Awesomeness Tv Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Benim Balance kaç aydır - (eksi) değerde, kazançlarımla borcumu ödüyorum, ne zaman neden borçlandım ben bunlara anlamadım.

Awesomeness kelimesi bilmediğimiz bir dilde HAYIR kurumu anlamınamı geliyor yoksa. para kazanma bitti üstüne paraverir olmuşsunuz :D

Awesomeness kelimesi bilmediğimiz bir dilde HAYIR kurumu anlamınamı geliyor yoksa. para kazanma bitti üstüne paraverir olmuşsunuz :D

Valla kendimi kredi borcu öder gibi hissediyorum, kaç aydır kapanmadı borcum awe'ye :) -503 $ borç kaldı :D

Ödemeleri alan arkadaşlar hemen awe kanal bağlamasın awe oyunları bunlar.Banada ödeme yapsalar keşke dün awe mesaj attım belki yaparlar (:

panelde yazı olup ödeme alan yok heralde ? 4 haneli ödeme alan oldu mu

3 aydir ödeme ne yaptiklari yok bana. Arada birkac kisiye ödeme yapiyorlar ödeme alanlar ben aldim ödememi diye ortaliga yayiyor, klasik awe oyunlari.

Dün gece 00:45 ve 00.47 iki 3 haneli ödemem gelmiş arkadaşllar yeni açtıgım kesinleşen kanallardan.. kesinleşenler paypallarını kontrol etsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri