Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telif yedim diye kanala 2 haftadır elimi sürmedim hala kazandırıyor..Telifli hiç ödeme alabilen oldu mu şu partnerden?
Şu yorumlara bak. Acaba param yatacak mı ? Bir telif yedim param gelir mi ki ? Acaba kapanan kanalların parası gelir mi ? Acaba awe parama yatar mı ?
Bu kadar riskli ve güvensiz madem neden awe'desiniz abi
Yorumları okudukça ben korktum gerçekten
Adsense diye bir şey var hiç böyle dertleri yok ) En azından benim açımdan.
Bence bu geceden sonra odemeler baslanir arkadaslar.Gecmis aylarda duzgun bir sekilde kazanmis,limiti gecmis,kanalinda sorunu olmayan herkes odeme alir.Sadece biraz daha sabirli olalim yeterli.
Ben bu gece yatacağını hiç sanmıyordum ve öylede oldu. Adamların noel bayramı şuan onların ofisinde bir Allah'ın kulu yoktur belkide. Bu ay ki ödemeler bu hafta sonuna kadar sarkacak gibi gözüküyor.
ilk önce hayırlı olsun abi. aksasında ödeme olsun yeter ki telifli kanala ödücekler mi ben bu ay almıcam ama ödemiyorlarsa video yüklemiyelim bari
Ben bu gece yatacağını hiç sanmıyordum ve öylede oldu. Adamların noel bayramı şuan onların ofisinde bir Allah'ın kulu yoktur belkide. Bu ay ki ödemeler bu hafta sonuna kadar sarkacak gibi gözüküyor.
ilk önce hayırlı olsun abi. aksasında ödeme olsun yeter ki telifli kanala ödücekler mi ben bu ay almıcam ama ödemiyorlarsa video yüklemiyelim bari
aynen bu ay almıcam ama çok merak ediyorum telifli kanallar ödeme alacakmı bir dahaki ay alıcam ben
aynen bu ay almıcam ama çok merak ediyorum telifli kanallar ödeme alacakmı bir dahaki ay alıcam ben
alırsak çok iyi olucakyoutube korksun ozaman bizden
![]()
benimki 5 haneli vermeme gibi bi şansları yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.