Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Evet sonunda youtube işinden ilk ödememi aldım.Bi tane kanalım vardı zaten ondanda ya gelir ya gelmez diyordum.çok şükür geldi bütün borçlarımı sıfırlayacağım inşallah.Darısı ödeme bekleyenlerin basına....Herkese Bol kazançlar....

ne güzel herkes pastadan payına düşeni alıyor . Ne gerek var sahte teliflere , yalanlara dolanlara

Benim tek telifli kanalım vardı tüm videoları silmistim bir daha tleif gelmesin diye sonra yanlıslıkla kanalı sildim ödemesi gelmedi aynı durumda olan odemesini alan falan varmı ?

Parasını alan arkadaşlara hayırlı olsun, benim kanalların hiç birinin parası yatmamış.

ohh be en sonunda ilk ödememi aldım. Bu işe gireli 2 ay oldu 2 adsense kullanıyorum onlarda anca 120 - 140 Tl biriktirebildim. En son Awesomenesss e girdim ve kanalım 3 teliften ihtarı ve gmail ile birlikte kapatıldı. Yatıracaklarını hiç sanmıyordum ama bugün baktım ki paypale yatırmışlar paramı ( 20$ eksik benim hesaplarıma göre ) çok teşekkürler ytpara formundaki herkese umarım herkes ödemesini alır sağlıacakla kalın

xV3zZB.jpg

ohh be en sonunda ilk ödememi aldım. Bu işe gireli 2 ay oldu 2 adsense kullanıyorum onlarda anca 120 - 140 Tl biriktirebildim. En son Awesomenesss e girdim ve kanalım 3 teliften ihtarı ve gmail ile birlikte kapatıldı. Yatıracaklarını hiç sanmıyordum ama bugün baktım ki paypale yatırmışlar paramı ( 20$ eksik benim hesaplarıma göre ) çok teşekkürler ytpara formundaki herkese umarım herkes ödemesini alır sağlıacakla kalın

xV3zZB.jpg

hangi ayın ödemesi bu?

Acaba bir daha odeme yapma sanslari var mi ayin 1inde yapildi bugunde yaptilar ama benim kanalimin odemesi yatmadi var mi sizce bir umut ?

adamlar keyfine göre yatırıyorlar yada yatırmıyorlar benim 2 telifli dizi kanalı vardı yatmamış hala.Aralık ayı kazancı yatanlar kasım ayını mı aldı ?

hangi ayın ödemesi bu?
pardon aralık ayının

---------- Mesaj saat 16:33:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:27:17 civarında gönderildi. ----------

açıkçası geçen ay olan yaşanan sorun dolayısıyla umudu kesmiştim ama çok büyük süpriz oldu valla benim için

kardeşim benım aralık ayı kazancı [MENTION=4103]bojan54[/MENTION] hatta benımde 2 telif 1 ihtar

1 telifli kanalıma ödeme yapılmış. Ödeme alan herkese hayırlı olsun. Alamayan arkadaşlarımıza ise Allah sabır versin...

xV3mRP.jpg

1 telifli kanalıma ödeme yapılmış. Ödeme alan herkese hayırlı olsun. Alamayan arkadaşlarımıza ise Allah sabır versin...

xV3mRP.jpg

Kafayı yiyecem yahu borca saplandım iyice 1k param var Ekim ve Kasım'a ait, Şubattayız hala ödemediler.

Kanalım 1 telif yemişti kalktı telif sonra.Tertemiz kanalım hala ödeme yapmıyorlar.
En son geçen hafta ödücez dediler gene ses soluk yok.2 güne bir mail gönderiyorum ticket açıyorum sallayan yok.
Neredeyse herkezin telifli kanalları ödendi benim telifsiz kanal ödenmedi hemde para kazanması kapalı.İhtiyacım olmasa gram sallamıcam da sinir oldum.Umudu kesmişken ödücez diye ayak yapıyorlar 1,5 aydır oyalıyorlar adamı.

Hayırlı olsun kardeşim hayrını görürsün inşallah.

Kafayı yiyecem yahu borca saplandım iyice 1k param var Ekim ve Kasım'a ait, Şubattayız hala ödemediler.

Kanalım 1 telif yemişti kalktı telif sonra.Tertemiz kanalım hala ödeme yapmıyorlar.
En son geçen hafta ödücez dediler gene ses soluk yok.2 güne bir mail gönderiyorum ticket açıyorum sallayan yok.
Neredeyse herkezin telifli kanalları ödendi benim telifsiz kanal ödenmedi hemde para kazanması kapalı.İhtiyacım olmasa gram sallamıcam da sinir oldum.Umudu kesmişken ödücez diye ayak yapıyorlar 1,5 aydır oyalıyorlar adamı.

Hayırlı olsun kardeşim hayrını görürsün inşallah.

gerçekten acayip o piti piti yapıp mı ödeme yapıyorlar anlamadım ne sorunlu bi partnermiş.

Gecen odememi ayın 17sinde aldım. Kanallarım telifsiz, beklemekteyim

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telifsiz kanallarndan odeme alan var mı ve yuksek meblağ?

Gecen odememi ayın 17sinde aldım. Kanallarım telifsiz, beklemekteyim

Gecen seferde iki odeme yapıldı telifsiz ve telifliler olmak üzere bu ayda oyle yapıldı gecen ay 10 gün falan gec oldu odemeler ondan o sekilde oldu hocam bana göre yani bekleyenler bosuna beklemesin bu ay bir daha odeme olmaz gibi ama umarım dediklerim yanlıs cıkar ve yapılır odemeler. Benim tek telifli kanalım vardı yanlıslıkla sildim kanalı onun odemesini bekliyorum bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri