Daha önce bu tarihler de mi ödeme yapılmıştı?
Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece, 2 ve 3 ü arası?
onlar geride geliyor hocam yanı suan daha persembedeler
cuma cumartesi bagladıgı zaman onlarda cuma oluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha önce bu tarihler de mi ödeme yapılmıştı?
Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece, 2 ve 3 ü arası?
Afiyet olsub kimcigime ya kral adam . se.... BippppBu gece gelmezse sabah 7-9 arası alamazsak bu ayda para alamayacağız demektir
Dün awe forumunda açtığım konuya "Kim" sıkıntı yok herşey yolunda paralarınız bizimle güvende demiş![]()
Bu gece gelmezse sabah 7-9 arası alamazsak bu ayda para alamayacağız demektir
Dün awe forumunda açtığım konuya "Kim" sıkıntı yok herşey yolunda paralarınız bizimle güvende demiş![]()
o kadar konu açıyorsun şu dolarların yanmamasınıda sor bare. Videolarda reklam var hatta uzun videolarda koyduğum dakikalarda bile reklam çıkıyor. Acaba bize geliyor mu para?
Onu sordum zaten dedim bu affilli bişy var nedir bu dedim cevabıda endişelenecek bişey yok paralara bişey olmadı gibi bişeyler demiş işte
affilliyi boşver
dolar yanmayan videolar ne olacak deseydindoları yakmaya çalışıyorum , Para kazanmayı açmadan bu hak talebini gerçekleştiremezsiniz yazıyor gelişmiş ayarlarda.
Para direk bunlara gidiyor herhalde afi oysa bilemem![]()
hiç sanmıyorum bu adamların ödeme sistemi adamı kanser ederbu gece yatıcağını umuyorum.
Awe umudun afrikasıdır![]()
Ne yaptıkları belli değil, habire sistem değiştiriyorlar.
O değil de, ödeme yapacağız diyorlar ama bir tarih bile veremiyorlar.. Örneğin; geçmiş aylar da dahil Ağustos ödemelerini hangi gün yapacaklar mesela ? belli değil![]()
sabah olmadan paralar yatıcak diye hissediyorum![]()
bu gece yatıcağını umuyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.