Geçen ayda hem haziran hem temmuz kazancı toplanmıştı benim month 10 gibi bir şey yazıyordu ödemediler işte bu ay.Şimdi baksam ağustosuda toplamışlardır ama ödemiyorlar. Bide en iyi kanalım bunlarda olmasa dert etmeyecem.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu silin ben veya Drack açsın ciddiyim.Ben açınca millet 2-3 ay önceki ödemelerini bile almıştı..
![]()
türk kullanıcılar çekilsin bakalım ben görücem onları bikaç ay sonra los angeles larda parti muhabbetlerini neyle yapacaklar dolandırıcılar
cekiliriz kardeşim cekilmesine de gavurlar partnerden de atmıyorlar
artık atıp atmaması değil problem inat,onlar atmadığı sen videolarını gizlemediğin sürece bu adiler çatır çatır yiyecekler üstümüzden gelen paraları ben komple gizledim bütün videoları kuruş girmesin artık bunların cebine
ben günlük +150 dolar getiren kanalı sırf bu ş.... kalmasın die direk videoları sildim.ne telif ne uyarı var kac aydır odemiyorlar kanalda yatıyor 10k aboneyle
Çıkarmıyorlarki çekilelim. Bunların networkten çıkmamız için ya kendi kanalımıza ihtar atacaz yada kanalı kapatacaz...türk kullanıcılar çekilsin bakalım ben görücem onları bikaç ay sonra los angeles larda parti muhabbetlerini neyle yapacaklar dolandırıcılar
Merhaba arkadaşlar. Awe'de ödeme durumu nasıl? Kapanmayan kanallar da ödemeleri alabiliyor musunuz??
geçen ayki ödemeleri bile almadık hocam
Peki sonunda ödemelerinizi alabiliyor musunuz birkaç ay geçmiş olmasına rağmen?
Peki sonunda ödemelerinizi alabiliyor musunuz birkaç ay geçmiş olmasına rağmen?
belli olmaz hocam ama kolay kolay kimsenin awede parası kalmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.