Awesomeness TV KASIM Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Cevap: Awesomeness TV Aralık Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Abi aldıkları para az buz bi para değil 3 gün işletseler bile yeter onlara :D Ondanda bekletebilirler.

Bence bu geceden sonra odemeler baslanir arkadaslar.Gecmis aylarda duzgun bir sekilde kazanmis,limiti gecmis,kanalinda sorunu olmayan herkes odeme alir.Sadece biraz daha sabirli olalim yeterli.

Hocam tek bir telif almış kanalın ödemesini yapmayacağız diyorlar sıkıntı o , tek telif ne ki ya hemen geliyor :)

Hocam tek bir telif almış kanalın ödemesini yapmayacağız diyorlar sıkıntı o , tek telif ne ki ya hemen geliyor :)
tek telife de vermezlerse yakında çalışacak kanal bulamazlar.
bu saçmalıkta diretmezler umarım.bu zamanda telifsiz kanal mı kalmış.

Benim kanaldada 1 adet telif var, bu durum çok canımı sıkıyor ya umarım bu dedikleriniz gerçekleşmez.. 3 gecedir uyku tutmuyor vallahi

Alakası yok ama RPM az önce yatırmış kasım kazançlarını,ben yılbaşı diye sarkar dedim ama erken yattı,awe de yatırabilir bu gece

valla bir zamanlar RPM de olan bi kanalımda 2 adet telif vardı o kanalımın ödemesini aldım sıkıntı olmadı tabi bu partner networklaerine göre değişir mi bilmem de dediğin gibi tek telife vermeme gibi bi lüksleri yokdur sonucta adsenseye bile kazandırır vaziyette olan bi kanalın ödemesini niye yapmasınlarki ... yinede düşündürücü :) umarım yaparlar

bende de bir telif var.mecburen yapacaklar.hiç bir şey olmazsa 6 ay sonra telif kalkınca yapmak zorunda kalırlar.bir yandan bu networklere laf atıyoruz ama bir yandan bunlara muhtaç bırakanda youtube un kendisi.adsenseye bağlı kanalda soru işaretinden ancak ünleme dönüşen videoları alıp awe ye alıyorum tıkır tıkır izleniyor valla.aramalarda network kanalları her zaman daha önde çıkıyor.normal kanala göre attığın videosu daha kolay farkediliyor.mecburen awe çalışıyoruz.

onunda kesinti yüksek ama para gelmedikten sonra düşük olsada bir işe yaramıyor:D

Az önce RPM'den yüklü bir miktar ödeme alınmıştır. Bu netwoku çok seviyorum...

Ney hangisi?

Ne kadar çok tek telifli varmış :) Bende tek telifli sıradayım))
Bekleyelim arkadaşlar, bu gece diye şartlanmayın, umut etmeyelim ki hayal kırıklığı olmasın.Her zamanda paypal'a bakmayın.

Yöneticiler Moderatörler diyecek biz konuları kitliyoruz aweciler gene geliyor :)

bende henüz almadım...........

riskli içerik yükledim.tek telif var sırf ödeme yapmaz diye videoları kaldırmadım 1 aydır tek telif yedi 1000$ ı geçti :D tek telife ödeme yapar mı ? bazen risk almak işe yarıyor başka kanalda olsa lanet telif yer awe de yemiyor deli gibi para getiriyor :D

resim

w1u1w.png

ödemeyi alırsam eğer taktik paylaşımı yapacağım not edin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri