Awesomeness partnerli kanalın para kazanması kapanmış olabilir mi?

Cevap: Para Kazanmam Kapanmış Olabilir Mi ?

geçen aydan 800 dolar var bu ay 500 600 dolar yıne vardır belkı daha fazla emın ol bu paralar ne olacak bılmıyorum bu hata varken ödeme yaparlarmı emın degıl ama onlar kazanları görebılıyorsa yaparlar ben daha önce 2 kere ödeme aldım ayın bırınde yatırıyorlar kaldı 13 gün o para yatmassa bütün emeklerim boşa gidecek partnerlıktan atsalar dıyorum onu ıstıyorum onada cevap vermıyorlar destek sıstemı var bır rezalet

Allah yardımcımız olsun ıkı kanalım zaten aweye bağlı. ikisinin toplam gunluk gelırı 75+20 95 dolardı biri gitti hadı valla gözden cıkardım dıgerının parasını yatırsınlar iki kanalı da silip sıfırdan açacağım kafaya koydum

---------- Mesaj saat 11:47:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:59 civarında gönderildi. ----------

bizim para kazanma varda noldu kazanç yok :) kanal günlük rahat 2 3 bin izlenme alıyor.

Allah yardımcın olsun reis şükür hit sıkıntısı çekmıyorum darısı başına

ben mail attim geri donuste yok, ya arkadaslar en kolay awesomeness kabul ediyor diye basvuruyorsunuz birakin su network sitesi, adamlari yukseltmekten baska cabaniz yok, dogru durust odeme yok dogru durust iletisim yok daha neyine basvuyrosunuz anlamiyorum.

adamlar hak etmedikleri halde 19. siralamadalar.

bence zaten para alamayacaksiniz, silin gitsin kanallari yada hepsinin para kazanmasini pasif yapin yeni bir kanal acip oraya izleyici cekin.

yerinizde olsam oyle yaparim.

ben bu network e 06-09-2013 de gectim - 02-10-2013 de odeme talep ettim - 13-10-2013 de de para kazanma sekmesi gitti.

cok fazla video atan biri degilim... belki haftada yada 2 haftada bir dizi

dunya geneli yada farkli bir uyari almis bir kanal degil, yani para kazanmasi kapandi desem, buna sebep birsey yapmadim, ayrica videolarda reklam var ama kazanc yok :) adamlar bizim ustumuzden kendilerine caliyor yapmayin yaw,

benim network sistemiim var diye bazilari yanlis anlar kendine cekmek istiyor diye ama alakasi yok.

forumda ikitane zoomin bayiisi var gidin onlaran birine basvurun, yada ingilizce dili iyi olanlar gitsin farkli firmalara fullscreen mesela boyle yerlere basvurun.

birakin su awesomeness

bizim para kazanma varda noldu kazanç yok :) kanal günlük rahat 2 3 bin izlenme alıyor.

2 3 k ile partnerlıktan hıcbırsey kazanamassın google dan da kazanamassın :)
awesomeness bana basşa bin izlemeye 3 dolar verıyordu 2. ayın sonunda bu 7 dolar olmuştu günlük en az 15 20 k arası ızlenıyordu ama

2 3 k ile partnerlıktan hıcbırsey kazanamassın google dan da kazanamassın :)
awesomeness bana basşa bin izlemeye 3 dolar verıyordu 2. ayın sonunda bu 7 dolar olmuştu günlük en az 15 20 k arası ızlenıyordu ama

avesomeness de 15-20K ya gunluk 25-30 dolar veriyordu :) ama veriyordu iste... para kazanma sekmesi gitti odeme yapilmadi cevap veren yok :)

uzak durun diyorum ben size hala awesomness diyorsunuz illaki emeklerinizi yakacak ondan sonra vah tuh edeceksiniz

Cevap: Para Kazanmam Kapanmış Olabilir Mi ?

Allah yardımcımız olsun ıkı kanalım zaten aweye bağlı. ikisinin toplam gunluk gelırı 75+20 95 dolardı biri gitti hadı valla gözden cıkardım dıgerının parasını yatırsınlar iki kanalı da silip sıfırdan açacağım kafaya koydum

---------- Mesaj saat 11:47:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:59 civarında gönderildi. ----------

Allah yardımcın olsun reis şükür hit sıkıntısı çekmıyorum darısı başına

deneme amaçlı bir kanalımı partnerliğe geçirdim güncel değil kanal güncel tutacak zaman kalmıyor :)

ben mail attim geri donuste yok, ya arkadaslar en kolay awesomeness kabul ediyor diye basvuruyorsunuz birakin su network sitesi, adamlari yukseltmekten baska cabaniz yok, dogru durust odeme yok dogru durust iletisim yok daha neyine basvuyrosunuz anlamiyorum.

adamlar hak etmedikleri halde 19. siralamadalar.

bence zaten para alamayacaksiniz, silin gitsin kanallari yada hepsinin para kazanmasini pasif yapin yeni bir kanal acip oraya izleyici cekin.

yerinizde olsam oyle yaparim.

ben bu network e 06-09-2013 de gectim - 02-10-2013 de odeme talep ettim - 13-10-2013 de de para kazanma sekmesi gitti.

cok fazla video atan biri degilim... belki haftada yada 2 haftada bir dizi

dunya geneli yada farkli bir uyari almis bir kanal degil, yani para kazanmasi kapandi desem, buna sebep birsey yapmadim, ayrica videolarda reklam var ama kazanc yok :) adamlar bizim ustumuzden kendilerine caliyor yapmayin yaw,

benim network sistemiim var diye bazilari yanlis anlar kendine cekmek istiyor diye ama alakasi yok.

forumda ikitane zoomin bayiisi var gidin onlaran birine basvurun, yada ingilizce dili iyi olanlar gitsin farkli firmalara fullscreen mesela boyle yerlere basvurun.

birakin su awesomeness
ilk ödeme 45 gün sonunda yapılıyor aynı adsense gibi ay ortasında gecıtıgn ıcın benm gıbı 45 gunden bıraz fazla beklersın ama yatıracaklarına emın ol buyuk ıhtımalle ayın bırınde hesabınızda olur para tabı bu normal sartlarda para kazanma olayı gıdınce ne olur bekleyıp görecegız

ilk ödeme 45 gün sonunda yapılıyor aynı adsense gibi ay ortasında gecıtıgn ıcın benm gıbı 45 gunden bıraz fazla beklersın ama yatıracaklarına emın ol buyuk ıhtımalle ayın bırınde hesabınızda olur para tabı bu normal sartlarda para kazanma olayı gıdınce ne olur bekleyıp görecegız

vall akardes iste odeme iskenceli biraz onu gectim, suan tahmini para kazanma olayida yok :) videolarda aktif ama, analizde yok :) mail attim donen olmadi, benim okadar bos vaktim yok onlara durmadan mail atacak kadar duzelmezse silerim kanali gunluk 20K izlenim aliyor benim gibi 100 kanal kaybetse 200k yapar

bu networkun sonu yokda nekadar ayakta duru onu bilmiyorum

Benim kanalımda Awesomeness ama kazançlar acık bende bir problem yok... İlk ödemeyide yakında alacagım inş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri