Awesomeness Partnerlik için İngilizce yardımı lütfen

Narqotik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3-4 gündür düşünüyorum ve kanalımı partnerli yapmaya karar verdim Awesomeness'e başvuru yapacağım ama ingilizcem yeterli değil ve bu partnerlikte ödeme eşiği 100$ ı geçince mesaj atıp paramızı öyle alıyor muşuz

İngilizcesi iyi olan arkadaşlardan 2 ricam olacak

•Awesomeness için bana bir başvuru yazısı ve
•ödeme eşiği 100$ geçince paramızı hesabımıza istememiz için bir başvuru yazısı hazırlar mısınız (şimdiden elimde bulunsun bir daha konu açmayayım boş yere)

Arkadaşlar 3-4 gündür düşünüyorum ve kanalımı partnerli yapmaya karar verdim Awesomeness'e başvuru yapacağım ama ingilizcem yeterli değil ve bu partnerlikte ödeme eşiği 100$ ı geçince mesaj atıp paramızı öyle alıyor muşuz

İngilizcesi iyi olan arkadaşlardan 2 ricam olacak

•Awesomeness için bana bir başvuru yazısı ve
•ödeme eşiği 100$ geçince paramızı hesabımıza istememiz için bir başvuru yazısı hazırlar mısınız (şimdiden elimde bulunsun bir daha konu açmayayım boş yere)
Bu: http://www.ytpara.com/awesomeness/5...-awesomeness-network-hakkinda-bilinenler.html konuyu baştan sonra okursanız sorularınıza fazlası ile yanıt bulursunuz.

o konuyu okudum sanırım yanlış anladınız ben başvuru yapmak istiyorum ama yabancı dilim iyi değil o yüzden yabancı dili iyi olan arkadaşlardan bir başvuru metni hazırlamasını istiyorum

Başvuru yapmanız için bir metine gerek yok.. sadece aşağıdaki başvuru bağlantısını tıklayıp sizden istenen bilgileri girmeniz kafi. Kolay gelsin

Awesomeness TV Network

o konuyu okudum sanırım yanlış anladınız ben başvuru yapmak istiyorum ama yabancı dilim iyi değil o yüzden yabancı dili iyi olan arkadaşlardan bir başvuru metni hazırlamasını istiyorum
Konuyu tam okumamışsınız o zaman.

Başvuru için yabancı dilinizin olmasına gerek yok. Adım adım başvuru yapacaksınız o konuda link verilmiş zaten.

teşekkürler başvuru yapacağım ama ödeme almak için mail atmanız lazım falan demiş onu nasıl halledeceğim :)

Çok karmaşık ve önemli bir konu yoksa network'lere Türkçe mail atmanızı öneririm. Bir çok network'te son derece iyi Türkçe okuyup Türkçe yanıtlayan elemanlar var. Biz bütün Network'lerimiz ile inadına hep Türkçe yazşıyoruz. Öğrensinler artık dilimizi :)

deneyim bakalım teşekkürler :D

---------- Mesaj saat 14:36:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:15 civarında gönderildi. ----------

Çok karmaşık ve önemli bir konu yoksa network'lere Türkçe mail atmanızı öneririm. Bir çok network'te son derece iyi Türkçe okuyup Türkçe yanıtlayan elemanlar var. Biz bütün Network'lerimiz ile inadına hep Türkçe yazşıyoruz. Öğrensinler artık dilimizi :)

Kusura bakmayın son olarak bir soru daha sorayım adsense hesabımla ilişkisi kesilecek onu biliyorum acaba adsense hesabımdaki diğer kanallar gelir getirmeye devam edecek mi adsenseden yoksa adsense tamamen mi gidecek bi de ödemeleri alamazsak veya memnun kalmazsak geri adsenseye dönebilir miyiz

Kusura bakmayın son olarak bir soru daha sorayım adsense hesabımla ilişkisi kesilecek onu biliyorum acaba adsense hesabımdaki diğer kanallar gelir getirmeye devam edecek mi adsenseden yoksa adsense tamamen mi gidecek bi de ödemeleri alamazsak veya memnun kalmazsak geri adsenseye dönebilir miyiz

Network'ler partner olmasını istediğiniz kanalınız dışındaki kanalınıza bulaşmazlar. Ayrıca sözleşme imzaladıktan sonra 1 yıl partnerlikten ayrılamazsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri