Awesomeness Partnerli kanallar alinacakdir.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Serkan abi vur kaç yaparken diyelim ki tuttu diyelim vur kaçımız. Adsenseye bağlamadan vurkaç yapsak. Sonra videoyu silip adsense ye bağlasak. Risksiz görünüyor bu şekilde ama ? :)

hocam bence bu tip işlerde kesinlikle adsense kullanma eskisi gibi değil çok sıkıya almaya başladı ve bence daha yeni başladı youtube bu işleri sıkıya almaya partnerli kanal kullan bence

Serkan abi vur kaç yaparken diyelim ki tuttu diyelim vur kaçımız. Adsenseye bağlamadan vurkaç yapsak. Sonra videoyu silip adsense ye bağlasak. Risksiz görünüyor bu şekilde ama ? :)

Adsense ile saka olmaz.Ben bosunami partner kanal aliyor bunlari partnerde yapiyorum.

Bir kere partnerli kanali her zaman alir bulabilirsin,ama ismine olan bir adsenseyi ucurdugunda yok pin bekle,yok odeme esigini gec 2-3 ayin gidiyor.Bazi seylerin kiymetini bilerek yapin ki degeri artsin iyice.

Mesela az once tarik'a da dedim.Elimde bir bomba var.Su an atsam partnere 24 saatde 300-400K garanti izlenecek.Birakacagi parada rahat 400-500 dolar.

Ben bunu adsensede yapamam,yapsamda beni hoplatacagi kesin.Partnerde denerim kafam agrimaz,patlarsa kanal patlar olur biter.Biri odemezse digeri oder,digeri odemezse biri oder bi kitabina uydururum yani. ;)

Bu arada bana kanal satanlar,kanallarinizi takip edin belki sizlerinde denyecegi yapacagi bazi fikirler cikabilir ortaya.Ama hanginizn kanalian ne zaman calisma yapacagim belli degil onu diyeyim.Patlata patlata ilerleyecgim. :)

Evet bugün bi partnere geçmeye çalıştım yüzüme gözüme bulaştırdım çıkamıyorum :)
Serkan abi seni bulmuşken şu sorunuma bi çözüm bulsak yine selam verdin borçlu çıktın modeli oldu ama :D
Sorunum şu mesajda

http://www.ytpara.com/245395-post1.html

1. soru.

edit:blogger da reklam görüntülemeyide kaldırdım halbuki ama hala her girişimde o kırmızı şey çıkıyor can sıkıyor.

Evet bugün bi partnere geçmeye çalıştım yüzüme gözüme bulaştırdım çıkamıyorum :)
Serkan abi seni bulmuşken şu sorunuma bi çözüm bulsak yine selam verdin borçlu çıktın modeli oldu ama :D
Sorunum şu mesajda

http://www.ytpara.com/245395-post1.html

1. soru.

edit:blogger da reklam görüntülemeyide kaldırdım halbuki ama hala her girişimde o kırmızı şey çıkıyor can sıkıyor.
Zamanla kaybolur sorun etme.

Bu arada bana kanal satanlar,kanallarinizi takip edin belki sizlerinde denyecegi yapacagi bazi fikirler cikabilir ortaya.Ama hanginizn kanalian ne zaman calisma yapacagim belli degil onu diyeyim.Patlata patlata ilerleyecgim. :)

Az önce tüm kanallar kapandı,yeni bi yöntem arıyordum ben de , O kanallarından birini bana da paslasana skype'den arada bi kontrol ediyim,kopyalamamak şartıyla tabii:D

1 Adet kanal sağlandı bakalım Serkan abiye bu kanal kaç gün dayanacak :)

Görüşelim elimdekileri satarım istersen açıp açıp satarım bir sürü :D

Birazdan ben kanal linkini atacam buraya.Bakarsiniz ne yaptigima.Sadece 5-10 dk bekletecem o kadar.

senın yaptıgın kıyagı kımse yapmaz valla he bide emekthor var öyle tabi :D

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] adminler de f5 tuşunu çökertti sanırım :D
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Bonna, bayburt16, dared85, egva06, FizzPentaKill, HouseMd, KaiKiseN, mNote, Muro, PiriReis, uur26, yhyl38, yt video maker, YtKoRaY, zetsurin

Arkadaslar malum film atiyorum.islenmesi suruyor.Az kaldi 100/95 :):) Ha unutmadan lutfen bu kezde Film deyince Filme cakili kalmayin lutfen..Genis dusunelim.......

Arkadaslar malum film atiyorum.islenmesi suruyor.Az kaldi 100/95 :):) Ha unutmadan lutfen bu kezde Film deyince Filme cakili kalmayin lutfen..Genis dusunelim.......

Hocam Filmler kadar nalet bir şey görmedim, 100 film attım deneme amaçlı sadece dördüne uyarı vermedi, onlara da önümüzdeki günlerde verir mi vermez mi o da meçhul.

Bu arada linki paylasinca size bi kac sey yazacagim.Sizde deneyin bakalim ne olacak odeme zamani gelince gorururz hep birlikde.

Bunu yapmakdaki amac,farkli,yani normal kanallariniz disinda vaktiniz varsa kaliyorsa ugrasin bu tur seylerleki ,eger odeme gelise alin bi harclik olur bi ek gelir olur gibi.Ve lutfen ben olayim baskasi olsun bir kisinin bakin bunu attim dediginde takili kalmayin bu cok onemli nokta.

Ayrica bu isi yaparken heyecanli olun.Hareketli olun,morelsiz,yorgun vs iken pc basina gecip is yapmayin.Buda onemli bir etken.Deneyin herseyi,yasak demeyin deneyin.illaki bir acik yakalarsiniz size kazandiracak.Bakalim bu kanal ne kadar dayanacak...Gerci kanalin ustunde bi kac sey deneyecegim sizde taki pedersinzi kapanmazsa sizde yaparsiniz aynisini.Tabi odeme gelir gelmez bilemeyiz ama deneyecegiz.Bana gore 100/75 odeme alir bu kanallar ama genede belli olmaz.Alirsada piyangodan cikti der yeriz parayi :)

Senin filmden yola çıkarak farklı filmlerle devam .. Kanalı kopyalayanlar da olacaktır tabii,onlar da ''iyi niyeti suistimal'' eden ve kendi fikirleri olmayan aciz insanlardır.

Arkadaslar elinizde kullanmadiginiz,pisman oldugunuz ne yapacginizi bilmediginiz Awessonomeness networke bagli icinde kazanci vs olmayan kanallar alacagim.

Abi elimde 2 tane Awesomeness partnerli kanal var.İkisinin de kategorisi Vine ilk kanalda 450 abone var hepsi yüklediğim videolar ile gelmişti kazancı vs. yok.Diğerinde 2300 abone var günde 30 abone geliyor günlük kazancı 3$ (Şimdi baktım 5$'a çıkmış günlük kazanç yüklediğim ve kazanç getiren videolara dün eşleşen uyarısı verdi.İçinde 181$ var düşünürsen ikisini de satıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri