Awesomeness TV Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Luiscan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobreginibas.com
Adsense ödemeleri kesinleşti ve ödemeleri yapılmaya başlandı arkadaşlar bildiğiniz gibi , awe ödemelerini beklemeye başlıyoruz. Normalde ödemeler 1 ile 10 u arasındaki perşembeye cumaya bağlayan gecede oluyor. Fakat bu ödemede geçen ay 28-29 ayına bağlayan gece başladı. Bugünden itibaren Ekim'un 10'una kadar herkese Allah sabır versin.

Not: Her ay yazdığımız gibi form form doldurmaya gerek yok denilsede yinede gönderin bana yararı oldu yapmak istemeyenler için sadece Awesomeness TV girip bilgilerinizi ve paypal adresinizi güncelleyin yeterlidir.

Ödemeler Kesinleşmiştir. Ödemeler kısmında geçen ay ve bu ayınki dahil edilmiştir. Umarım ÖDEMELERİMİZ bu ay yapılır. Herkese iyi sabırlar ve awede ödemelerimiz kalmaz. Ben 4 Ayda bir ödeme alıyorum tek kanal sadece dişinizi sıkın ve gelirinizi adsenseye göre ayarlayın.Teşekkürler

Kardeşim sen açma şu konuyu ya :) Hiç şanslı gelmiyon yani.. Daha öteki ayı alamadık..

Anlamsız şekilde paraya bloke koyan Aweye Slm olsun :D :D siz alırsınız İnş sömürün bunları

Halen ave nin ödeme yapacagına inanan var mı

bu ay öderlerle gibi ama ağustos ayının değil temmuzun anca öderler bence

Konuyu silin başkası açsın totem motem bir şeyler yapalım..Millet ağustos kazancını ödedi bunlarda daha haziran kazancı bile yok.

Konuyu silin başkası açsın totem motem bir şeyler yapalım..Millet ağustos kazancını ödedi bunlarda daha haziran kazancı bile yok.

Göstermelik olarak bir kaç kişiye Temmuz kazancını ödediler, geri kalanların Temmuz Ağustos ödemelerini de ''Telif, Topluluk, Kanal Kapanması'' gibi sudan bahaneler ile bloke konuldu diyerek yapmadılar. Halbuki diğer Networkler kapanmış kanalların ödemesini bile yaptı

Konuyu silin ben veya Drack açsın ciddiyim. :) Ben açınca millet 2-3 ay önceki ödemelerini bile almıştı.. :)

Bu awe konusunda sanirim tek sabirli [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] ve ben galiba herkes aweye laf atiyor haklisiniz ama awe odemeleri 5 ayda olsa 6 ayda olsa odemeyi gonderiyor beklemekte yarar var her zaman.

Ödemeler güncellenmiş bayram onu yatirsalarda kurtulsak. Bida aweye bulaşmam, kanallar kapanana kadar da ellemem öderse öder ödemezse ödemesin toplu parami versin de bu ay :) Aynı gun sokacakmisiz partnere 1 hafta sonra sokarız ama ödemeyi gunun de alırız.

Ödemeler güncellenmiş bayram onu yatirsalarda kurtulsak. Bida aweye bulaşmam, kanallar kapanana kadar da ellemem öderse öder ödemezse ödemesin toplu parami versin de bu ay :) Aynı gun sokacakmisiz partnere 1 hafta sonra sokarız ama ödemeyi gunun de alırız.

Ödemeler güncellenmiş derken panelde mi güncellenmiş?

dashboardda suan baktıgımda geçen ay odenmeyen + bu ay kazandıgım toplanmıs olarak odenecek yazıyor

Kazançlar toplansa kaç yazar yazılım toplar zaten panelin yapısı öyle ama ödemeyecek adama yazılım ne yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri