Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Neden bu kadar ortalik gelirdi anlamiyorum her iki taraf hakli arkadas zannimca bu gunluk odemelerin yapiltini soyluyor yani geri kalan kanllarin odemesi onumuzdeki hafta yapilacak

Biz zaten ocak ayindayiz , benim takip ettigim kadari ile aralik ayindada herkese ayni anda odeme yapildi , ondan sonra odeme alan olmadi , rahat olabilirsin gercekleri soylemek varken neden empati yapayim , ne ise onu soyluyorum , bu partnerligin odemesi bi seferde toplu oluyor , alan aldi , bu kadar basit arkadasim.

Yani olayı bilmesem susucam da, sen hiç birşey bilmeden konuşuyorsun ya daha da fazla susuyorum!!
Aynen böyle devam dostum.

Beyler awe ödemeyi ayin 10 una doğru yapar

YAPTIIIIIII ÖDEME YAPTIIIII :DDDDDDD
ihZuU4R.jpg

OLEY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Yine sorunsuz bir şekilde aldım ödemelerimi. Arkadaşlar bu partnerle çalışanlar özgün çalışsın parasını her türlü alır.. Telif alacak kanallarınızı bağlamayın buraya..

Merhabalar Arkadaşlar,

Bakınız aranızda Awe ile sorunu olmayan bir tek ben varım sanırım. Hiçbir şeklide bir şikayet vs. yazmadım. Aralık ayında başladım bu sabah karşı ödememi aldım. Demek oluyorki kimse süslü laflar etmesin, yok beni niye ödemiyor yok bana neden olmuyor diye.

Adamlar ödeme yapıyor abi [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Serkan abi, yatırmayan diyen arkadaşlara gelsin cevabım

Evet bana da ödeme gelmiş. awe telif yiyen kazanç kısmı kaybolan kanalıma bile ödeme yapmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri