Awesomeness Tv Eylül Ayı Kazançları Ekim Ödemeleri

benim anlamadığım ödeme yaptıkları kanalların kategorisi neydi? o kadar kanalı içerik size ait değil diye engelleyip hangi kanallara ödeme yaptılar?

Ödemeler mi başladı harbi

Alan kaç kişi var ortalama

bloke yazısı nerde yazıyor ? 1 2 aydır doğru düzgün kontrol etmiyorum

dashboard'a girdiğinizde Payments sekmesinde Status butonu varsa bloke yoktur demektir zaten. Ama Payments sekmesi altında sadece Settings ibaresi varsa onu tıkladığınızda size iletilen bloke yazısını okursunuz :

Hi Tunahan,

Thanks for getting back in touch.

Unfortunately, you are not demonstrating "fair use" with content in the videos you are uploading because you are attempting to earn a profit from these. It's perfectly legal for you to prepare these videos and upload them to your channel, but you cannot monetize these videos because you are not the original owner of this footage. Please let me know if you still do not understand this.

Thanks,
Patrick

şu cevap gelmiş. Adamlara örnek kanalları gösterdik hala onların para kazandığına inanmıyorum diyor nasıl kanıtlayacam bu kadar adilik olmaz.

benim anlamadığım ödeme yaptıkları kanalların kategorisi neydi? o kadar kanalı içerik size ait değil diye engelleyip hangi kanallara ödeme yaptılar?

işin o tarafına hiç takılma ortada mantıklı bir durum yok çünkü,ödeme aldığım kanalda 1 telif 1 topluluk var bloke konulan kanal ilk günkü gibi 0 uyarı ve videoları da silmiştim boş kanal google un ödememesi imkansız

Your current balance is -$975.29, but you need to reach $100.00 before we can pay you.

şimdi neden eksi (-) ? Orayı anlamadım, borçlandık mı birde

Sizin STATUS durumunda da eksi (-) mi değer ?

Son düzenleme:
1 kanalıma ödeme gelmiş 3 haneli umarım devam eder ödemeler :)

dashboard'a girdiğinizde Payments sekmesinde Status butonu varsa bloke yoktur demektir zaten. Ama Payments sekmesi altında sadece Settings ibaresi varsa onu tıkladığınızda size iletilen bloke yazısını okursunuz :

sağol yeni baktım bende bayadır giremiyorum panele.

bu arada burda birşeyler yapmaya çalışmış çözemedim ben :)

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] sendede aynı durum var galiba çözemedim ben.

Ya bir matematik yapmış da orda yatmadı kafama neden eksi :D

вαттυѕαу;649881' Alıntı:
borçlandık mı bide :D :D :D

dava da açar bunlar bize :D

Ya orta aktif pasif bir muhasebe var da, mantıksız duruyor : )

Adamların balans ayarı da bozuk :)
Orada güya size önceden yapılan ödemeleri göstermişler, ama maya tutmamış.. Siz onu boşverin de kanallarınızın Settings kısmında Bloke var mı, yok mu ona bakın.. Yoksa paranızı her türlü alırsınız.

Bişi sorcam bu awedeki kanalı çıkarıp , quize yada başka bi partnere sokunca önceki paralar gelmez mi , videoları silmeyinde başka partnere sokun bari

Adamların balans ayarı da bozuk :)
Orada güya size önceden yapılan ödemeleri göstermişler, ama maya tutmamış.. Siz onu boşverin de kanallarınızın Settings kısmında Bloke var mı, yok mu ona bakın.. Yoksa paranızı her türlü alırsınız.

yok normalde yeni networke taşımışlar diğer taşıdığı kanallar blokeli ama bu kanal blokeli değil eksilemişler baya :)

вαттυѕαу;649892' Alıntı:
Bişi sorcam bu awedeki kanalı çıkarıp , quize yada başka bi partnere sokunca önceki paralar gelmez mi , videoları silmeyinde başka partnere sokun bari

Bu olmayacak,tutmayacak dua'lar nerden aklınıza gelir anlayamıyorum :)

вαттυѕαу;649897' Alıntı:

Birincisi ''Orası Awe, ordan çıkış yok'' :)
İkincisi - Çıkabilsen bile başka Network Awe'ye aktarılan ve awe'nin ödemeyip üzerine yattığı parayı sana neden ödesin ?

Eski dönemden bir kazancın varsa o awe'ye aktarılmıştır veya bloke edildiği için geri gitmiştir.. Eski dönem yeni network'ü bağlamaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri