Awesomeness Tv Eylül Ayı Kazançları Ekim Ödemeleri

Toplam 7 kanaldan 12,5 k alacağım var hepsinde telif hakkı nedeni ile blokeli diyor
ama 6 kanalımızda hiç bir eşleşen ve telif yok
şaşkınlıklar içinde bekliyorum sonucunu:)
Awe ona rağmen benim için hala candır ...

oha geldi:D bu kanaldan geçen ayda ödeme almıştım bu ay biraz yüklüydü hiç beklemiyordum ama temiz bir kanalım 3 aydır ödenmiyor o da 4 hane

Tüm kanallarda aynı yazı var telifsiz kanalda bile telif var demiş ş.refsizler.

bende aynı durumdayım telifsiz kanalda bile yazı var

O yazının sebebi telif filan değil zaten.
Uzun süredir tertemiz yürüyen ve hiç eşleşeni olmayan kanallar da bile var bu yazı.. Awesome işgüzarlık yaparak telif hakkı sahiplerinin ve Youtube'nin Jandarmalığına soyunmuş ve vatandaşın sicili çok temiz kanallarının ödemesine bu şekilde bloke koymuştur.

Dashboard'da bu metnin eklendiği kanallarınızın ödemesini unutmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu olay diğer networklerde uygulanan normal bir bloke olayı değil, normal blokeli kanalların bir kısmı sonradan sürpriz şekilde ödemesini alabiliyordu. Eskiden 2-3 telifli veya kapatılan kanalların bile ödemesi yapılabiliyordu.

Fakat bu farklı bir olay..
Awesome resmen ve açıkça ''kanalınızdaki içeriğin sahibi olmadığınız tespit edilmiş ve ödemeleriniz durdurulmuştur.. Bu kanaldaki haklarınıza tekrar sahip olmak istiyorsanız, içeriğin size ait olduğunu ispatlayan belgeleri bize iletin'' diyor.

Aramızda içeriklerin tamamen kendisine ait olduğunu belge ile ispat edebilecek kimse var mı bilmiyorum, ama ben bu kanallardan artık hiç ödeme alamayacağımıza kesin olarak inanmış bulunuyorum.

Çünkü awe'de bu gerekçeyle 8 aydır ödemesi yapılmayan iki kanalımız var ve artık ödeme konusundaki ümidimizi tükettik.. Kanallar da mevcut kanallarımız içindeki en temiz ve tek riski olmayan kanallardır.. Artık gerisini siz düşünün..

Awe sana lanet gelmesin, lanet girsin :)

Yine gelmemiş ödeme alamayalı 10 ay oldu rekora koşuyorum :D

Your payments are currently on hold due to suspected copyright violations. If you are the creator of all the content on your channel, please appeal by writing to [email protected]

kanala bloke koymuşlar. olmuşlar youtubenin sahibi....

demek ki awenin taktiğiymiş bu zamanında bomboş kanalları alıp ödemelerini sorunsuz yapıp sonradan paranın üzerine yatmak..Adamlar işi biliyormuş gerçekten resmen öyle bi uyuttular ki bide mal gibi o kadar emek verdik kanallara yazık günah.

Ödeme alan arkadaşlar kanalların payments kısımlarına bakabilir mi? Durumun ne olduğunu öğrenmemiz açısından

Ödeme alan arkadaşlar kanalların payments kısımlarına bakabilir mi? Durumun ne olduğunu öğrenmemiz açısından

Subject:Awesomeness TV Sept 2014 Affiliate Payments
Note: Thank you.
Custom Note:AwesomenessTV Affiliate Payment - Sept. 2014

edit: pardon sen kanalı sormuşsun orda 28 inde veya o civarda yatacak yazıyor

Ödemesini aldığımız kanallar ''Bloke'' uyarısı olmayan kanallardı.. Uyarı bulunan kanalların ödemesini alamayacağımız böylece kesinleşmiş oldu.. Biz şimdi o kanallarımızdaki bütün videoları sileceğiz ve bize yar olmayan paraların Awe'ye, Youtube'ye yar olmasını engelleyeceğiz.

Biz bu gece itibariyle Awe ile olan bütün bağlarımızı kesin biçimde koparmaya karar verdik.. Awe macerası da buraya kadarmış, dağılalım beyler:)

Demekki bize ödeme yok :) hayırlı olsun alan arkadaşlara

Ödemesini aldığımız kanallar ''Bloke'' uyarısı olmayan kanallardı.. Uyarı bulunan kanalların ödemesini alamayacağımız böylece kesinleşmiş oldu.. Biz şimdi o kanallarımızdaki bütün videoları sileceğiz ve bize yar olmayan paraların Awe'ye, Youtube'ye yar olmasını engelleyeceğiz.

Biz bu gece itibariyle Awe ile olan bütün bağlarımızı kesin biçimde koparmaya karar verdik.. Awe macerası da buraya kadarmış, dağılalım beyler:)

Bu adam bile Awe'yi bırakıyorsa , Awe bitmiştir arkadaşlar , benden demesi :o

bloke yazısı nerde yazıyor ? 1 2 aydır doğru düzgün kontrol etmiyorum

network değişimi yaptıkları kanalların hiçbirinden ödeme alamadım sadece değişmeyen bir hesap vardı o geldi,sanırım soğuk su içicez o değişiklik yaptıkları kanalların üstüne

вαттυѕαу;649829' Alıntı:
Bu adam bile Awe'yi bırakıyorsa , Awe bitmiştir arkadaşlar , benden demesi :o

Daha az önce paypal'a ödeme gelmeden bir önceki sayfada '' uyarı eklenen kanalların ödemesinin yapılmayacağını'' yazmıştım, görünen köy klavuza gerek bırakmadı ve awe ödemeyeceğini ispatlamış oldu.

Tabi ki bırakacağız awe'yi.. dünya kadar emek verip paylaştığımız videoların karşılığı olan parayı biz alamıyorsak, onlara da yedirmeyiz. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri