Awesomeness TV Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işleri güçleri boş boş parti canlı yayın cart curt

Canli yayini izleyen oldu mu var mi bisey yoksa yine husran mi

bu gece gelebilir. olmadı pazartesi salı günü mutlaka gelir

Hocam beni hatırlamışsındır geçen gün görüşmüştük. Paypal onay,teyit işlemlerini yaptım, attığımız maile karşılık gelmedi ama. Bizim para da gelir mi dersin? :)

Bu awe konusunu ve yorumlarını okuyunca kıriz geliyo :D

2 gündür giremiyorum hesaplara bu dolar olayı çözüldü mü?

Aglar bu partnerden atilmanin hicmi bir yolu yok? Kanal saglam olmasa kökten silecegimde. Ne yaptiysam cikartmayi kabul ettiremedim.

Beyler 20 gün önce mesaj atmıştım bugün cevap geldi.. Eğer benim dururumumda olan varsa (6-7 ay ödeme alıp sonradan alamayan ertesi ayda 1 adet telif gelen) buyrun cevap. Ben tam net anlayamadım ahım şahım ingilizcem olduğu söylenemez o yüzden ingilizcesi üst seviye olan varsa daha iyi anlayabiliriz sanırım..

http://i.hizliresim.com/B9rkmv.png

Youtube Ödeme yapmamış sanırım içerik orjinal olmadığı için

Beyler 20 gün önce mesaj atmıştım bugün cevap geldi.. Eğer benim dururumumda olan varsa (6-7 ay ödeme alıp sonradan alamayan ertesi ayda 1 adet telif gelen) buyrun cevap. Ben tam net anlayamadım ahım şahım ingilizcem olduğu söylenemez o yüzden ingilizcesi üst seviye olan varsa daha iyi anlayabiliriz sanırım..

http://i.hizliresim.com/B9rkmv.png

Youtube Ödeme yapmamış sanırım içerik orjinal olmadığı için

hocam bende ödeme alamıyorum yaklasık 6 aydır ama bende telif vs yoktu.halende yok kanalında videolari tamamiyle sildim partnerden de atmadılar.sormak istedigim şu sizin kanalın dashboard 'ında paranın odenecegi yazıyor mu ?

hocam bende ödeme alamıyorum yaklasık 6 aydır ama bende telif vs yoktu.halende yok kanalında videolari tamamiyle sildim partnerden de atmadılar.sormak istedigim şu sizin kanalın dashboard 'ında paranın odenecegi yazıyor mu ?

10 una kadar ödenecek yazan yeri kastediyorsunuz sanırım. Evet yazıyor, 2 aydır birikiyor orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri