Birileri attigim videolari islendigi andan itibaren izliyor..Kim bakim oBu arada 3. film islenmesi bitmek uzere birazdan link sizde.
büyük bir heyecan içinde bekliyoruz hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birileri attigim videolari islendigi andan itibaren izliyor..Kim bakim oBu arada 3. film islenmesi bitmek uzere birazdan link sizde.
Pekii senden sonra atanlara nasıl ''eşleşen'' geliyor,premium değil ki aldığın awe kanalları.
Facebook'a gelmiyorlar,google+ denemedim hiç.Aboneleri toplamak için 1 numaralı önerin nedir abi? Açıklamaya ve kanalın kapak resminin sağ altına eklemek dışında.
Benim abi kanalı sattım ya![]()
ulan heyecandan ölecez ya![]()
adam kanalı bota bağlamış :d
Ahaha yok ya öyle olayı çözmeye çalışıyorum çözdüm geleceğe yatırım yapıyo serkan abi linki atınca görürsünüz![]()
Ve iste kanal linki.
3 Film ve 3ude aktif kazandiriyor.
Kanal ucmazsa taki pedin 3-5 gun neler yapiyorum bakin.Ucarsa baska adresden devam ederiz.
Sizler icin bence cok sey anlatackdir bu kanal ozelliklede 3-5 gun takipde kalirsaniz.
https://www.youtube.com/user/SonCikanFilmler
Abone olun![]()
ilk sen attığın için video sahibi gibi oluyorsun,bunu sadece '' premium '' kanallar yapabiliyor diye biliyordum..
Ve iste kanal linki.
3 Film ve 3ude aktif kazandiriyor.
Kanal ucmazsa takip edin 3-5 gun neler yapiyorum bakin.Ucarsa baska adresden devam ederiz.
Sizler icin bence cok sey anlatacakdir bu kanal ozelliklede 3-5 gun takipde kalirsaniz.
https://www.youtube.com/user/SonCikanFilmler
Abone olun![]()
Hahahahah cunki o film 2005 yapimi ama yeni Tr dublaji cikti ondanAbi ilk sorumu sorayım 2 film 2013ken diğeri neden 2005
Kizdirmayin bak baglamadim bu gece.Saldirir filan karismamköpek güzelmiş abi
ihtar gelecegini nerden biliyorsun ?Guzel keske 2 film atsaydin 2 ihtar bile olsa kanal kapanmazdizaten biri 2005 ona ihtar geleceyini zann edmiyorum )
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.