Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin filmden yola çıkarak farklı filmlerle devam .. Kanalı kopyalayanlar da olacaktır tabii,onlar da ''iyi niyeti suistimal'' eden ve kendi fikirleri olmayan aciz insanlardır.
Ustad 100 film atilirmi yuh yaniii.Bu yuzden iste kazanamazsinda telifede takilirsin.
Arkadaslar malum film atiyorum.islenmesi suruyor.Az kaldi 100/95Ha unutmadan lutfen bu kezde Film deyince Filme cakili kalmayin lutfen..Genis dusunelim.......
Kanali kopyalayabilirler sorun yok bonna.Onemli olan mantigi,yaptigin isin yaninda ek is yapmayi,farkli islerle ugrasirken farkli seyleride ara sira test edip farkli alternatiflerden kazanc getirecek duzeni calismayi bulabilmek.Zaten kopyalasarda telif yerler kesin eslesen yani![]()
Asla dedigin film turunden bahsetmiyorumki zaten ben filme takili kalmayi ndedim sen yien filmden ornek verdin bana.Burda kaybettin iste sen daha..geniş derken oynaşmalı filmlerden mi bahsediyorsun abi![]()
şaka bir yana bekliyoruz fikir fikirdirzaten geniş düşünen arkadaşlar her zaman kazanacaktır
Aynen dedigin gibi.ilk sen attığın için video sahibi gibi oluyorsun,bunu sadece '' premium '' kanallar yapabiliyor diye biliyordum..
siz hiç muyap kopyaladınız mı![]()
serkan abi f5 tuşum kırıldı![]()
Son video kaldi oda islensin linki verecegim.
Unutmadan verecegim linkdeki kanalin Logosu,Banneri Video onu resimleri filan hep uyduruk olarak yaptim.Yani ozenmedim normalde kanallarda boyle calismam hersey prof gorunur sizde o sekil yapin.
Ve ne icerik atarsaniz atin,Mutlaka Face,Google+ gibi sayfalariniz olsunki bir yerde toplayin aboneleri ve attiginzi video icine bizi burdan ekleyin buraya abone olun bu sayfamizi begenin yazin ve milleti kendinize baglayinki,hangi kanala gecersen gec takipcin hazir olsun![]()
Muyap neki Vevo bile Kopyaladim ve ihtar alsa bile awe parayi odedi![]()
Pekii senden sonra atanlara nasıl ''eşleşen'' geliyor,premium değil ki aldığın awe kanalları.Aynen dedigin gibi.
Ve ne icerik atarsaniz atin,Mutlaka Face,Google+ gibi sayfalariniz olsunki bir yerde toplayin aboneleri ve attiginzi video icine bizi burdan ekleyin buraya abone olun bu sayfamizi begenin yazin ve milleti kendinize baglayinki,hangi kanala gecersen gec takipcin hazir olsun![]()
woww özel ışık var burada tebrikler
Birileri attigim videolari islendigi andan itibaren izliyor..Kim bakim oBu arada 3. film islenmesi bitmek uzere birazdan link sizde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.