Kaanbulut
Yasaklanmış
Kanal Adi : (Satın alacak kişiye.)
Kanal Kategorisi : (Dizi)
Kanal Dili : (Türkçe)
Abone Sayisi : (905)
izlenim Sayisi : (Analytics - 550 K)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hiç bir engel yok.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Belli olmuyor dizi işi olduğu için.)
Kanal Satis Fiyatiniz : (700 TL)
Kanal Hakkında Ek Açıklamalarınız : (Dizi atılınca günlük 50 - 100 abone de geliyor. Kanalımda tuttuğum diziler telifsiz dizilerdir. O dizi hakkında alan kişiye bilgi vereceğim. )
Partner Awesomeness
SON 90 GÜN SEÇİLİ KAZANÇ RESMİ
GÜNLÜK KAZANÇ RESMİ
(Not: Bu resmi editledim yani paintte birleştirdim düzenli gözüksün diye. Bilginize)
KANAL DURUMU
En son yüklediğim video tarihi: 24 OCAK 2014'dür.
Not: Arkadaşlar bu kısım en önemli kısım. Telifsiz dizinin kanalı olduğu için o dizi hakkında bilgi vereceğim. Diğer diziler için sadece kendi çalıştığım şekli belirtirim gerisi ona kalır. Görüldüğü üzere en son 24 Ocakta video yükledim ve o günden bugüne günlük yansıyana para hiçte kötü değil. İzlenen adam akıllı 1 - 2 video var. Fiyatı böyle uygun yapma sebebim nakite ihtiyacımın olmasıdır.
Kanal linki kesinlikle hiç bir kanal satışında verilmediği gibi bende vermiyorum. Zaten bu işi bilen arkadaşlar satış kurallarını da bilirler.
Kanal Kategorisi : (Dizi)
Kanal Dili : (Türkçe)
Abone Sayisi : (905)
izlenim Sayisi : (Analytics - 550 K)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hiç bir engel yok.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Belli olmuyor dizi işi olduğu için.)
Kanal Satis Fiyatiniz : (700 TL)
Kanal Hakkında Ek Açıklamalarınız : (Dizi atılınca günlük 50 - 100 abone de geliyor. Kanalımda tuttuğum diziler telifsiz dizilerdir. O dizi hakkında alan kişiye bilgi vereceğim. )
Partner Awesomeness
SON 90 GÜN SEÇİLİ KAZANÇ RESMİ
GÜNLÜK KAZANÇ RESMİ
(Not: Bu resmi editledim yani paintte birleştirdim düzenli gözüksün diye. Bilginize)
KANAL DURUMU
En son yüklediğim video tarihi: 24 OCAK 2014'dür.
Not: Arkadaşlar bu kısım en önemli kısım. Telifsiz dizinin kanalı olduğu için o dizi hakkında bilgi vereceğim. Diğer diziler için sadece kendi çalıştığım şekli belirtirim gerisi ona kalır. Görüldüğü üzere en son 24 Ocakta video yükledim ve o günden bugüne günlük yansıyana para hiçte kötü değil. İzlenen adam akıllı 1 - 2 video var. Fiyatı böyle uygun yapma sebebim nakite ihtiyacımın olmasıdır.
Kanal linki kesinlikle hiç bir kanal satışında verilmediği gibi bende vermiyorum. Zaten bu işi bilen arkadaşlar satış kurallarını da bilirler.