Awesomeness TV Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece gelmezse sabah 7-9 arası alamazsak bu ayda para alamayacağız demektir :)

Dün awe forumunda açtığım konuya "Kim" sıkıntı yok herşey yolunda paralarınız bizimle güvende demiş :)

Bu gece gelmezse sabah 7-9 arası alamazsak bu ayda para alamayacağız demektir :)

Dün awe forumunda açtığım konuya "Kim" sıkıntı yok herşey yolunda paralarınız bizimle güvende demiş :)

o kadar konu açıyorsun şu dolarların yanmamasınıda sor bare. Videolarda reklam var hatta uzun videolarda koyduğum dakikalarda bile reklam çıkıyor. Acaba bize geliyor mu para?

o kadar konu açıyorsun şu dolarların yanmamasınıda sor bare. Videolarda reklam var hatta uzun videolarda koyduğum dakikalarda bile reklam çıkıyor. Acaba bize geliyor mu para?

Onu sordum zaten dedim bu affilli bişy var nedir bu dedim cevabıda endişelenecek bişey yok paralara bişey olmadı gibi bişeyler demiş işte

Onu sordum zaten dedim bu affilli bişy var nedir bu dedim cevabıda endişelenecek bişey yok paralara bişey olmadı gibi bişeyler demiş işte

affilliyi boşver :D

dolar yanmayan videolar ne olacak deseydin :D doları yakmaya çalışıyorum , Para kazanmayı açmadan bu hak talebini gerçekleştiremezsiniz yazıyor gelişmiş ayarlarda.

Para direk bunlara gidiyor herhalde afi oysa bilemem :D

affilliyi boşver :D

dolar yanmayan videolar ne olacak deseydin :D doları yakmaya çalışıyorum , Para kazanmayı açmadan bu hak talebini gerçekleştiremezsiniz yazıyor gelişmiş ayarlarda.

Para direk bunlara gidiyor herhalde afi oysa bilemem :D
:D okadar ingilizce olaydı bende herkesin parasını alırdım bu heriflerden
ama bahsettiğin olay afilliyle alakalı olduğundan Kim bey/bayan öyle bi cevap atmış tabi bunların sözüne güven olmaz geçen ay 1 hafta içersinde ödeyecez demişleerdi.

Ulan awe Bayramda ne halt yiyecez şimdi. :D yeğenler para ister ne verecez şekerle kandıramayızda ..

Nefret ediyorum bu partnerden nefret.. 1 kanalım var burda 1 adet telifim kalkar kalkmaz çıkacağım bu partnerden.. Sözleşme 1 senemiydi? Telifin kalkacağı zaman sözleşmemde bitecek 1 sene ise..

Normalde perşembeyi cumaya bağlayan gece ödüyorlardı paraları, boşuna beklemeyin yani haftaya cumaya kadar :S

Ne yaptıkları belli değil, habire sistem değiştiriyorlar.
O değil de, ödeme yapacağız diyorlar ama bir tarih bile veremiyorlar.. Örneğin; geçmiş aylar da dahil Ağustos ödemelerini hangi gün yapacaklar mesela ? belli değil :)

Abi yapacaklar yine bir ödeme çoğu kazancı hiç edecekler unutulup gidecek kimse de peşine düşmeyecek düşse ne yapacak zaten adamlar dalga gçiyor artık ama hala öğrenememişler kanal sahipleri sayesinde para kazandıkları hadi şimdi çaldın paranın yüzde yüzünü 3 ay sonra ne kazancaksınız,tabi gidecekler yeni partner açıp söğüşlemeye devam edeceler ama millet yer mi artık zor.

ödeme yapmayıp çıkmak isteyen kanalı da reddetmeleri nasıl büyük bir ş.refsiz olduklarını gösteriyor zaten,böyle adilik olmaz

Boş yere ümit bağlamayın üzülürsünüz. Aweden para beklemeyin gelirse süpriz olsın :)

awe'yi altılı oynadığınızda ki eşşek at gibi görün. Zaten gelmez bu at dersin ama gelirse köşeyi dönersin. Misal ben, adamlardan ev alacağım var ama ödemiyorlar :D . Bu ay totem yapıp bu konuya yazmayacaktim. Totemide bozdum .

Arkadaş çıkma istegi göndermiştim çıkarıp tekrar baglamış ödeme yapmıyor çımaya çalışıncada çık gir yapıp parayı cukka yapıyor.iyice sapıttı bunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri