Awesomeness Tv Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
F

fth

Guest
Yeni bir Awe ödeme zamanı daha. Kasım ayı ödemeleri kesinleşti. Ben özgün kanalımı bağladığım için ödemelerimi sorunsuz almaya devam ediyorum. Ama Aweyle iş yapılmaz bu partnere kimse kanal bağlamasın diye uyararaktan ödeme konusunu yine ben açmış bulunuyorum.

Geçen ay bazı gelişmeler oldu diyebiliriz. Ödemesi yapılmayan kanalların bazıları ödendi. Bu ayda inşallah herkes ödemelerini alır. Ayın 28 ile Ocak 10 arası ödemeler yapılır. (yada hiç yapılmaz. :) )

Şimdiden bol şanslar..

5 Ay once (Temmuz) kazancimi bugune kadar odemediler. Icinde 7.1K dolar vardi halla bekliyorum... :( Odemez bu ******ler !

5 aydır bekliyorum kanallarımın parasını gelen giden yok aweye güvenmeyin.

Awesomeness Tv Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödememeleri :D

allah belasını versin bu kafirlerin.bu kafirlerle çalışmayın emeğiniz boşa gider.10 k üstü param kaldı içerde. tertemiz kanal üstelik.

Awe bayagı paramm kaldı ama umrumda degıl sızde takılmayın awe uzak durun

beklemedeyiz yine. eski ödemeleri yani bloke konan ödemeleri yapmaz büyük ihtimalle ama bloke konmayan kanalların ödemesini büyük ihtimalle yollayacaktır.

içeride bi dünya para var Allah bildiği gibi yapsın bunları.her ay düzenli olarak ödemesini aldığım telifsiz kanallarıma da bloke koymuşlar. Bakalım bu ay ne olacak artık içeride ki paraları unuttuk gelirse bizimdir gelmezse hiç bizim olmamıştır zalım awe

Arkadaşlar burada ne demek istiyor bunlar?

Hi ,,

Thanks for reaching back out.

You'll want to refer to email that I sent you on December 10, 2014. I would let your lawyer know about the messaging that YouTube is displaying on your channel as well. Please let me know if you have any other questions here.

Thanks,
Patrick

Awe'den geldi, Zendeskê yazmıştım. :)

Son düzenleme:
awesomeness diyince aklıma ingilizcede hırsız gelecek herhalde artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri