Awesomeness TV KASIM Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Cevap: Awesomeness TV Aralık Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Telif yedim diye kanala 2 haftadır elimi sürmedim hala kazandırıyor..Telifli hiç ödeme alabilen oldu mu şu partnerden?

benimde awedeki 1 kanalımda ekim ayı 80$ vardı ödeme eşiğini geçmediğim için alamadım kasımda 450$ daha geldi ekim + kasım 530$ olmuştu aralık 15de 4 telif aynı anda yedim ve kanal kapandı aralık 15e kadarda 160$ olmuştu. bakalım ekim+kasım alabilecekmiyiz ekim+kasım aylarında hiç telifim yoktu üstüne yatmazlar inşallah para yatarsa durumu forumda konu açarak bildireceğim :) bekleyiş devam ediyor.

Şu yorumlara bak. Acaba param yatacak mı ? Bir telif yedim param gelir mi ki ? Acaba kapanan kanalların parası gelir mi ? Acaba awe parama yatar mı ?
Bu kadar riskli ve güvensiz madem neden awe'desiniz abi :)
Yorumları okudukça ben korktum gerçekten :)
Adsense diye bir şey var hiç böyle dertleri yok ) En azından benim açımdan.

Telif yedim diye kanala 2 haftadır elimi sürmedim hala kazandırıyor..Telifli hiç ödeme alabilen oldu mu şu partnerden?

benımde 1 ihtar var bende elimi sürmeyi düşünmüyorum inş öderler yoksa yazık olucak bu paralara

---------- Mesaj saat 04:09:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:08:15 civarında gönderildi. ----------

Şu yorumlara bak. Acaba param yatacak mı ? Bir telif yedim param gelir mi ki ? Acaba kapanan kanalların parası gelir mi ? Acaba awe parama yatar mı ?
Bu kadar riskli ve güvensiz madem neden awe'desiniz abi :)
Yorumları okudukça ben korktum gerçekten :)
Adsense diye bir şey var hiç böyle dertleri yok ) En azından benim açımdan.

şimdi kardeşim 10 kanalla çalısıyorsun bu 10 uda adsenseye bağlı bir ihtar aldın bütün para kazanmalar gitti ee nabıcan ? böyle düşünmelisin şahsen adsensede kanalım var awedede hatta bütün partnerlere girmeyi düşünüyorum sonunda muradıma ericem :D

Yanı şu ödemeleri yapsalar da millet yılbaşını rahat geşirse ne var. Böyle gıcık bir network yok daha. RPM aslanlar gibi son kuruşuna kadar dün yaptı ödemesini.

Bence bu geceden sonra odemeler baslanir arkadaslar.Gecmis aylarda duzgun bir sekilde kazanmis,limiti gecmis,kanalinda sorunu olmayan herkes odeme alir.Sadece biraz daha sabirli olalim yeterli.

hocam senin film kanalı vardı onun ödemesini yaparlarmı bide telif yiyince kanalı patnerden çıkarmak mı gerek

hala bi ses yok sanırım awesomeden ?

Ben bu gece yatacağını hiç sanmıyordum ve öylede oldu. Adamların noel bayramı şuan onların ofisinde bir Allah'ın kulu yoktur belkide. Bu ay ki ödemeler bu hafta sonuna kadar sarkacak gibi gözüküyor.

Ben bu gece yatacağını hiç sanmıyordum ve öylede oldu. Adamların noel bayramı şuan onların ofisinde bir Allah'ın kulu yoktur belkide. Bu ay ki ödemeler bu hafta sonuna kadar sarkacak gibi gözüküyor.

ilk önce hayırlı olsun abi. aksasında ödeme olsun yeter ki telifli kanala ödücekler mi ben bu ay almıcam ama ödemiyorlarsa video yüklemiyelim bari

ilk önce hayırlı olsun abi. aksasında ödeme olsun yeter ki telifli kanala ödücekler mi ben bu ay almıcam ama ödemiyorlarsa video yüklemiyelim bari

Kardeş, daha önce telifli kanallarına ödeme alanlar oldu. Eğer "Kim Smith" denen vatandaş ödeme forumunu mail attıysa büyük ihtimal alırsın. Ama ödeme alana kadar aynı kanala bence video yüklemek yerine, başka kanallarına yoğunlaş. Eğer ödeme alırsan aynı kanalına çalışmaya devam edersin.

1 Telifli kanalima bu "Kim smith" den ödeme formu geldi, şimdi parayı bekliyoruz umarım ödeme yaparlar.

ooo sarılara bürünmüşüz

tamam abi dediklerini dikkate alıcam

aynen bu ay almıcam ama çok merak ediyorum telifli kanallar ödeme alacakmı bir dahaki ay alıcam ben

benimki 5 haneli vermeme gibi bi şansları yok

benim 4 haneli :D benimkini verirlerse diğer videoları yükler 5 haneye bende çıkarımda 1 telifim var korkuyorum bide yüksek miktar yapıp almamak var

edit 4 haneli olacaktı 2 yazmışım :D

Şu frm a ızdırap olun tek kurum ve kuruluş bu firma ya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri