Cevap: Para Kazanmam Kapanmış Olabilir Mi ?
Allah yardımcımız olsun ıkı kanalım zaten aweye bağlı. ikisinin toplam gunluk gelırı 75+20 95 dolardı biri gitti hadı valla gözden cıkardım dıgerının parasını yatırsınlar iki kanalı da silip sıfırdan açacağım kafaya koydum
---------- Mesaj saat 11:47:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:59 civarında gönderildi. ----------
Allah yardımcın olsun reis şükür hit sıkıntısı çekmıyorum darısı başına
geçen aydan 800 dolar var bu ay 500 600 dolar yıne vardır belkı daha fazla emın ol bu paralar ne olacak bılmıyorum bu hata varken ödeme yaparlarmı emın degıl ama onlar kazanları görebılıyorsa yaparlar ben daha önce 2 kere ödeme aldım ayın bırınde yatırıyorlar kaldı 13 gün o para yatmassa bütün emeklerim boşa gidecek partnerlıktan atsalar dıyorum onu ıstıyorum onada cevap vermıyorlar destek sıstemı var bır rezalet
Allah yardımcımız olsun ıkı kanalım zaten aweye bağlı. ikisinin toplam gunluk gelırı 75+20 95 dolardı biri gitti hadı valla gözden cıkardım dıgerının parasını yatırsınlar iki kanalı da silip sıfırdan açacağım kafaya koydum
---------- Mesaj saat 11:47:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:59 civarında gönderildi. ----------
bizim para kazanma varda noldu kazanç yokkanal günlük rahat 2 3 bin izlenme alıyor.
Allah yardımcın olsun reis şükür hit sıkıntısı çekmıyorum darısı başına