Awesomeness Tv Eylül Ayı Kazançları Ekim Ödemeleri

eğer olurda adsense bağlar olursa banada haber verirsen çok sevinirim ama yinede riske atma istersen inşallah aweden çıkarsın.
Haber veririm tabi.
İyice sıkıldım bunlara günlük 200-300 lira kazandırıyoruz. Benim gibi şu forumda 10 larca kişi var aylardır vermediklerini düşününce rakamlar muazzam seviyelere çıkıyor.

adsense bağlayıp hiç riske atmayın bide kaza bela bütün kanalların para kazanması gider hepsini tekrar açmak bir dünya zaman kaybı.

Arkadaşlar geçenlerde awe mesaj attım kanallarım kapanmıştı içerde param vardı.Bana attıkları mesaj bu diyorlar ki ''bir bardak su iç'' (:

Thanks for contacting ATVN Support!

Here is the message appearing on both of the channels which you are seeking payment: This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content, or other Terms of Service violations.

Your payments have been put on hold at the request of YouTube. YouTube does not allow us to pay partners that they believe to be uploading unoriginal content that they do not have rights to.

Per the contract you signed when joining the network, we reserve the right to hold payment based on manual review pending an investigation of your account that indicates a breach of YouTube’s Terms as well as the terms outlined in the Awesomeness TV contract. If you can prove that the content on your channel belongs to you in writing, then we will decide if payment can be made.

In order to receive payment from YouTube in the future, your channel must remain in good standing and abide by all the rules set forth in YouTube’s “Community Guidelines.” Uploading content that is not yours violates these guidelines and is therefore grounds for YouTube to withhold payment.

YouTube’s “Community Guidelines” can be read here for your reference: YouTube

For any further information regarding your payment I would recommend that you contact YouTube directly.

If you want more information about copyright issues and how to avoid these issues in the future you can visit:https://support.google.com/youtube/answer/2797466?hl=en

Let us know if you have any more questions!
Patrick

Arkadaşlar geçenlerde awe mesaj attım kanallarım kapanmıştı içerde param vardı.Bana attıkları mesaj bu diyorlar ki ''bir bardak su iç'' (:

Thanks for contacting ATVN Support!

Here is the message appearing on both of the channels which you are seeking payment: This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content, or other Terms of Service violations.

Your payments have been put on hold at the request of YouTube. YouTube does not allow us to pay partners that they believe to be uploading unoriginal content that they do not have rights to.

Per the contract you signed when joining the network, we reserve the right to hold payment based on manual review pending an investigation of your account that indicates a breach of YouTube’s Terms as well as the terms outlined in the Awesomeness TV contract. If you can prove that the content on your channel belongs to you in writing, then we will decide if payment can be made.

In order to receive payment from YouTube in the future, your channel must remain in good standing and abide by all the rules set forth in YouTube’s “Community Guidelines.” Uploading content that is not yours violates these guidelines and is therefore grounds for YouTube to withhold payment.

YouTube’s “Community Guidelines” can be read here for your reference: YouTube

For any further information regarding your payment I would recommend that you contact YouTube directly.

If you want more information about copyright issues and how to avoid these issues in the future you can visit:https://support.google.com/youtube/answer/2797466?hl=en

Let us know if you have any more questions!
Patrick

bunu telifsiz kanallara bile yolluyorlar. Param niye ödenmiyor gibi yazıyorsanız otomatiğe bağlıyorlar başka şeyler yazın kanalımı çıkartın falan gibi şeyler kafaları karışıyor.

bunu telifsiz kanallara bile yolluyorlar. Param niye ödenmiyor gibi yazıyorsanız otomatiğe bağlıyorlar başka şeyler yazın kanalımı çıkartın falan gibi şeyler kafaları karışıyor.

Hocam başka mesaj atarım sıkıntı değil zaten kanallarım kapanmış ve içerde param var bazı arkadaşlar kanalları kapanan arkadaşların parası ilerde ödenir diyenler oldu alanlar oldu kanallar 3 ay önce kapandı awe para gelmedi

Hocam başka mesaj atarım sıkıntı değil zaten kanallarım kapanmış ve içerde param var bazı arkadaşlar kanalları kapanan arkadaşların parası ilerde ödenir diyenler oldu alanlar oldu kanallar 3 ay önce kapandı awe para gelmedi

kardeşim ben eşleşen bile olmayan kanalın haziran kazancını bile alamadım daha. Adamlar çakal anca düşük paraları ödeyip göz boyuyorlar. Artık onu bile ödememeye başladılar.

awe fena mala bağladı para neden ödenmedi diye ticket açmıştım başka birinin ticketını göndermişler mesajda adamın kanalı felan da vardı 60milyon izlenme almış kanal daha önce ödeme yaptınız neden ödemiyorsunuz evliliği okulu o paraya bağlamış adam ama awe parayı ödemiyor yalan oldu

awe fena mala bağladı para neden ödenmedi diye ticket açmıştım başka birinin ticketını göndermişler mesajda adamın kanalı felan da vardı 60milyon izlenme almış kanal daha önce ödeme yaptınız neden ödemiyorsunuz evliliği okulu o paraya bağlamış adam ama awe parayı ödemiyor yalan oldu

aynen kardeşim bende o kadar güvendim ki Allah'tan borçlanmadık bunlara güvenip içerde çok önemli paralar var yazık günah valla.

Içeride bi araba parası var hala ödeyen yok.çıkma isteği gönderiyorum hala yok.10-15 tane dünya engeli geldi bilerek silmedim belki atarlar diye atmıyorlarda.atsalar direk quize lifeye geçecem valla kanal Boşa gidiyor.

iPad'dan gönderildi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri