peki hiç telif alan kanalınız atıldımı hocam ? siz benim az çok yüklediğimi kanallarımı falan biliyosunuz ben atılma sorunu bloke sorunu yaşarmıyım
eskiden hatırladığım kadarıyla bu networktü sanırım sahte teliflere karşıda bizimle olup önceden bildiriyodu veya yt ile görüşüp sildiriyordu yanlışmı hatırlıyorum
Bizim sadece bir kez 2 telifli kanalımızın bağını ağ'dan koparmıştı, ama ödeme dönemi geldiğinde 1 cent bile kesinti yapmadan ödememizi yapmıştı. Ama şimdi ne olur bilemeyiz ki, görüyorsunuz ortalık darma duman ve hiç kimse, hiç bir network'te ödemeleri konusunda emin değil.
Fakat RPM ana network olduğundan altyapısı çok kuvvetli ve çok düzgün çalışır. Yok muhasebe departmanımızda sorun var, yok bilmem Paypal sorunu nedeniyle paranız gecikti gibi yalan ve ciddiyetsiz geri dönüşlerine hiç şahit olmadık. Daha bugüne kadar paramız ayın 2 sine kalmış değil onlarda, ya ayın 30'u gecesi ya da en geç ayın bir'inde paramızı aldık hep.
Ama hep belirttiğim gibi bundan sonrası hangi network'te ne olur ? bunu kimse bilemez, iyice düşünüp araştırarak hareket etme zamanıdır artık.