Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Arkadaşlar 1 paypalı baya bi kanal için versem sorun olmaz dimi bide ben 1-2 kişiyede verdim hangi kanal olduğunu söylüyorlar dimi adamlara nasıl verecem :D ilk ödeme mazur görün

Benimde ilk ödeme ama sorun olacağını sanmıyorum, her kanal için farklı paypal çok saçma olur :D

Arkadaşlar 1 paypalı baya bi kanal için versem sorun olmaz dimi bide ben 1-2 kişiyede verdim hangi kanal olduğunu söylüyorlar dimi adamlara nasıl verecem :D ilk ödeme mazur görün

Bende tek paypal kullanıyorum sorun olmaz inşallah :)

bak güzel akrdşeim aralık ayında kazancın 145 $ veya üstü olduysa bir sonrakli ay (ocak) 25 gibi ödeme forumunu doldurup gönderirisn vbe şubat ayının ilk haftası ödmeeni alırısn (inşAllah) eğer ocakta aşarsan (aralıkla beraber toplam yani) bu seferde diğer ay yani şubat 25 gibi ödeme forumu doldurursun ve martın ilk haftası alırısn ...ödeme ve forum gönderme günleri bnu şekilde....

NOT : sen aralıkta ödeme eşiğini geçmediğin iç,in bu ay bişey yapman gerekmez.....şubatta ödeme formu göndercen

teşekkürler hocam bilgiler için

Madem konu açıldı, Olurda inşallah ödeme alırsak. Kredi kartı onaysız Paypala ödemelerde sorun çıkmıyordur sanırım?

Hangi kanal için olduğu paypalda yazmıyor öyle hatırlıyorum.

sıkıntı var o zaman :S eğer yazıyorsa söyleyin önemli

---------- Mesaj saat 14:26:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:26:09 civarında gönderildi. ----------

Madem konu açıldı, Olurda inşallah ödeme alırsak. Kredi kartı onaysız Paypala ödemelerde sorun çıkmıyordur sanırım?

çıkmazda aylık 750 tl limiti var

sıkıntı var o zaman :S eğer yazıyorsa söyleyin önemli

---------- Mesaj saat 14:26:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:26:09 civarında gönderildi. ----------

çıkmazda aylık 750 tl limiti var

diyelim ki 3600 tl yattı hesaba kredi kartı onaylı.. yattıktan sonra ben ticari yapsam paranın hepsini ceker miyim? :D

2 tane kanal linki niye var bu forumda ne için var benim mi kafam basmıyo yoksa bi işe mi yarıyor alt alta 2 tane channel link

Inşallah kardeşim bizde seviniriz senin adına

Bende para gelirse bir hayır yapmak istiyorum.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde bekleme listesine girelim bakalım :)

2 Kanalım var birini attılar birkaç gün önce biri hala sağlam sayıyor. 2 sinede form gönderdim. Bakalım ödeme yapacaklar mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri