Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar tek kanaldan 600$ üstü alan var mı ? ?
telifsiz-açik kanal tertemiz kanalin ödemesi halen yok......
Aynen abi bendede öyle kanal var tertemiz ne telif ne bişey var çok şükür. Ama ödeme yok .
Geçen ay iki sefer ödeme yapmışlardı bu ayda öyle olur inşallah da kalan ödemelerimizi alırız inşallah.
Yaklaşık 2-3 hafta önce teliften kapanan kanalın ödemesi yapılmış.
hocam peki bu kanalının partnerlikten çıkartım geri aldılarmı birde youtube de telifli kanallarda kazançlar gözukmuyordu senin kınde youtube analytics kazançlarının görebiliyor muydun ?
not: arkadaşar kanllarınızın durumunuda yazarsanız (telifli, kapanan, partnerlikten çıkartılıp geri alınınan...) ödeme alamayanlar için aydınlatıçı olur.
Parasını alanlar güle güle harcasın en kısa zamanda alamayanlara da öderler inşallah. Ben 6 aralıkta kanalımı aweye bağladım ve aralıkta 5k üstü bir para bıraktı geçen ayın 12 sinde kategorisi çizgifilm olan temiz kanalımdaki videoları gizli yaptım. Bu sabaha doğru da 3k küsür para ödediler
çay demledim gardeş gel içek bi ikimize yatırmamışlar
Ödemeyi alan arkadaşlar içeriğinide sözlerseniz daha iyi olur güle güle harcayın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.