Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 hafta içinde olur mu ödemeler ? (sıkıntı çıkmazsa )
kanalı partnerden çıakrdıklarında mail mi gönderiyorlar
Merhaba Arkadaşlar Çizgifilm Kanallarının ödemelerini yapıyormu awe bileniniz varmı
elimde bir adet awe partner kanal var onu kullanmak istiyorum
Eğer Öğrenirsen Lütfen Haber Verirmisin Rica Etsembu ödemede öğrenecem inşallah![]()
Bu ay Kim Kardashian unuttu sanırım formu yollamayı..
kim kardashian aslında gizlice awesomeness tv de çalışıyor![]()
Bende ona çalışıcam en sonunda ya dur bakalımErmeni olmayaydı iyiydi.
O değilde para lazım Kim nerdesin yolla şunu![]()
abi bi 20 sinde bi 25 inde çak yeter boşver formu
Pardon arkadaslar tam emin degilim ondan soruyorum formu biz kendimizde göndersek en son 25 i mi ? Ben simdi gönderecegimde
Hocam son tarih diye bişey yok adamların ne zaman işleme alacağı önemli diyelimki 27 de başladılar siz 28 de gönderirseniz eğer o ay tekrar kontrol etmezlerse formları diğer aya kalır.
o zaman hemen atıyorum formu ben cunku onların bize atacakları yok 4 tane kanalımın hicbirine mail gelmemis.
Yine ateş üstünde bekliyoruz. Alacakmıyız paramısınız bu ayda büyük bir muamma. Off offf
arkadaşlar şubat 10 a kadar ödeme yapılcak benim tahminim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.