Awesomeness Tv Eylül Ayı Kazançları Ekim Ödemeleri

peki hiç telif alan kanalınız atıldımı hocam ? siz benim az çok yüklediğimi kanallarımı falan biliyosunuz ben atılma sorunu bloke sorunu yaşarmıyım
eskiden hatırladığım kadarıyla bu networktü sanırım sahte teliflere karşıda bizimle olup önceden bildiriyodu veya yt ile görüşüp sildiriyordu yanlışmı hatırlıyorum

Bizim sadece bir kez 2 telifli kanalımızın bağını ağ'dan koparmıştı, ama ödeme dönemi geldiğinde 1 cent bile kesinti yapmadan ödememizi yapmıştı. Ama şimdi ne olur bilemeyiz ki, görüyorsunuz ortalık darma duman ve hiç kimse, hiç bir network'te ödemeleri konusunda emin değil.

Fakat RPM ana network olduğundan altyapısı çok kuvvetli ve çok düzgün çalışır. Yok muhasebe departmanımızda sorun var, yok bilmem Paypal sorunu nedeniyle paranız gecikti gibi yalan ve ciddiyetsiz geri dönüşlerine hiç şahit olmadık. Daha bugüne kadar paramız ayın 2 sine kalmış değil onlarda, ya ayın 30'u gecesi ya da en geç ayın bir'inde paramızı aldık hep.

Ama hep belirttiğim gibi bundan sonrası hangi network'te ne olur ? bunu kimse bilemez, iyice düşünüp araştırarak hareket etme zamanıdır artık.

RPM Maker Studios'a bagli bi network.

https://max.makerstudios.com/?ReferralSite=rpmtalentnetwork.com

Bu link RPM'in basvuru linki, oradanda anlasilabilir zaten.

Doğrudur.. RPM direkt MakerStudios'a bağlı ana network'tür.
Bilenler bilir, MakerStudios zaten Youtube adına ödemeleri hesaplayan ve network'lere ödeyen kurumdur.. Yani tabiri caizse çeşmenin başıdır. Zaten Youtube partnerlik uygulamasını ilk olarak MakerStudios ile başlatmıştı.. Vay be mazide kaldı o günler :)

Son düzenleme:
[MENTION=8812]KingTube[/MENTION] hocam siz bilirsiniz belki. Eğer networkten ayrılırsak içeride kalan parayı yatırıyorlar mı? Aweden bahsediyorum tabi. 3 aylık deli gibi param var ve hepsi özgün kanalların parası. Çıkmayı ne kadar çok istesem de içeride kalan parayada acıyorum doğrusu.

[MENTION=8812]KingTube[/MENTION] hocam siz bilirsiniz belki. Eğer networkten ayrılırsak içeride kalan parayı yatırıyorlar mı? Aweden bahsediyorum tabi. 3 aylık deli gibi param var ve hepsi özgün kanalların parası. Çıkmayı ne kadar çok istesem de içeride kalan parayada acıyorum doğrusu.

Ağ'dan ayrılmak sözleşmenin fesh'i anlamına geldiği için içeride kalan parayı asla ödemezler.. Bence paranızı alacağınız gün gelene kadar ağ'dan ayrılmayın kardeşim, yazık onca paraya.

Ayrılırsanız zaten nasılsa ödemeyecek, hiç olmazsa bir umut bekleyin

Ağ'dan ayrılmak sözleşmenin fesh'i anlamına geldiği için içeride kalan parayı asla ödemezler.. Bence paranızı alacağınız gün gelene kadar ağ'dan ayrılmayın kardeşim, yazık onca paraya.

Ayrılırsanız zaten nasılsa ödemeyecek, hiç olmazsa bir umut bekleyin

Bu kötü oldu ya son 4 kalmıştı 30 günün dolmasına. İnşallah 4 gün içerisinde ödenirde ağdanda ayrılırım. Böyle bir şey denk gelsede yüzümüz gülse ... Saolun hocam..

Gerek yok, zaten çok bilinen bir network ve % 40 kesintisi var diye kimse oraya kanalını bağlamak istemiyor :)

Eğer buraya her isteyen kanal bağlayabiliyorsa boş kanalı 100 liradan alırım.

Ben ne kanallarla başvurdum 20 k aboneli kabul etmiyorlar, sadece 1 kanal sokmuştum ...

Bunların ödeme ihtimali var mı ki? Bu süreci hiç tamamlayan olmuş mudur? Yani yazılı belge istedikleri ancak sonradan ödeme alan kanal var mı? Çünkü ben 11 aydır bekliyorum ödemeyi. Para birikiyor da birikiyor ancak sonuç yok yok yok. Telif vardı o da kalktı ancak yine belge istiyorlar.

Bu kötü oldu ya son 4 kalmıştı 30 günün dolmasına. İnşallah 4 gün içerisinde ödenirde ağdanda ayrılırım. Böyle bir şey denk gelsede yüzümüz gülse ... Saolun hocam..

Bizim de içeride çok kanaldan dolayı alacağımız var. Bu gece sabaha karşı dahil, ayın 2.sine kadar yatmazsa artık awe'nin kimseye para ödemeye niyeti yok diye düşüneceğim. Yazık emeklerimize 16/24 çalışıyoruz elemanlarımızla, onların hakkını bile ödemekte zorlanıyoruz. Lanet olsun ne diyeyim :(

---------- Spam Engelliyici 22:03 ---------- Önceki Mesaj 21:59 ----------

Eğer buraya her isteyen kanal bağlayabiliyorsa boş kanalı 100 liradan alırım.

Ben ne kanallarla başvurdum 20 k aboneli kabul etmiyorlar, sadece 1 kanal sokmuştum ...

Biz onlara kanal bağlarken hiç zorluk yaşamadık, ama diğer networkler gibi ''Partnerimiz çok olsun, nasıl olursa olsun'' düşüncesi ile asla boş kanalı almazlar. Yeni, abonesi bol ve sicili temiz bir kanal ile bağlanmak çok ta zor değil.

Ama onlar kanalın tasarımına, düzenine, playlist'e bile çok dikkat ederler, videoların çoğu kategorikse ve uzun süreli ise iş kolaylaşıyor.

Bizim de içeride çok kanaldan dolayı alacağımız var. Bu gece sabaha karşı dahil, ayın 2.sine kadar yatmazsa artık awe'nin kimseye para ödemeye niyeti yok diye düşüneceğim. Yazık emeklerimize 16/24 çalışıyoruz elemanlarımızla, onların hakkını bile ödemekte zorlanıyoruz. Lanet olsun ne diyeyim :(

Biz onlara kanal bağlarken hiç zorluk yaşamadık, ama diğer networkler gibi ''Partnerimiz çok olsun, nasıl olursa olsun'' düşüncesi ile asla boş kanalı almazlar. Yeni, abonesi bol ve sicili temiz bir kanal ile bağlanmak çok ta zor değil.

Ama onlar kanalın tasarımına, düzenine, playlist'e bile çok dikkat ederler, videoların çoğu kategorikse ve uzun süreli ise iş kolaylaşıyor.

Allah sabır versin hocam ödeyeceğiz diyorlar durmadan ama bir numara yok. Ben bir ay daha beklerim baktım olmuyor içerideki parayı haram eder çıkarım çıkartırlarsa tabi...

2 senelik ihtarsız kanal 20k abone..İçeriğin sana ait olmadığı, Telif sorunu çıkabilir gerekçesiyle almıyorlar, boş kanaldan kastım bağlanmış ama para kazanmayan kanalı videolar silinmiş şekilde alırım diyorum, boş kanal almadıklarını biliyorum 1 kanaldan 2 sene boyunca 15k civarında ödeme almışımdır, güven verdiği için kanala emek harcarken tereddüt etmiyorsun haliyle...

bu partnerden kurtulan var mı arkadaşlar yeter artık ne para alıyoruz e bişey niye çalıştırayım hayrat mı bu

Affilet 1e tasidaiklari gün cikma istegi gönderdim. Defalarca ticket acarak bastim küfürü web sitelerinden banladilar 29 gündürde sükür cikma talebine red gemedi. Son iki gün heyecan dorukta. Son gün hayal kirikligina ugrabilirim.

Affilet 1e tasidaiklari gün cikma istegi gönderdim. Defalarca ticket acarak bastim küfürü web sitelerinden banladilar 29 gündürde sükür cikma talebine red gemedi. Son iki gün heyecan dorukta. Son gün hayal kirikligina ugrabilirim.

İnşallah kurtulursun.
Ama benim bir kanalın ayrılma isteğini son gün reddettiler.
Adamlar dalga geçti resmen. Videoları sildim, boş kanal, abonesi çok diye kanalı istiyorum, ********lerden kurtulamıyorum bir türlü :(

dün attığım mesaja cevap gelmiş hep aynı bahaneler youtube bize ödeme yaparsa bizde size yaparız

mesaj attığım kanallarımın panelinde şu yazıyor

Your payments are currently on hold due to suspected copyright violations. If you are the creator of all the content on your channel, please appeal by writing to [email protected]

Son düzenleme:
öfkeyle kalkan zararla oturur derler bence kanalları kurtaramıyorsanız zorlamayın kalsın nasıl olsa sildiğiniz de tamamen boşa gidecek en iyisi bırakın daha önce ödeme yaptılar yaparlarsa deyip beklemekte fayda var

bende 2 ekimde yollamıştım hala reddetmediler ama geçen seferde 30.gün reddetmişlerdi otomatik sistem var herhalde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri