 1 kişi var yani fazla yükleyini yok ayrıca dizi suan 4 sezonda..ilk 3 sezon henüz yükleyen yok bunları yükleyerek güzel kazanç elde edebilirsiniz.Dediğim diğer kanal 1.5 aydır açık ve telif yememiş ayrıca 20 bin abone kasmıştır.Alacak arkadaşa dokunacağını zannetmiyorum hem önceki bölümlerden ciddi izlenim elde edebilirsiniz.Ben videoları dün attım bugun isimlerini vs girebildim izlenimleri vs ekliyorum kanalda video olmadığı için günlük kazançı yok.Kanala gelelim.

12 Video Ekli

2087 Aboneli %100 Organik Dizi İzleyicisidir

1 Kasım 2013 de Açıldı (tam emin değilim kasım 1 de partnere bağlanmış)
Son ödemesini şubat 1 de alındı

Fiyat yazmadım mantıklı güzelbi fiyat önerene düşünmeden hemen vericem.

Telif uyarı topluluk herhangi hiç birşey yememiştir kanal.

Bi türlü izlenim alamıyorum kazanamıyorum diyenler için kaçırılmayacak fırssat

izlenimler videolar yeni atıldığı için o şekildedir arkadaşlar :)

RESİMLER

ilk istatistik

e5LGMz.png

xAny5v.png

Kanal Hergün Daha da Çok İzlenim Alıyor Videolar Yeni Yeni index aldığı için.KANAL AÇILALI 1 HAFTA OLMADI 3.GÜN 5$ KAZANDI Ki Düşük İzlenimde Yeni yansıyacak İzlenimlerde Kazanç Daha Da çok Artacaktır.Alacak Arkadaşa Ay Sonuna Kadar Güzel bi Mebla Kazandıracağına Eminim.

ARKADAŞLAR KANAL SATISI DEVAM ETMEKTEDİR ZAMANINDA ÇOK UCUZDU ŞUAN FİYATI YÜKSELDİ TEKLİF USULU SATIŞ DEVAM EDİYOR 16-02-2014 GÜNCEL İSTATİSTİKLER

e7BvLY.jpg

günlük izlenim ve gelir nekadar hocam

videoları dün attım hocam o yüzden günlük izlenim ve kazanç veremiyorum.Videoları dün geç saatte aktif ettim ona rağmen 750 izlenim aldı.index alma vs olduktan sonra izlenim daha da yükselecektir.Potansiyeli yüksek bi dizi ekli kanalda

videoları dun attınız derken en son 1 subatta odeme almısınız daha oncekı videoları sılmısmıdınız ve nezaman sılmıstınız suan 2087 abone organıkmıdır?

videoları dun attınız derken en son 1 subatta odeme almısınız daha oncekı videoları sılmısmıdınız ve nezaman sılmıstınız suan 2087 abone organıkmıdır?

kanalın aralıkda ki kazancını awesomeness partner herkesin olduğu gibi benimkinide bu ay yatırdı 1 inde.en son aralıkta video yüklüydü sonra kaldırmıştım herhangi telif uyarı vs almamıstı zaten.2-3 gün önce yeni bizi buldum potansiyeli çok yüksek olan yeni bölümü siz ilk atarsanız ki zaten tek yükleyen bi kişi var sziin haricinizde. ilk attığınız takdirde aynı gün 20k + izlenim alabilirsiniz.

aboneler %100 organik dizi izleyicisidir.ve bayan ağırlıklıdır.

hocam son fiyat endir ? + dizi yabancımı türkçemi aboneler türkmü ?

son fiyat pm atarmisin

son fiyat pm atarmisin

Son fiyst pm lütfen.

fiyar olarak mantıklı teklif yapan arkadaşa vericem. Güncel istatiktik

şuan için 1000 reklam gösterimine getirisi 15$ izlenimler yansıdıkça daha da artacaktır.Kanal yeni yeni index almaya başladı ve izlenimler daha da hızlı artacak yabancı dizi

xJaorQ.png

Kr2Wom.png

Kanal Hergün Daha da Çok İzlenim Alıyor Videolar Yeni Yeni index aldığı için.KANAL AÇILALI 1 HAFTA OLMADI 3.GÜN 5$ KAZANDI Ki Düşük İzlenimde Yeni yansıyacak İzlenimlerde Kazanç Daha Da çok Artacaktır.Alacak Arkadaşa Ay Sonuna Kadar Güzel bi Mebla Kazandıracağına Eminim.

Mantıklı Teklif Veren Arkadaşa hemen vereceğim.Herşeyiyle Organiktir.

son fiyat pm atarmisin

Son fiyst pm lütfen.

Son olurunu pm alabilirmiyim.

Aboneler %100 Yabancı herhangi bi hile vs yoktur. kanal beklentimin üzerinde gelir getirdiği için GÜZEL FİYAT VERENE VERİCEM TEKRARDAN. !! önceki fiyatı 250 tl idi.

kanal beklentimin üzerinde gelir getirdiği için GÜZEL FİYAT VERENE VERİCEM TEKRARDAN. !! önceki fiyatı 250 tl idi.

günlük getirisi aşığada eklidir.

xROjJ7.png

Arkadaşlar Kanal Satışı Devam Etmektedir.Zamanında Çok Ucuzdu Şimdi Doğal Olarak Fiyatı Yükseldi Satış yeniden Teklif usulu yapalıcaktır. 16-02-2014 GÜNCEL İSTATİSTİKLER

e7BvLY.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri