bu gece gelebilir. olmadı pazartesi salı günü mutlaka gelir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin postları gorunce ümitleniyorum her seferinde![]()
Kardeşim sen açma şu konuyu yaHiç şanslı gelmiyon yani.. Daha öteki ayı alamadık..
Aynen bidaha acan hem kanallari tamamen cikardilar ettiler awe dedik o dedik bi dedik butun paralein ustune coktuler hay Allahim yahakkaten sen konu açma Luiscan ya![]()
Hocam beni hatırlamışsındır geçen gün görüşmüştük. Paypal onay,teyit işlemlerini yaptım, attığımız maile karşılık gelmedi ama. Bizim para da gelir mi dersin?![]()
büyük ihtimalle gelir çünkü ödeme bir kaç kez gelip gitmiş.
Beyler 20 gün önce mesaj atmıştım bugün cevap geldi.. Eğer benim dururumumda olan varsa (6-7 ay ödeme alıp sonradan alamayan ertesi ayda 1 adet telif gelen) buyrun cevap. Ben tam net anlayamadım ahım şahım ingilizcem olduğu söylenemez o yüzden ingilizcesi üst seviye olan varsa daha iyi anlayabiliriz sanırım..
http://i.hizliresim.com/B9rkmv.png
Youtube Ödeme yapmamış sanırım içerik orjinal olmadığı için
hocam bende ödeme alamıyorum yaklasık 6 aydır ama bende telif vs yoktu.halende yok kanalında videolari tamamiyle sildim partnerden de atmadılar.sormak istedigim şu sizin kanalın dashboard 'ında paranın odenecegi yazıyor mu ?
10 una kadar ödenecek yazan yeri kastediyorsunuz sanırım. Evet yazıyor, 2 aydır birikiyor orada.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.