Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

2000$ üzeri ödeme alan var mı? Bende hala hareket yok.

telifsiz-açik kanal tertemiz kanalin ödemesi halen yok......

Aynen abi bendede öyle kanal var tertemiz ne telif ne bişey var çok şükür. Ama ödeme yok .
Geçen ay iki sefer ödeme yapmışlardı bu ayda öyle olur inşallah da kalan ödemelerimizi alırız inşallah.

Yaklaşık 2-3 hafta önce teliften kapanan kanalın ödemesi yapılmış.

Aynen abi bendede öyle kanal var tertemiz ne telif ne bişey var çok şükür. Ama ödeme yok .
Geçen ay iki sefer ödeme yapmışlardı bu ayda öyle olur inşallah da kalan ödemelerimizi alırız inşallah.

hayırlısı dostum yaa ben 10 una kadar öderler diyorumda millet ödendi deyince heycanladım girince moralim bozuldu paypala :)

Yaklaşık 2-3 hafta önce teliften kapanan kanalın ödemesi yapılmış.

hocam peki bu kanalının partnerlikten çıkartım geri aldılarmı birde youtube de telifli kanallarda kazançlar gözukmuyordu senin kınde youtube analytics kazançlarının görebiliyor muydun ?

not: arkadaşar kanllarınızın durumunuda yazarsanız (telifli, kapanan, partnerlikten çıkartılıp geri alınınan...) ödeme alamayanlar için aydınlatıçı olur.

2 Kanalımdan şu anda ödeme aldım arkadaşlar. Ekran görüntüsü atacağım birazdan. 1 inde topluluk ihtarı vardı ama 5 ayı geçti diğeri düzgün kanaldı.
2 kanalda gelen miktar 200 dolar altı.

Ödeme formunu ayın 12 sinde 1 doldurduydum. Sonra 18 i gibi bir daha doldurdum :). Garantiye alalım dedim 25-26 sımı neydi 1 daha doldurdum.
Bu ay ödediler bakalım sonraki ay ne olacak.
x0ypYR.jpg

hocam peki bu kanalının partnerlikten çıkartım geri aldılarmı birde youtube de telifli kanallarda kazançlar gözukmuyordu senin kınde youtube analytics kazançlarının görebiliyor muydun ?

not: arkadaşar kanllarınızın durumunuda yazarsanız (telifli, kapanan, partnerlikten çıkartılıp geri alınınan...) ödeme alamayanlar için aydınlatıçı olur.

evet hocam partnerde çıkarıp geri alınmıştı. kazançlarda görünmüyordu. daha sonra zaten kanaldan eser kalmadı, formu 1 hafta kadar önce doldurdum

dün gece yatmayıp da son 1-2 saat içinde parası yatan var mı?

Parasını alanlar güle güle harcasın en kısa zamanda alamayanlara da öderler inşallah. Ben 6 aralıkta kanalımı aweye bağladım ve aralıkta 5k üstü bir para bıraktı geçen ayın 12 sinde temiz kanalımdaki videoları gizli yaptım. Bu sabaha doğru da 3k küsür para ödediler

Parasını alanlar güle güle harcasın en kısa zamanda alamayanlara da öderler inşallah. Ben 6 aralıkta kanalımı aweye bağladım ve aralıkta 5k üstü bir para bıraktı geçen ayın 12 sinde kategorisi çizgifilm olan temiz kanalımdaki videoları gizli yaptım. Bu sabaha doğru da 3k küsür para ödediler

İnşallah bizde alırız :)

Ödemeyi alan arkadaşlar içeriğinide sözlerseniz daha iyi olur güle güle harcayın

çok şükür ödeme geldi arkadaşlar... Aralik 2013 ödemeleri geldi...

arkadaşlar bişey sorucam benım kanalın kazancı 850 Dolardı ama 330 dolar yatırmıslar paypala ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri