Awesomeness Partnerli kanallar alinacakdir.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Şimdi Serkan abinin kanalından videoları alıp deneyenler hüsrana uğrayacak :)

Onlarda dünya engeli 3. taraf verecek :D

Senin filmden yola çıkarak farklı filmlerle devam .. Kanalı kopyalayanlar da olacaktır tabii,onlar da ''iyi niyeti suistimal'' eden ve kendi fikirleri olmayan aciz insanlardır.

Kanali kopyalayabilirler sorun yok bonna.Onemli olan mantigi,yaptigin isin yaninda ek is yapmayi,farkli islerle ugrasirken farkli seyleride ara sira test edip farkli alternatiflerden kazanc getirecek duzeni calismayi bulabilmek.Zaten kopyalasarda telif yerler kesin eslesen yani :)

Ustad 100 film atilirmi yuh yaniii.Bu yuzden iste kazanamazsinda telifede takilirsin.

Para kazan mı amaçlı atmadım hocam, sadece piyasasını göriyim dedim, zor bir sektörmüş görmüş olduk:D
Arkadaşlara tavsiyem adsense bağlı kanallara körleme film atmayın.

Arkadaslar malum film atiyorum.islenmesi suruyor.Az kaldi 100/95 :):) Ha unutmadan lutfen bu kezde Film deyince Filme cakili kalmayin lutfen..Genis dusunelim.......

geniş derken oynaşmalı filmlerden mi bahsediyorsun abi :D

şaka bir yana bekliyoruz fikir fikirdir :D zaten geniş düşünen arkadaşlar her zaman kazanacaktır

Kanali kopyalayabilirler sorun yok bonna.Onemli olan mantigi,yaptigin isin yaninda ek is yapmayi,farkli islerle ugrasirken farkli seyleride ara sira test edip farkli alternatiflerden kazanc getirecek duzeni calismayi bulabilmek.Zaten kopyalasarda telif yerler kesin eslesen yani :)

ilk sen attığın için video sahibi gibi oluyorsun,bunu sadece '' premium '' kanallar yapabiliyor diye biliyordum..

siz hiç muyap kopyaladınız mı :D

geniş derken oynaşmalı filmlerden mi bahsediyorsun abi :D

şaka bir yana bekliyoruz fikir fikirdir :D zaten geniş düşünen arkadaşlar her zaman kazanacaktır
Asla dedigin film turunden bahsetmiyorumki zaten ben filme takili kalmayi ndedim sen yien filmden ornek verdin bana.Burda kaybettin iste sen daha.. :D

ilk sen attığın için video sahibi gibi oluyorsun,bunu sadece '' premium '' kanallar yapabiliyor diye biliyordum..
Aynen dedigin gibi.

serkan abi f5 tuşum kırıldı :D

Son video kaldi oda islensin linki verecegim.

Unutmadan verecegim linkdeki kanalin Logosu,Banneri Video onu resimleri filan hep uyduruk olarak yaptim.Yani ozenmedim normalde kanallarda boyle calismam hersey prof gorunur sizde o sekil yapin.

Ve ne icerik atarsaniz atin,Mutlaka Face,Google+ gibi sayfalariniz olsunki bir yerde toplayin aboneleri ve attiginzi video icine bizi burdan ekleyin buraya abone olun bu sayfamizi begenin yazin ve milleti kendinize baglayinki,hangi kanala gecersen gec takipcin hazir olsun ;)

Son video kaldi oda islensin linki verecegim.

Unutmadan verecegim linkdeki kanalin Logosu,Banneri Video onu resimleri filan hep uyduruk olarak yaptim.Yani ozenmedim normalde kanallarda boyle calismam hersey prof gorunur sizde o sekil yapin.

Ve ne icerik atarsaniz atin,Mutlaka Face,Google+ gibi sayfalariniz olsunki bir yerde toplayin aboneleri ve attiginzi video icine bizi burdan ekleyin buraya abone olun bu sayfamizi begenin yazin ve milleti kendinize baglayinki,hangi kanala gecersen gec takipcin hazir olsun ;)

adam kelimesinin tarifi.

Telif atıp kapatıyor muyuz kanalı? Anlamadım ki neden bu kadar çok üye var burada :D:D

Aynen dedigin gibi.
Pekii senden sonra atanlara nasıl ''eşleşen'' geliyor,premium değil ki aldığın awe kanalları.

Facebook'a gelmiyorlar,google+ denemedim hiç.Aboneleri toplamak için 1 numaralı önerin nedir abi? Açıklamaya ve kanalın kapak resminin sağ altına eklemek dışında.

not:bulmuşken soruları soralım di mi,zaten kanallar kapandı.:@

Birileri attigim videolari islendigi andan itibaren izliyor..Kim bakim o :) Bu arada 3. film islenmesi bitmek uzere birazdan link sizde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri