Awesomeness TV claim video

km48499

Yasaklanmış
Awesomeness TV ' e üyelik başvurus yaptım. dashboard a davetiye geldi kabul ettim. video yöneticisinde videoların yanında claim diye bi seçenek çıktı.

oraya tıklayıp claim this video seçeneğine geliyorum.

orda claim id kısmı var oraya bişey yyazmam lazım ama ne?

orayı boş geçip save e tıkladığımda da

Your settings could not be saved: Cannot edit claims made by third parties

uyarısı veriyor.

şimdi ne yapmam lazım. yardımcı olursanız kuru teşekkürü borç bilirim.

Eşleşen uyarısı var sanırım. O yüzden alıyorsunuz bu hatayı.

yani?

daha önceden bu videoları biri partner olmuş mu dmek oluyor?

---------- Mesaj saat 23:11:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:52 civarında gönderildi. ----------

custom id kısmı boş orya bişey mi yazmam lazım yoksa kendisi otomatik mi çıkacak

---------- Mesaj saat 23:18:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:32 civarında gönderildi. ----------

Awesomeness TV nın balon olduğu kanaatine varmak üzereyim. o kadar partner olun diye bas bas bağıranlar vardı. sanırımı balon iş partner işi

---------- Mesaj saat 23:23:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:18:39 civarında gönderildi. ----------

bu arada dashboard dan davetiyeyi kabul ettikten sonra analystic de para kazanma istatistikleri kayboldu.

yani?

daha önceden bu videoları biri partner olmuş mu dmek oluyor?

---------- Mesaj saat 23:11:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:52 civarında gönderildi. ----------

custom id kısmı boş orya bişey mi yazmam lazım yoksa kendisi otomatik mi çıkacak

---------- Mesaj saat 23:18:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:32 civarında gönderildi. ----------

Awesomeness TV nın balon olduğu kanaatine varmak üzereyim. o kadar partner olun diye bas bas bağıranlar vardı. sanırımı balon iş partner işi

---------- Mesaj saat 23:23:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:18:39 civarında gönderildi. ----------

bu arada dashboard dan davetiyeyi kabul ettikten sonra analystic de para kazanma istatistikleri kayboldu.

Awesomeness partnerliği durumunda ben de pişmanım. Analyctis görüntüleri bir süre sonra geliyor, daha hızlı gelmesi için bu bölümde üst konu olan bir konum mevcut. Onları uygulayabilirsiniz.

Para kazanmaları yani hak talebini işaretleyip kayıt ettiyseniz belli bir süre sonra para kazanma aktif olur. Başka bir seçenek ile oynamayın şimdilik.

Awesomeness partnerliği durumunda ben de pişmanım. Analyctis görüntüleri bir süre sonra geliyor, daha hızlı gelmesi için bu bölümde üst konu olan bir konum mevcut. Onları uygulayabilirsiniz.

Para kazanmaları yani hak talebini işaretleyip kayıt ettiyseniz belli bir süre sonra para kazanma aktif olur. Başka bir seçenek ile oynamayın şimdilik.

valla hocam 1 günde aktif oldu herşleyim :D.. sayende.. yalnız 1k izlenime kac usd veriyor onu bilmiyorum o konuda da aydınlatırsan sevinirim.

Awesomeness TV ' e üyelik başvurus yaptım. dashboard a davetiye geldi kabul ettim. video yöneticisinde videoların yanında claim diye bi seçenek çıktı.

oraya tıklayıp claim this video seçeneğine geliyorum.

orda claim id kısmı var oraya bişey yyazmam lazım ama ne?

orayı boş geçip save e tıkladığımda da

Your settings could not be saved: Cannot edit claims made by third parties

uyarısı veriyor.

şimdi ne yapmam lazım. yardımcı olursanız kuru teşekkürü borç bilirim.

O video icin bildirimde bulunmak, yani "bu videonun telifi bana aittir" demek
Hata mesaji da; baskalari tarafindan yapilmis bildirimleri degistiremezsiniz

valla hocam 1 günde aktif oldu herşleyim :D.. sayende.. yalnız 1k izlenime kac usd veriyor onu bilmiyorum o konuda da aydınlatırsan sevinirim.
Analyctis bölümünde tahmini kazançlar size ödenecek kazançlar.
Performans raporları ise 1K gösterime aldığınız kazanç.

Aslında uyumsuz 2 si de.

Örneğin ben de tahmini: 70$
Performans raporları: 138$ olarak gözükmekte.

hal talebi kısmına bi şey yapamiyom. yeşil kutu beyaz su anda. ama videoları seçeneklere göre sırla kısmında hak talebinde bulundu seçeneğini seçtiğimde tüm videoları listeliyor. hak talebinde bulunulmadıyı seçtiğimde no vidoe diyor. yani sanki hak talebini sistem otomatik bulunuyor da sonucunu mu bekliyoruz acaba

hal talebi kısmına bi şey yapamiyom. yeşil kutu beyaz su anda. ama videoları seçeneklere göre sırla kısmında hak talebinde bulundu seçeneğini seçtiğimde tüm videoları listeliyor. hak talebinde bulunulmadıyı seçtiğimde no vidoe diyor. yani sanki hak talebini sistem otomatik bulunuyor da sonucunu mu bekliyoruz acaba

bende de olmamaıştı video sayım az olduğu için tek tek yapmıştım

su an videolarda reklamlar çıkyor. hak talebi kısmı yeşil değil beyaz. yani bu durumda da para kazanıyor muyum?

---------- Mesaj saat 23:47:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:08 civarında gönderildi. ----------

bende de olmamaıştı video sayım az olduğu için tek tek yapmıştım

tek tek yaptım derken yani sistem otomatik hak talebi işlemlerini yapmıyor. elle yaparsan oluyor mu demek istedin ?

hak talebinde bulunmazsak ne olur yine para kazanır mıyız?

Analyctis bölümünde tahmini kazançlar size ödenecek kazançlar.
Performans raporları ise 1K gösterime aldığınız kazanç.

Aslında uyumsuz 2 si de.

Örneğin ben de tahmini: 70$
Performans raporları: 138$ olarak gözükmekte.

valla benimde kafam karıştı izlenmeye göre 123 izlemin e verdiği para resimde görüldüğü gibi.

r94cq.png

yeni video ekledim hak talebi kısmında aktif edebildim

---------- Mesaj saat 23:50:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:49:40 civarında gönderildi. ----------

ama sanırım eskilere yapamıyorum

yeni video ekledim hak talebi kısmında aktif edebildim

---------- Mesaj saat 23:50:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:49:40 civarında gönderildi. ----------

ama sanırım eskilere yapamıyorum

1 gün bekle kardeşim oto olarak kendi yanacak ışıkların hepsi. bende de aynısı oldu 1 gün sonra kendiliğinden yandı eski videoların ışıkları.

neyse yarın belli olacak

gelelim asıl soruya

100 tane kanal var nasıl yapacaz da hepsini partner yapacaz. her birinin ödemesini ayrı ayrı mı alacaz. her biri için ayrı partnerlık başvurusunda mı bulunacaz. yoksa tek bir partner hesabına birden fazla kanal ekleyebiliyor muyuz

su an videolarda reklamlar çıkyor. hak talebi kısmı yeşil değil beyaz. yani bu durumda da para kazanıyor muyum?

---------- Mesaj saat 23:47:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:08 civarında gönderildi. ----------

tek tek yaptım derken yani sistem otomatik hak talebi işlemlerini yapmıyor. elle yaparsan oluyor mu demek istedin ?

hak talebinde bulunmazsak ne olur yine para kazanır mıyız?

senin anlattığın gibi bişeyle karşılaşmadım ama toplu oalrak hak talebi gitmedi tek tek yapınca oldu

neyse yarın belli olacak

gelelim asıl soruya

100 tane kanal var nasıl yapacaz da hepsini partner yapacaz. her birinin ödemesini ayrı ayrı mı alacaz. her biri için ayrı partnerlık başvurusunda mı bulunacaz. yoksa tek bir partner hesabına birden fazla kanal ekleyebiliyor muyuz
Her kanal için ayrı başvuru gerekiyor mutlaka.

HarbiKomedi Nickli Üyeden Alıntı

1 gün bekle kardeşim oto olarak kendi yanacak ışıkların hepsi. bende de aynısı oldu 1 gün sonra kendiliğinden yandı eski videoların ışıkları.

hangisi doğru?

otomatik kendisi mi hak talebinde bulunulmuş oluyor ertesi gün

yoksa

tek tek elle mi yapmak lazım.?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri