Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Aralıktada zamana yaymışlardı ödemeleri kısa bir periyodda ödeme yaptılar 2-3 gün gibi yanlış hatırlamıyorsam. Benimde 4-5 kanalın daha ödemesini alamadım 2 kanalın aldım onlarda düşük meblalar zaten. Arkadaşlar bekleyip göreceğiz endişe etmememiz lazım. Sonuçta benim ödenen kanallar (gelirlerden yola çıkarak söylüyorum) resmen kanal isimlerini unuttuğum, gmaillerini falan sildiğim hiçbir şekilde form yollamadığım kanallar. Bu adamlar bunlara ödeme geçtiyse bizim normal kanallarımızda ki paraların üstüne yatmazlar diye düşünüyorum :):)

Aralıktada zamana yaymışlardı ödemeleri kısa bir periyodda ödeme yaptılar 2-3 gün gibi yanlış hatırlamıyorsam. Benimde 4-5 kanalın daha ödemesini alamadım 2 kanalın aldım onlarda düşük meblalar zaten. Arkadaşlar bekleyip göreceğiz endişe etmememiz lazım. Sonuçta benim ödenen kanallar (gelirlerden yola çıkarak söylüyorum) resmen kanal isimlerini unuttuğum, gmaillerini falan sildiğim hiçbir şekilde form yollamadığım kanallar. Bu adamlar bunlara ödeme geçtiyse bizim normal kanallarımızda ki paraların üstüne yatmazlar diye düşünüyorum :):)

ağzın bal yesin

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] canlıyı aldın mı:D

beyler bir kaç kişi ödeme aldı diye sevinip aweyi yüceltmeyin burada ödeme almayan kardeşleriniz var
bir kaç kişi ödeme aldı diye ödeme alamanyanlar geçiştirilmesin

ödeme yapmıyorsa bari gerekli açıklamasını e-mail atsınlar anlamıyorum ben bu adamları çok sorumsuzlar

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] canlıyı aldın mı:D

Hayır teliflilerle beraber alırım ben alırsam

---------- Mesaj saat 22:39:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:42 civarında gönderildi. ----------

Telifden kapanıp da aralık parasını alan var mı ? [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 52 Bin TL yi çekip maldivlere uçtu heralde...

izmirde tatildeyimde para yok hacı daha

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] millet kendi alacağından çok senin paranı düşünüyor ha :) Halbu ki beş kuruşsuz izmire gitmişsin kimse demiyor ne yapıyorsun orada açmısın susuz mu :D

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] millet kendi alacağından çok senin paranı düşünüyor ha :) Halbu ki beş kuruşsuz izmire gitmişsin kimse demiyor ne yapıyorsun orada açmısın susuz mu :D

inanırmısın dayımlar aldılar beni inşaata götürüp çalıştırıyorlar yemin ediyorum öyle yevmiye mevmiyede yok bedavaya eşşek gibi çalıştırıyorlar sabah 7 akşam7

---------- Mesaj saat 23:06:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:55:29 civarında gönderildi. ----------

bişey soracam biri özetlesin lütfen telifliler yattımı yoksa geçen ayki gibi 1 hafta sonramı yatacak incelemeye girdikten sonra.

inanırmısın dayımlar aldılar beni inşaata götürüp çalıştırıyorlar yemin ediyorum öyle yevmiye mevmiyede yok bedavaya eşşek gibi çalıştırıyorlar sabah 7 akşam7

---------- Mesaj saat 23:06:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:55:29 civarında gönderildi. ----------

bişey soracam biri özetlesin lütfen telifliler yattımı yoksa geçen ayki gibi 1 hafta sonramı yatacak incelemeye girdikten sonra.

valla benım yatmadı tek telifli

Ya siteye girip (Awesomeness TV) bilgilerinizi güncelleyin diye bir mail geliyor diyordu bazıları hatta banada gelmişti yanılmıyorsam.. Acaba diyorum girip güncellemediğimiz için mi yatmadı? Hoş kanal geçen ay kapandı nasıl girip güncelleyeceksek

geçen ay tam 1 hafta sonra teliflileri ödemişlerdi bir hafta daha bekleyelim bakalım

Emekhtor benim teliften kapanan kanalın ödemesi geldi
çizgi film kanalının ödemesi gelmedi kardeşim. Senin mebla benimkinin 2 katı
umarım ikimizde alırız parayı bu hafta içi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri