Yine awesomeness konusu yine felaket tellalligina devam.Hangisi odedi de awe odemedi allah askina. Bi birakin su partnerle ugrasmayi, resmen adini cikardiniz partnerin...
Geçen ay kimseye ödemedi birader !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine awesomeness konusu yine felaket tellalligina devam.Hangisi odedi de awe odemedi allah askina. Bi birakin su partnerle ugrasmayi, resmen adini cikardiniz partnerin...
Geçen ay kimseye ödemedi birader !
Tamam o zaman kafasını koparın Birader!! Bir sürü partner ödemedi, Awesomeness bildiğin günah keçisi..
Life network ödedi. Hatta bu ay Adsense den önce ödeme yaptılar. Geçen ay zoom da ödeme yaptı.
Awe daha önce 2 kanalımı ödüyordu. Fakat sonradan bozdu. Ödemesini alan memnun alamayan da şikayetçi doğal olarak. Bakalım sahte teliften kapanan kanalımın ödemesini yapacaklar mı merak ediyorum.
Tamam o zaman kafasını koparın Birader!! Bir sürü partner ödemedi, Awesomeness bildiğin günah keçisi..
ooo şiir mi o alırım bi dal![]()
![]()
geçen rap yapan bi arkadaş vardı verelim okusun hocam
![]()
Life ödedi demişsiniz ama hocam life daha ödemedi haberin olsun.
Ustad ben ödememi aldım. Bu da görünümü:
![]()
ooo şiir mi o alırım bi dal![]()
![]()
geçen rap yapan bi arkadaş vardı verelim okusun hocam
![]()
life 20 - 30 arası ödeme yapar. hocam kapanan kanallarınızdan biri olabilir.
Ustad normalde 21-22 gibi yapardı ama bu ay erken yaptığını söylüyorum. Life de 3 kanalım var ama sadece 1 tanesi para kazandırıyor. Kapanan vb yok yani.
Ben sadece bana yapılan ödemeyi söylüyorum. İnşallah ödemelerinizi bu hafta yaparlar.
Hatta şuraya bakabilirsiniz. Erken ödeme alanlar yazmış konuya. http://www.ytpara.com/life-network/48104-life-network-agustos-ayi-kazanclari-eylul-odemeleri-5.html
Biz aweden post kasılmasına kızarken life konuşuluyor
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
post kasıyor dediğin üyeler 1 seneden fazladır burdalar şaka mısınız nesiniz birader?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.