Evet sonunda youtube işinden ilk ödememi aldım.Bi tane kanalım vardı zaten ondanda ya gelir ya gelmez diyordum.çok şükür geldi bütün borçlarımı sıfırlayacağım inşallah.Darısı ödeme bekleyenlerin basına....Herkese Bol kazançlar....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teliften kapalı mı hocam ödeme aldığınız kanal.
ohh be en sonunda ilk ödememi aldım. Bu işe gireli 2 ay oldu 2 adsense kullanıyorum onlarda anca 120 - 140 Tl biriktirebildim. En son Awesomenesss e girdim ve kanalım 3 teliften ihtarı ve gmail ile birlikte kapatıldı. Yatıracaklarını hiç sanmıyordum ama bugün baktım ki paypale yatırmışlar paramı ( 20$ eksik benim hesaplarıma göre ) çok teşekkürler ytpara formundaki herkese umarım herkes ödemesini alır sağlıacakla kalın
![]()
pardon aralık ayınınhangi ayın ödemesi bu?
1 telifli kanalıma ödeme yapılmış. Ödeme alan herkese hayırlı olsun. Alamayan arkadaşlarımıza ise Allah sabır versin...
![]()
Kafayı yiyecem yahu borca saplandım iyice 1k param var Ekim ve Kasım'a ait, Şubattayız hala ödemediler.
Kanalım 1 telif yemişti kalktı telif sonra.Tertemiz kanalım hala ödeme yapmıyorlar.
En son geçen hafta ödücez dediler gene ses soluk yok.2 güne bir mail gönderiyorum ticket açıyorum sallayan yok.
Neredeyse herkezin telifli kanalları ödendi benim telifsiz kanal ödenmedi hemde para kazanması kapalı.İhtiyacım olmasa gram sallamıcam da sinir oldum.Umudu kesmişken ödücez diye ayak yapıyorlar 1,5 aydır oyalıyorlar adamı.
Hayırlı olsun kardeşim hayrını görürsün inşallah.
Gecen odememi ayın 17sinde aldım. Kanallarım telifsiz, beklemekteyim
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.