valla bekliyoum. bu ayki alacağım değil de önümüzdeki alacağım para güzel olacak. inşallah ödemeyi yapar da rahatlarım.
7 kanal ödeme bekliyorum. şöyle ucundan 2 kanal görsem verdiklerini bana yeter 20 kanal yaparım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla bekliyoum. bu ayki alacağım değil de önümüzdeki alacağım para güzel olacak. inşallah ödemeyi yapar da rahatlarım.
2 telifli hesabım yatmamış
Hayırlı olsun hocam ne zamn yatırmıslar ?
dikkat etmemısımarkadaş yatmamış yazmış ama![]()
dikkat etmemısım![]()
Bu arada kendi adıma söyliyeyim kapanan kanalımın kasım ve aralık ayı ödemelerini aldım
arkadaşlar telifliler ayın 7 sinde ödenecek Allahu Alim
kapanan,kapanmayan,temiz,telifli olan kanallarımın hicbirinin ödemsini alamadım ekim den beri bekliyorum belki öderler diye
ödemeyı ne zamn yaptılar size ?
Dün geldi kardeşim
hayırlı olsun güle güle harca
Adamin awe'den odeme aldigindan haberi yok.Arkadaslar Awesomeness dün bana 2 dizi kanalim için ödeme yapti, kanalin birisi telif almisti ( özgün olmayan ve telif almis kanallari da ödüyor halen demektir)
serkan hocam bu temiz kanalların ödemesi yapılmadı. bu konuda bir fikrin bir bilgin var mıAdamin awe'den odeme aldigindan haberi yok.Paypalina ben girdim baktimda oyle haberi oldu.
Pizza yemeye gidecegiz aksam reis bekliyorum ona gore..![]()
Arkadaşlar konunun dışında ama acil yardıma ihtiyacım cuma gecesi awesomenesstv başvuru yaptım biraz önce kanalımın hesap özetine girdiğim zaman şuna benzer bir yazı vardı (awesomenesstv davet edildiniz falan filan) ileri felan yaptım ben şimdi awesomenesstv resmen girmiş oluyormuyum birde Analyticse girdim baktım kazanaçlarım sıfırlanmış 60$ vardı bu parayı adsensedenmi alıcam yoksa awesomenesstv'denmi yardımcı olursanız sevinirim
Ustad bende temiz kanallarimdan odeme alamadim gecen aylarda filan hak kazandigim halde ama bu ay odemisler onu.serkan hocam bu temiz kanalların ödemesi yapılmadı. bu konuda bir fikrin bir bilgin var mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.