Awesomeness TV Bekletilen Ödemeler

r-beat

Kayıtlı Üye
Ödemeler konusundaki gizem artmakta ve civarda kuzuların sessizliği hakim
bu gibi durumlar ödeme bekleyen herkes için büyük stres kaynağı haline gelmiş durumda
konu ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim

öncelikle creative, zoomin gibi ünlü firmalar dahil hemen her network firmada özellikle şubat ayına ait ödeme sorunları yaşandı
ancak bahsi geçen firmalardaki ödeme sorunları giderildi
forumda mesaj yazan arkadaşları takip ediyorum ve anladığım kadarı ile awesomeness tv kazancı 1k ve üstü tüm kanalların ödemelerini bekletiyor ve ödemesi bekleyen kanalların telif alıp almadığı önemli değilmiş gibi görünüyor
yani telifsiz kanallarında beklemede olduğunu söyleyen kanal sahibi arkadaşlarımız var
partnerden atılan kanallar olmuş, anlaşılan awesomeness spam ve telif tehlikesi olabilecek kanallara karşı dikkat etmeye başladı

bana göre
awesomeness kullanıcı sayısının fazla olması ve bu firmada çalışan kişi sayısının az olması gibi konular ödemelerin gecikmesine neden oluyor, özellikle firmada çok ciddi muhasebe sorunlarının yaşanıyor olduğunu düşünmekteyim.
bu ay teliften kapanan ve çok eski tarihlerden beridir ödeme bekleyen kanallara ödeme yapıldı
bu durumdan dolayı hesaplarda çokça karışık durumlar olmuş olabilir

bahsettiğim konu ve varsayımlar ile ödemelerin mayısın ayının ortalarına kadar bekleyebileceğini düşünüyorum (umarım hemen ödenir, bu uzun kadar sürmez)

ödemeler er yada geç mutlaka yapılacaktır
sonuçta bu firma amerikan yasalarına uymak zorunda (yanlış biliyorsam düzeltin)
bu durumda paramızı mecbur ödemek zorundalar

İşallah öderler benim anlamadıgım bundan sora partnere film dizi vs sokacakların ödemelerimi yapmayacaklar,önceden awede film dizi çizgifilm kanalları olanları telifsiz veya telifli ödemeyip atacaklarmı onlarıda, kesin bişey ögrenemiyoruzki. awede url degiştirince ne yapıyorduk bilen bili yardımcı olursa sevinirim aslında bi konun içinde geçiyordu ama bulamadım.

İşallah öderler benim anlamadıgım bundan sora partnere film dizi vs sokacakların ödemelerimi yapmayacaklar,önceden awede film dizi çizgifilm kanalları olanları telifsiz veya telifli ödemeyip atacaklarmı onlarıda, kesin bişey ögrenemiyoruzki.

sanırım bu konu google ile alakalı youtube tarafından oluşturulan kanallarda güncel diziler haberler v.s yayınlanıyor
tahminimce youtube dizi spor v.b gibi hiti ve geliri çok olan alanları kendine parsellemeye başladı ve kimseye pay vermek istemiyor

agustos 2013 katılıp hemen 450 dolar biriken kanalıma 8 ay geçmesine rağmen ödeme yapmadılar. bir telif vardı gideli çok oldu.sahtekar partnerden başka bir şey değil bunlar.

agustos 2013 katılıp hemen 450 dolar biriken kanalıma 8 ay geçmesine rağmen ödeme yapmadılar. bir telif vardı gideli çok oldu.sahtekar partnerden başka bir şey değil bunlar.
eğer paypal hesabınız ile ilgili bir hata yoksa paranızın peşini bırakmayın yetkililere mail atın partner forumda konuyu anlatın
mutlaka faydası olacaktır

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] bugün yada yarın bir daha arayacaktı noldu acaba ?

Arkadaslar yarin arayip size bilgi verecegim. Merak etmeyin, aklimda :)

iwocan hocam arasa ne olacak bu adamlar çok tutarsız cevap veriyorlar. Adama neden ödeme yapmadınız diye soruyorum 1 hafta sonra cevap geliyor şubat da para kazandığına eminmisin diyor mart olmasın diye cevap veriyor ayrıca kanalınız ödeme listesinde gözükmüyor. kazanç kanıtı gönderdiğimde ise cevap vermiyor hala kaç gün oldu.acaba yoğun diye mi merak ettim başka bi hesabımdan ödenmeyen ondan soru sorduğumda ödeme kanıtı gönderdiğim adam 2 dk geçmeden cevap verdi.sonra başka soru sordum onada hemen cevap verdi. işin aslı arkadaşlar işlerine gelen sorulara cevap veriyorlar. kanıt vs sunduğunuzda cevap filan vermiyor bu şahıslar bakalım bekliyoruz.

zoomin sorunsuz ödemeleri yapmış gibi bir konuşma varda beyler ben alamadım zoominden adsense politikası falan yazmışlar ne gelen var ne giden

bu ay piyangolar bize vurdu galiba.. ödeme alırız ama Allah bilir ne zaman gönderirler.. İnsallah bir daha ki ay sorunsuz alırız

bu adamlar kesinlikle terbiyesiz ve ödemeleri yapmak istemedikleri için yapmıyorlar. benim 3 kere paypal adresimi kaybettiklerini belirtip paypal adresimi istediler ama 3 tür ödeme yok. kanallar tertemiz telifsiz. uyarısız.

1k altı ödemede sıkıntı yapmıyorlarmı ödeme alanların hepsi 1k altımı acaba sorun 1k üstü kazancı olanlardamı böyle bir uygulamaları var mı

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] Hocam senide hep rahatsız ediyoruz kusura bakmassın İnşallah. Var mı bir gelişme o zaman siz arayacaktınız? Eğer bir sonuç çıkmıyorsa birde ben arayacağım bugünlerde düzgünce derdimizi anlatalım bakalım ne diyecekler.

Dun ulasamadim, bugun tekrar arayacagim hocam.

Hocam hakkini helal et seni de surekli rahatsiz edioz. Yuregimizi serinletici haberlerini beklioz awemağdurlari olarak.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri