Awesomeness Partnerli kanallar alinacakdir.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Çevreleri ben yaptım arkadaşlar işe yaramayan diyenler allah için bi deneyip konuşsun :)
2-3 günümü aldı o çevreler.
Ama epey etkisi var emin olun g++de paylaşılınca patlıyor video..
Biz önem vermesekde elin gavuru g++yı facebook gibi kullanıyor :)

hocam kafana göre mi ekledin insanları peki?

Çevreleri ben yaptım arkadaşlar işe yaramayan diyenler allah için bi deneyip konuşsun :)
2-3 günümü aldı o çevreler.
Ama epey etkisi var emin olun g++de paylaşılınca patlıyor video..
Biz önem vermesekde elin gavuru g++yı facebook gibi kullanıyor :)

kardeşim yabancı çevre türk kanalının ne gibi işine yarıcak ?

tamam abi anladık,ben kanalı verir vermez index'e baktım zaten o FİLMLER YOUTUBE'DA SADECE SENİN KANALINDA VAR.
Gizli şey bu mu sen onu söyle :D

Bir de HIT-RUN nedir onu anlamadım vur kaç ama kanal telif yedikten sonra nasıl vurucaksın o videoyu bir daha :D
:):)

Evet ama anlamaniz lazim mantigini detayini..Daha bisey demem ben.. :)

Telifi yedikten sonra nasıl HİT-RUN yapacağız diyenler var :D

Belli bir izlenme getiriyor ben önceden o kanalda yabancı içerik çalıştığım için :)
İzlenme getiriyor g+daki insanlar anında izliyor serkan abi kanalı paylaşmadan önce videolar 20 olmuştu yani izlenmeye imleme gibi bi yararı oluyor :)
Buda seo açısından önemli..
Ama türkçe içeriğe o kadar da etkisi olmaz serkan üstadın da dediği gibi..

Yabanci cevre Turk icerikde ise yaramaz 5 para etmez o cevre.
Turk cevrede kategorinel ilgili cevre olursa 100/100 ise yarar,yoksa senin olusturdugun oyun icin seni eklemis,telefon vs gibi farkli kategorilerden snei eklemis cevreninde faydasi cok etkili olmaz.En etkili cevre surekli ayni icerik turunden gelen cevredir.

zannimca en son cikan tr dublaj olmasa bile turkce alt yazili filmde ilk yukluyen olursa o filmde tutar amma iste kac gun tutar orasi muamma )) cok kanala denem lazim 10 kanal heresine 5 tane farkli filmler )))

zannimca en son cikan tr dublaj olmasa bile turkce alt yazili filmde ilk yukluyen olursa o filmde tutar amma iste kac gun tutar orasi muamma )) cok kanala denem lazim 10 kanal heresine 5 tane farkli filmler )))
Yabanci filmi deneyin ama girmeyin bence.Siz deneyin gozunuzle gorun tabi illaki test edi nfilan ama yabanciya girmeyin..

yazıyorum detayları... serkan aynı filmleri bana yükletti... biri dünya geneli, biri eşleşen taraf bir diğeride, bazı ülkeleder yasak aldı...

Cenk

Geçit Yok 2013 Türkçe Dublaj izle yükledim :D

Video bazı ülkelerde engellendi.

Yabanci filmi deneyin ama girmeyin bence.Siz deneyin gozunuzle gorun tabi illaki test edi nfilan ama yabanciya girmeyin..

Ingilisce ve Fransizca filmlerden iyi kazandim zaten bunlari ya oderse yapyorum )

en cok serii olan kategorilerin uzerine dusyorum bolum bolum olan show olsun cizgi film olsun yabanci cokda ytaninmayan dizi olsun ))

Torrentlerden youtube da olmayan filmler bulmak lazım ve ilk yüklemek

peki siz AWESOMENESS kanalına serkan abi'den ÖNCE mi yüklediniz?

eğer böyleyse bu adam bir dahi.

Ayni anda attik.

---------- Mesaj saat 02:58:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:58:29 civarında gönderildi. ----------

Torrentlerden youtube da olmayan filmler bulmak lazım ve ilk yüklemek

Niye filmmmmmm.Ben film ornegi verdim diyemi Alexxx .....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri