Awesomeness Tv Eylül Ayı Kazançları Ekim Ödemeleri

bende 2 ekimde yollamıştım hala reddetmediler ama geçen seferde 30.gün reddetmişlerdi otomatik sistem var herhalde :D

Ödeme yapmıyorlar, kimsenin sorularına cevap verecek fırsatı da bulamıyorlar, ama mesele ağ'dan ayrılma isteği olunca, nasıl beceriyorlarsa 29.gün hemen fırsat bulup isteği geri çeviriyorlar :)

Forumda imam arkadaşımız varsa Awe'nin namazını kıldırıp fatihasını okuyalım bence. Çünkü gerçekten kimseye para ödemeye niyetleri yok. Başka networklerin düzenli ödeme yaptığı benzer kanallarımızın hepsine birden '' İçerik size ait değil, ödeme almak için ispat sununuz'' demişler.. Yahu aynı kanallara başkaları ödeme yapıyor, Youtube'nin ID Content bekçisi bir tek senmisin ? Allah Allah ya

tek kanalım hariç hepsinin panelinde şu yazı var sizde durum nedir ?

Your payments are currently on hold due to suspected copyright violations. If you are the creator of all the content on your channel, please appeal by writing to [email protected]

Your payments are currently on hold due to suspected copyright violations. If you are the creator of all the content on your channel, please appeal by writing to [email protected]

Moral bozmak gibi olmasın ama ''Parayı alamayacaksın'' demektir. Bizim bir çok kanala da aynı metni yazmışlar ve artık ne yapsak nafile :(

Aynı yazı benim panelimde de var. Muhtemelen çoğu arkadaşın panelinde bu uyarı vardır. Mesajlarıma cevap alıyorum patrick adlı elemandan ama sonuç hep aynı. Bir de kanıt sunarsanız öderiz demiyorlar, ödemeyi düşünürüz diyorlar!

bu yazı olanlar alamyacaklarmı paralarını tüh bended var bu yazı ne olacak şimdi yav

Ödeme yapmıyorlar, kimsenin sorularına cevap verecek fırsatı da bulamıyorlar, ama mesele ağ'dan ayrılma isteği olunca, nasıl beceriyorlarsa 29.gün hemen fırsat bulup isteği geri çeviriyorlar :)

Forumda imam arkadaşımız varsa Awe'nin namazını kıldırıp fatihasını okuyalım bence. Çünkü gerçekten kimseye para ödemeye niyetleri yok. Başka networklerin düzenli ödeme yaptığı benzer kanallarımızın hepsine birden '' İçerik size ait değil, ödeme almak için ispat sununuz'' demişler.. Yahu aynı kanallara başkaları ödeme yapıyor, Youtube'nin ID Content bekçisi bir tek senmisin ? Allah Allah ya

benim merak ettiğim bunlarla sözleşme ne zaman imzaladık onu hatırlamıyorum . Sadece davet geldi onu kabul ettim aylarca ödeme aldım şimdi mi çıktı bu içerik size ait değil Allah Allah ya valla sinir oldum.

Zaten tekrar mail attım etrafımdaki bütün örnek kanalları ve networklerini yazdım bakalım ne olacak bir şey olacağı yok ama insan heves ediyor işte

Awe durdu durdu fena vurdu tüm kanalllardaki videoları siliyorum şuan 1k aboneliyide 10k aboneliyide telif yok bişey yok iyi yolunu bulmuş,ama sanırsam zamanla tüm partnerlerede sıçrayacak bu ispat isteme olayı.
para mara alamayız artık aweden..

benim merak ettiğim bunlarla sözleşme ne zaman imzaladık onu hatırlamıyorum . Sadece davet geldi onu kabul ettim aylarca ödeme aldım şimdi mi çıktı bu içerik size ait değil Allah Allah ya valla sinir oldum.

Zaten tekrar mail attım etrafımdaki bütün örnek kanalları ve networklerini yazdım bakalım ne olacak bir şey olacağı yok ama insan heves ediyor işte

Vurgun yapmak amaçlımıdır nedir bilmiyorum, ama son dönemlerde vatandaşa ödeme yapmamak için bin dereden su getiren tek network Awe'dir ... Hiç bir network'ün öne sürmediği yalan bahaneler buluyorlar.. Bunlar kararını bu yönde vermişler bir kere, artık yere yatırıp etlerinden et koparsak ta bunlardan para alabileceğimizi düşünmüyorum.. Allah hepimize sabır versin.

Vurgun yapmak amaçlımıdır nedir bilmiyorum, ama son dönemlerde vatandaşa ödeme yapmamak için bin dereden su getiren tek network Awe'dir ... Hiç bir network'ün öne sürmediği yalan bahaneler buluyorlar.. Bunlar kararını bu yönde vermişler bir kere, artık yere yatırıp etlerinden et koparsak ta bunlardan para alabileceğimizi düşünmüyorum.. Allah hepimize sabır versin.

zaten ilk awesomeness bağladığım için kanalımı o zamanlar pek bilmediğim için baya bi okumuştum sözleşmeyi böyle paraya el koyma diye bir şey yazmıyordu nerden çıktı anlamıyorum her mailde aynı cevabı veriyorlar..Youtube da bir şey demiyor şaka gibi.

Awe durdu durdu fena vurdu tüm kanalllardaki videoları siliyorum şuan 1k aboneliyide 10k aboneliyide telif yok bişey yok iyi yolunu bulmuş,ama sanırsam zamanla tüm partnerlerede sıçrayacak bu ispat isteme olayı.
para mara alamayız artık aweden..

İspat isteme olayı diğer networklerde yeni yeni başladı.. Ama awe bunu tam yedi aydır yapıyor, ve bir kanalımıza tam yedi aydır bu sebeple ödeme yapılmıyor.

Awe başlıyor diğer networklar da aynı yoldan gidiyor işimiz zor :/ ,adsnse desen o da bi ayrı vurdu. Artık awe den para çıkmaz ama bağlı kanallarımdan awe ye de yedirmem gizledim videoları.

Abi so**** ben böyle işe Awedeki paraları unuttun, bunlar düpedüz şer***** ve ad* inasnlar, parayı vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

As I mentioned in the previous messaging we cannot pay you for potentially infringing content. Here is the message that's been placed on your channel by YouTube: "Your channel has been terminated because we received multiple third-party claims of copyright infringement regarding material the user posted."

Please let me know if you have any other questions here.

Thanks,
Patrick

Abi so**** ben böyle işe Awedeki paraları unuttun, bunlar düpedüz şer***** ve ad* inasnlar, parayı vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

As I mentioned in the previous messaging we cannot pay you for potentially infringing content. Here is the message that's been placed on your channel by YouTube: "Your channel has been terminated because we received multiple third-party claims of copyright infringement regarding material the user posted."

Please let me know if you have any other questions here.

Thanks,
Patrick

3 telifden kanal kapandıysa normal diyecem ama eşleşen bile olmayan kanalları ödemiyorlar. İşlerine nasıl geliyorsa öyle cevap veriyorlar

3 telifden kanal kapandıysa normal diyecem ama eşleşen bile olmayan kanalları ödemiyorlar. İşlerine nasıl geliyorsa öyle cevap veriyorlar

Ya yalan telif falan yoktu, 1 kere eşleşen geldi 3.gün kapandı nasıl kapandığını bile anlamadım kullandığım kanalı çok iyi biliyorum:mad:, adamlar ad**,

Your payments are currently on hold due to suspected copyright violations. If you are the creator of all the content on your channel, please appeal by writing to. telif var adam ödeme yapmıycam diyor Allah belalarını versin inşalah aldığınz binalarla gökdelen yapar gökdelenin en altında kalır içinde patlama olur bütün kemikleri yanar mezar yüzü göremezler.

Bağlantı kaldırma isteğini iptal edicem. 1 ay daha sabır. Geldi geldi. Gelmedi bunların ben yedi cettini işte..

Gmail silerek kanalın para gazanması geri getirme yöntemi ile partnerlik düşüyormu deneyen oldumu?

bende 2 ekimde yollamıştım hala reddetmediler ama geçen seferde 30.gün reddetmişlerdi otomatik sistem var herhalde :D

Oto sistem varsa hapi yuttuk. :D Surda 2 gün kaldi ama ümidimde yok acikcasi. Aksi tadirde kanaldaki videolari silerek üyeleri yeni kanal yönlendirim keriz gibi ha ödedi ha ödeyecek bunlarla mi ugrasacagim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri